Sports Lady®

Sports Lady®

23.10.2017

Mallorcan golf kuulumisia ja kuvia


Kolme päivää reissua takana ja joka päivä ollaan pelattu. Ja kisattu. Aamut alkavat aikaisin ja herätys on kuuden jälkeen ollut joka päivä. Aamupalalle on menty seitsemältä parina päivänä, ekana päivänä kasilta. Sen jälkeen on sitten ollut kuljetus kentälle. 

Tulopäivänä, edellisen postauksen jälkeen, syötiin yhdessä ekaa kertaa illallinen. Sitä ennen kokoonnuttiin ryhmänä ja käytiin läpi viikon ohjelmaa sekä esittäydyttiin. Kuka mistäkin päin Suomea oli, paljonko pelannut ja missä. Mun vuoro kun tuli esittäytyä, kerroin että olen pelannut heinäkuun ensimmäisestä päivästä asti ja sain valtavat aplodit. On ollut ihana olla reissussa joukon untuvikkona ja kanssapelaajat ovat olleet kyllä tosi ihania ja auttavaisia ja kannustavia. Jännitti kyllä lähteä tänne tosi paljon näin vähäisellä pelikokemuksella, yleensä ihmiset kun täällä ovat pelanneet vuosia ja toiset kymmeniä vuosia.. Mä olen pelannut 3,5 kuukautta ja 40 kierrosta tätä ennen.

Ensimmäisenä päivänä oli todella lämmin ja pelattiin Alcanadan kentällä. Se oli tosi upea paikka, mutta ennen kaikkea kenttää oli kiva pelata. Caddiemasterilla klubikoira otti meidät vastaan. Ja piti ostaa omakin koira matkamuistoksi. 





Koska edellisestä pelikerrasta oli ehkä kolme viikkoa, halusin mennä ensin rangelle harjoittelemaan. Löin kopallisen palloja ja sitten sai jo suunnistaa ensimmäiselle tiille. Sitä ennen ehti kyllä juoda kahvitkin hyvin. Lähdöt oli kymmenen minuutin välein ja mun lähtöryhmä oli viimeinen. Jännitti hulluna. Itse asiassa ensimmäinen avaus jännittää aina, joka kerta. Äkkiä se hyvässä porukassa kuitenkin kaikkosi ja oli kiva pelata. 


Ryhmän vetäjä pelasi samassa ryhmässä. Meitä oli kaksi naista ja kaksi miestä ja meidän ryhmän tyypit oli aivan hulvattoman hauskoja. Niin paljon tuli naurettua. Peli meni hyvin ja välillä hyvin huonosti. Maisemat oli hienot ja viiden tunnin kierroksesta jäi hyvä mieli. Ensimmäisenä päivänä ei kisattu mitenkään. Vain pelattiin.



rahapuun hedelmää puusta välipalaksi (maistuu vähän taatelille)



Kierroksen jälkeen muistoksi sai bagiin laatan omalla nimellä ja ensimmäinen päivä oli todella kiva ja ikimuistoinen muutenkin.

Toinen päivä alkoi sitten kilpailulla ja uudella kentällä. Katsottiin myös mun lyöntiä aamulla ja ekan päivän jälkeen olin saanut puttaukseenkin hyvää vinkkiä. Tokana päivänä oli taas uudet pelikaverit ja kisan nimi oli Pink Ball, keltaista palloa tosin käyttäen. Sitä piti jokaisen vuorotellen lyödä väylän verran ja keltaisen pallon pisteet sai tuplana. Sitten kun pallo menisi hukkaan, laskettaisiin pisteet normaalisti. Joukkuekisa. 



Kuudennella väylällä joka ei todella ollut helpoin kauhean vesiesteen kanssa (ei kuvan väylä vaan pahempikin..), minulla oli kunnia saada pallo toisen kerran pelattavaksi. Arvatenkin se meni hukkaan, tai lensi veteen. Tehtävä oli minulle melkein täysin mahdoton ja tiesin heti etten saa palloa mitenkään sen veden yli. Tai saisin tuurilla. Ensimmäiset väylät olin pelannut uudella otteella, sain swingiin neuvoja. Ne alkoivat toimia sitten seuraavalla väylällä.. Parhaani yritin ja pallo meni veteen. Harmitti ihan järkyttävän paljon. Sitä ennen taas jännitti järkyttävän paljon. Mutta kun pallo oli hukattu, alkoi pelikin sitten kulkea. Alemman kuva väylällä pääsin puttaamaan birdietä, jota ei tullut kuitenkaan. Paarin sain. 





Oli todella kuuma päivä ja henkisesti vaikea kierros. Kaksi väylää pallon hukkaamisen jälkeen harmitti niin paljon, että kyyneleet vaan valui silmistä ja itkien kuljin bagia vetäen leuka rinnassa. Lopulta oli pakko vain kerätä itsensä. Eihän se niin vakavaa pitäisi olla, mutta miten se vain sitten välillä on..? 

Kierroksen jälkeen sain onneksi hyvää "kriisiapua" ihanilta kanssamatkustajilta ja loppupäivästä tuli oikein kiva.

No kolmannelle pelipäivällle oli sitten luvattu vesisadetta ja ukkosta. Taas uusi kenttä, joka myös oli mun mielestä tosi kiva. Meillä oli kiva ryhmä (kävin toivomassa että saan pelata näiden kanssa..) ja sadetta ei lopulta sitten kauheasti tullut. Eikä ukkostakaan, onneksi. Lyönnit kulki hyvin kun olin saanut opastusta swingiin ja puttiin ensimmäisen päivän jälkeen ja oli ihana pelata. Tän päivän pistesaldo parani eiliseen verrattuna 50%:lla. Tänään kisattiin naiset vastaan miehet. Mun tulos nyt ei varmaan kauheasti meitä naisia auta, mutta piste se on jokainen piste. 



Viisi tuntia meni kentällä eilenkin, vaikka ei taukoja pidetty. Aktiivisuusranneke ilmoittelee päivän saldoksi 300 prosenttia ja kilometrejä kertyi tänäänkin kaksitoista. Energiaa paloi 1500 kcal verran, eli saa siinä sitten vähän syödäkin sämpylää ja banaania että jaksaa. 





Ihanaa on ollut ja super ihania ihmisiä tässä porukassa. Ei voi kun kehua kaikkea ja kaikkia täällä. Tänään on vapaapäivä golfista. Sai nukkuakin pidempään. Aamulenkillä kävin ennen aamupalaa ja aamupalan jälkeen tein hyvän pitkän venyttelytreenin. Nyt sitten mekko päälle ja kylille katsomaan mikä meininki on täällä hotellin ympäristössä päivisin, päivät kun on tähän asti menneet kentillä. Vielä on lomaa jäljellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti