Sports Lady®

Sports Lady®

10.2.2018

Viikonlopun hyvinvointijuttuja

Lauantai ja viikonloppu. Mulla oli eilen vapaapäivä, johon kuului ensin aamutreeniä ja sitten kävin Kalliossa Kauneushoitola Almassa Ninnillä aivan ihanassa aromaterapiahoidossa. Kirjoittelen siitä sitten erikseen, hoito teki kyllä todella hyvää.


Kalliosta matka jatkui ihanan ystävän kanssa PUR hyvinvointikaupan ja Ruohonjuuren kautta Sandroon, jossa nautittiin ihana lounas. Jälkkärikahvit juotiin Silvoplessä. Otettiin viljattomat laskiaispullat. Se ei todellakaan tarkoita kevyempää pullaa, vaan tämä laskiaispulla oli todella tuhtia tavaraa ja hyvän makuinen. Ehkä paras laskiaispulla minkä olen ikinä syönyt! Energiaa siinä oli varmaan kolminkertainen määrä tavalliseen pullaan verrattuna :D


Kalliota pidemmälle ei todellakaan tarvitse poistua viettääkseen hyvinvointi- ja hemmottelupäivää. Ostin PUR kaupasta vielä kotiin ihanan kynttilän, ja loppupäivä meni rauhallisesti kotisohvalla hyggeilllen. 



Viikonloppu menee todella rauhallisesti, voimia keräten. Lapsen kanssa kaikkea puuhastellen. On ollut paljon töitä ja omia treenejäkin tullut tehtyä, joten kroppa kaipaa lepoa. Tänään tosin kävin jalkapallojunioreille vetämässä venyttelyn, joten vähän on töitäkin siis tullut tehtyä. Ja oman lauantaiaamun ennen töitä aloitin myös niin ikään venyttelemällä. On syöty hyvin ja levätty. Viikko vielä töitä ja sitten luvassa hiihtoloma ja laskettelua!



Tänään ja huomenna tosiaan ainoat liikkumiset tai urheilusuoritukset tulevat olemaan kehonhuolto ja venyttely. Tänäänkin aamulla herätessä, kroppa oli todella kuin isommankin treenin jäljiltä. Oli vähän kuin krapulassa olisin ollut ja keho tuntui tosi jäykältä ja jumiutuneelta. Sen verran puhdistava ja rankka kropalle oli eilinen hoito. Mutta tadaa: puolen tunnin venyttelyn jälkeen olin kuin uusi ihminen. Venyttely se vaan on mikä kannattaa. Tukkoisen olon saa kirkastettua niin helpoin konstein. 

Ihanaa viikonloppua!

Xo
Hanna

2 kommenttia:

  1. Tuo sinun vapaapäiväsi tuntuu kyllä sellaiselta kuin minun touhupäiväni;) Varsinkin nyt, kun sairastelukierre on vienyt kunnon alas. Ja kiitos - aromaterapiasta kuulen mieluusti!
    Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lauantai menikin sitten vähän rennommin ;) Juttu täällä työn alla aromaterapiasta, se oli kyllä ihana ja tehokas hoito. Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!

      Poista