Sports Lady®

Sports Lady®

31.3.2015

Juoksemisesta



Nyt tiet ovat taas sulana ja lenkkipolut suorastaan huutavat juoksemaan. Moni tuttavanikin on innostunut kevään myötä juoksemisesta vaikka olisi sitä koko ikänsä inhonnut tähän astiKeväiset kadut (onneksi tuo lumikin tuosta vähitellen lähtee taas) houkuttelevat juoksemaan ja juoksu tuntuu muutenkin olevan tosi in juttu. Ajattelin kirjoittaa muutaman ajatuksen juoksemisesta, jotta te ette tekisi samoja virheitä mitä itse olen tehnyt. Juokseminen on kivaa, mutta ei se kyllä terveydelle ole kovin suositeltava laji etenkään jos homma ei ole hallussa. Eikä kuulemma siltikään :) Mutta juosta nyt kaikki osaavat eikö niin? 

Haluaisin nyt jakaa muutaman ajatukseni teidän kanssa. Kehon lihastasapaino on tärkeä asia. Se vaihtelee ylä- ja alavartalon kesken sekä oikean ja vasemman puolen välillä. Myös kehon etu- ja takapuolen välillä. Jos vaikka pakarat tai takareidet ovat kireät, ne vetävät lantion pois sen neutraalista asennosta. Näin selkävaivat vaikkapa juostessa ovat taattu juttu jos ja kun kireyksiä on takareisissä ja/tai pakaroissa. Lihakset pystytään palauttamaan niiden optimaaliseen pituuteen parhaiten oikein tehdyn syvävenyttelyn avulla ja tässä hengitystekniikalla on tärkeä roolinsa. Siinä missä Pilates ja oman kehon painolla tehtävä treeni vahvistavat syviä lihaksia (näissä kaikki liikkeet lähtevät keskivartalosta ja ne kytketään keskivartaloon), niin syvävenyttely palauttaa kehon sen neutraaliin asentoon.

Itse olen 1,5 vuoden jälkeen taas aloituspisteessä juoksun kanssa. Mulla on kärsinyt selkä juoksemisesta varmaan ihan puhtaasti sen vuoksi että olen laiminlyönyt lihashuollon (koko elämäni?) ja oikeanlaisen treenin (olen luullut että lihaskuntotreeni riittää)! Tällä kertaa juoksen toivottavasti sisäisesti vahvempana, syvät lihakset ovat aivan eri kuosissa Bodyweight trainingin ja MP harjoitteiden ansiosta. Nyt lihakset ovat myös paljon elastisemmat ja pidemmät. Kehon asento on parempi. Tehtävää toki vielä on sen kanssa. Juoksu tuntuukin aivan erilaiselle nyt! Tavoitteena ei ole enää puolikas tai Extreme Run, juoksen koska se on kivaa (vaikka täytyy myöntää että Extreme Run kyllä taas niin houkuttaa). Rakastan sitä oloa lenkin jälkeen. Kun naama punoittaa ja hiki valuu. Ja juokseminen metsässä itsessään on niin terapeuttista.

Kun aloitat juoksemisen, tee se rauhallisesti. Vuorottele hölkkä- ja kävelyosuuksia ja aloita lyhyemmistä lenkeistä. Vähitellen voit lisätä lenkkien pituutta ja juoksupätkiä. Ja ennen kaikkea tee erilaisia treenejä juosten! Ei aina samaa tasavauhtista. Netistä ja lehdistä löytyy hyviä ohjelmia avuksi. Ja kuntosaliharjoittelu tukee aina juoksua. Sen lisäksi/sen sijaan kehotan vahvistamaan kehon syviä lihaksia (Bodyweight training ja Pilates), niitä et pelkän saliharjoittelun avulla saa käyttöön. Syvien lihasten käyttö pitäisi opettaa lapsille jo liikuntatunneilla koulussa. Ja venytellä pitäisi kaikkien! Oikealla tekniikallaIhminen on aina kokonaisuus ja niin moni asia vaikuttaa juoksemiseen. Oikea tekniikka ja hapenottokyky eivät riitä, jos voimaa ei tule kehon sisältä. Juoksukoulu ei välttämättä siis ole vastaus rukouksiinEhkä tekniikka löytyy kuitenkin ihan jostain muualta? 

Kaikesta voi siis tehdä vaikeampaa? Vai toisaalta asiat voi tehdä hirmu helpoksi kun tietää mitä tekee? Juokseminen on joka tapauksessa tosi kivaa ja se on muutenkin liikkumisessa tärkeää! Että tekee niitä juttuja mistä pitää! 

30.3.2015

Keittiötreeniä


Viikonloppuna olin päättänyt tehdä kotitreenin. Tajusin, että ehdin juuri puolessa tunnissa sen tehdä samalla kun laitan välipalaa ennen kaupungille lähtemistä. Tai sitten se jää väliin. Ruuanlaiton lomassa voit tehdä vaikka tämän treenin. "Kotitreeni" -tunnisteesta löydät paljon vinkkejä kotona tehtäviin harjoituksiin.

Miten moni teistä treenaa kotona?


29.3.2015

Pääsiäisen suklainen kahvismoothie


Viikonloput on aika ihania kun ei ole kiire mihinkään. Tänään ajattelin poiketa mun totutusta aamiaiskaavasta ja tehdä vähän erilaisen smoothien. Laitoin sinne oikeastaan mitä kaapista löytyy ja minkä ajattelin sopivan yhteen. Ajatus oikeastaan lähti siitä, että kahvipannun pohjalle oli jäänyt kupillinen kahvia. Ja jotain hyvää teki mieli. Avocado ja suklaa sopivat aina yhteen, samoin kahvi, vanilja.. Täydensin tätä komboa sitten parilla superfoodilla, joita en päivittäin smoothiessa käytä. Macaa ja lucumaa laitan oikeastaan vain suklaaseen tällä hetkellä. Mutta kyllä ne smoothieen vaan hyvin sopii. Jos smoothien kyllästää joka päivä erilaisilla foodeilla, tulee niistä helposti aika paljon ylimääräistä energiaa. Eli kohtuus niidenkin suhteen on hyvästä!

Kermainen kahvi-suklaa smoothie

1/4 avocado
1 mitta Solgar Whey to Go suklaa protskua
1,5 dl kylmää kahvia
1,5 dl mantelimaitoa
1 rkl chia siemeniä
1 tl macaa
1 rkl lucumaa
1 tl baobab jauhetta
Ripaus luonnon vaniljaa
Hieman jäitä

Joukkoon sopisi myös extra tujaus raakakaakaojauhetta sekä ripaus hunajaa. Tajusin sen jälkeenpäin tätä maistellessa :)

27.3.2015

Ruplan Pop Up Store Itiksessä - Greenstreetin raakasuklaa workshop



Hei olipa mukava ilta torstaina. Minut kutsuttiin blogin kautta Greenstreetin raakasuklaaworkshoppiinRuplan Pop Up Storeen Itikseen. Vaikka itse järkkään kursseja, oli tosi kiva olla mukana osallistujana. Aino veti meille workshopin ja Greenstreetin ja Ruplan Johannes oli myös mukana koko illan. Kiva porukka ja oli kiva tavata muita bloggareita. Aino kertoi meille raakasuklaan valmistuksesta ja terveysvaikutuksistaja sitten tehtiin pareittain oma suklaa. Me laitettiin banaania ja raastettua appelsiinin kuorta mausteeksi ja tuli aivan tosi hyvää. Banaania en itse ole koskaan suklaaseen vielä laittanutKaikkea muuta on kyllä kokeiltu. Nyt en kirjoittele enempää itse suklaan tekemisestäSiitä on tullut kirjoitettua niin useastiTäältä löydät raakasuklaaseen liittyvät aiemmat postaukseni! Niistä löytyy ohjeita suklaan tekemiseen ja myös herkullisen lucumatoffeen resepti!

Pop Up mesta oli tosi kiva. Siellä oli raakaherkkujen lisäksi vintage huonekaluja ja taidetta. Oikeastaan kaikki mitä liikkeessä oli on myytävänä! Käykäähän katsomassa! 










26.3.2015

Avocadoa kiitos



Mulla on ollut kauhea avocadon himo! Silloin kun kroppa kaipaa jotain ruoka-ainettakuuntelen usein sitä ja viime aikoina on tullut syötyä tosi usein avocadoaNoh onhan niitä muitakin houkutuksiasuklaan kutsun yritän esimerkiksi jättää vähemmälleSe on kyllä myös huudellut viime aikoina olemassaoloaanmutta rajansa kaikellaTosin tänään menen suklaanvalmistusworkshoppiin! 

Miksi avocadoa?

Avocado tehostaa kylläisyydentunnetta ja nälkä pysyy loitolla paljon pidempään (yhdessä avocadossa on noin 20g rasvaa)Usein avocadoa juuri tästä syystä vältelläänmutta painonpudottajankaan ei pidä pelätä rasvaa, vaan päinvastoin suosia hyviä rasvoja. Runsasrasvainen avocado on mainio valinta keventäjänkin lautaselle, sillä se sisältää antioksidantteja ja ehkäisee tulehduksia. Avocadon sisältämät rasvat myös auttavat madaltamaan huonoa kolesterolia ja nostamaan hyvää, mikä auttaa ehkäisemään sydänsairauksia. Myös avocadon sisältämä kalium suojaa sydäntä ja verisuonia. Yhdessä avocadossa on kaksinkertaisesti kaliumia (975 mg) vaikkapa banaaniin verrattuna (487 mg)! Kalium on erittäin tärkeä kivennäisaine kehon neste- ja happotasapainolle sekä lihasten toiminnalle. Avocadossa sanotaan olevan myös kaikki tärkeät 18 aminohappoa, joita tarvitaan kropan proteiinintuotantoon. Yksi avocado myös sisältää neljä grammaa proteiinia, ja se on yksi parhaista proteiinin lähteinä käytettävistä hedelmistä.

Lautasella tänään lohtasalaattiaavocadoapaprikaakurkkua ja ripaus suolaa ja sitruunaa sekä luomu balsamico-kastiketta 





Niin ja avocadoa käytän paljon myös leivonnassa ja herkuissa! Tsekkaa täältä maukas suklaamoussen resepti!

25.3.2015

Ohje tehokkaaseen kuulatreeniin kotona


Keskiviikon kotitreeni kahvakuulan kanssa

Lämmittele aina ennen treeniä. Kahvakuulan kanssa voit lämmitellä tekemällä päänympäripyörityksiä, vartalonympäripyörityksiä, etuheilautuksia, rinnallevetoja.. Voit tehdä myös erilaisia kyykkyjä ilman kuulaa oman kehon painolla. Venytellä kevyesti (lyhyet dynaamiset venytykset..).

Tämä treeni on todella tehokas ja saat sitä kuitenkin keholle melko kevyen harjoituksen, jos käytät vaikkapa vain 8kg kuulaa.

1) Etuheilautus ja päänympäripyöritys 1 min
2) Tempaus ja tuulimylly 1 min/käsi
3) Rinnalleveto 1 min/käsi
4) Burpee 1 min
5) Istumaannousu kuulan kanssa 1 min (jos virtaa riittää käsissä tee tämä suorin jaloin ja kädet kohti kattoa koko ajan osoittaen, ks kuva alla).

Tee kaikki liikkeet putkeen ja pidä sen jälkeen 1-2 min palautus. Tee yhteensä 4 kierrosta. Treenin jälkeen tee lyhyet, palauttavat, venytykset.


24.3.2015

Itseruskettavaa luomuna



Iho alkaa talven jäljiltä olla melkoisen valkoinenEtenkin jos ei ole talvella käynyt missään lämpimässäOlen käynyt joskus suihkurusketuksessa ennen jotain tärkeää juhlaa tai kuvaustaEdellisestä kerrasta taitaa kuitenkin olla yli vuosienkä varmaan enää menisi ollenkaanSuihkurusketus vielä joskus menettelisillä kun se tehdään hyvintulee rusketuksesta hyvännäköinen ja tasainenMutta eihän se terveellistä oleItseruskettavia vieroksun sen vuoksiettä olen aina ajatellut että en saa niitä tasaisesti levitettyäEnkä ole sitten lähtenyt kokeilemaankaanEikä nekään kovin terveellisiä ole? Yritän suosia mahdollisimman luonnollista linjaa kaikessa nykyään! 

Sitten löytyi kuitenkin tällainen luonnonkosmetiikkatuote Lovea Bio itseruskettava spraySe on 60 % luomua ja 100 % luonnonkosmetiikkaaTestasin sitä ekan kerran viime viikon torstainakun lauanataina oli juhlatAika maltillisesti laitoin väriä ja se levittyi hyvinja tuli hyvä väriNaamaankin uskalsin laittaa! Tänään sitten laitoin väriä uudelleenTuli hankittua persikan värinen treenitoppija kyllä sekin vaan kivemmalta näyttää kun iho on vähän päivettynytJa tuo karitevoi -vartalovoide on myös uusi ostos ja ihana sellainen

Ennen itseruskettavan laittamista kannattaa iho kuoria ja rasvata hyvin vaikka edellisenä iltanaJa sitten seuraavana päivänä suihkun jälkeen vain rasvailla ja levittää väriImeytyi muuten hyvin eikä ole liannut vaatteita lakanoita tai pyyhkeitäMutta kannattaa antaa sen hetken (15 minuuttia) imeytyä ennen kuin pukee vaatteetEhkä lyhyempikin aika riittäämutta otin varman päälle? 

Postaus sisältää adlinkin

23.3.2015

Blogirinki ja Sports Lady


Hei ihanat! Toivottavasti teidän viikko on alkanut hyvin! Mä olen ollut koko päivän työn touhussa aamusta asti ja ehdin aamulla kyllä tehdä aamulenkin ennen aamiaista ja sen jälkeen tehdä myös oman treenin Kisahallilla ennen päivän ekaa asiakasta. Vauhdikas alku taas tähänkin viikkoon! Tästä päivästä alkaen mun blogi löytyy myös Blogiringistä. Kuitenkaan blogin osoite ei muutu, ja jutut pysyvät ennallaan. Löytyi mieluinen yhteistyökumppani ja sivusto jonka osana ollaKannattaa ehdottomasti tsekata Blogiringin blogit! Löydät uutta luettavaa ja blogit on listattu kategorioittain.

Ajattelin kertoa teille uusille lukijoille kuka olen ja mitä teen. Ja esittäytyä myös sivuston muille blogeilleMistä tykkään ja mistä kirjoitan? Millaisia juttuja tästä blogista löytää?  

Marraskuussa 2014 tuli neljä vuotta täyteen blogin historiassa ja olen kirjoittanut oikeastaan joka päivä. Kirjoituksia löytyy pitkän ajan takaa. Ja niin kuin itse olen oppinut uutta ja muuttunut ihmisenä näiden vuosien ja eri elämäntilanteiden aikana, on blogi kasvanut mukanani. Aloitin kirjoittamaan kun vaihdoin alaa. 12 vuoden toimistossa istumisen jälkeen aloitin työt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.


Viikko sitten kirjoitin esittelytekstiä itsestäni ja blogista. Yritin tiivistää siihen olennaisen. Ensin kirjoitin siihen myös miten treenaan itse ja mistä tykkään kirjoittaa. Siitä tuli kuitenkin kamalan pitkä ja karsin pois kaiken ylimääräisen. Haluan kuitenkin nyt hieman esitellä kuka olen ja mistä pidän ja mistä kirjoitan. Ja toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleeksi!


Sports Lady blogia kirjoittaa Hanna, 38-vuotias 7-vuotiaan pojanvesselin äiti. Iloinen ja positiivinen tyyppi, joka haluaa tartuttaa sen muihinkin. Vielä 2010 olin töissä Helsingin Pörssissä, Nasdaq OMX:ssä. Lähdin aamuisin töihin mekko päällä ja korkkarit jalassa. Harrastin tanssia, salia ja lenkkeilin. Sitä ennen ratsastus vei koko nuoruuteni. Monet lajit ovat tulleet tutuksi, olen aina tykännyt kokeilla ja oppia uutta. Tällä hetkellä liikun silloin kun ehdin, päivittäin. Aika paljon työn puolesta ja muutenkin elämäntyyli on liikunnallinen ja aktiivinen. Valmistuin PT:ksi 2011 alussa ja perustin yritykseni Sports Ladyn. Samaan aikaan olin töissä muutaman kuukauden koulutus- ja liikuntapalveluja tarjoavassa yrityksessä. Sieltä tieni vei CocoVi Barin ravintolapäälliköksi. Cocovi ajoilta olen ammentanut paljon nykyistä näkemystäni ravitsemukseen. Baari kuitenkin lopetetti toimintansa Helsingissä 2012 lopulla, se oli aikaansa edellä ja asiakkaita ei riittänyt. 2013 alusta sitten päätin alkaa täysipäiväiseksi yrittäjäksi. CocoVin työn ohella olin tehnyt töitä myös oman yrityksen kanssa. Vedin yrityksissä kuulatunteja ja minulla oli yksityishenkilöitä valmennettavana.


Nyt yrittäjän elämää on takana kaksi ja puoli vuotta. Pidän kahvakuulatunteja yrityksissä ja myös kaikille avoimia tunteja. Viikotuntivalikoimaan sisältyy myös Method Putkisto ja MP Pilates -tunnit. Suurta osaa toiminnassa ovat henkilökohtaiset treenattavat. On painononpudotus -projekteja ja ihan viikottaista treeniä vakkariasiakkailleni. Osan kanssa treenataan pari kertaa viikossa. Suurimman osan asiakkaistani treenaan heidän kotonaan. Näin asiakkaalta säästyy valtavasti aikaa kun ei tarvitse siirtyä salille tai pakata laukkua. Salillakin treenataan toki, mutta pääpaino ohjauksissani on oman kehon painolla ja kahvakuulalla. Yksityisasiakkaiden lisäksi vedän pienryhmätreenejä ja ohjattavana on myös pariskuntia ja perheitä. Tapaan osan asiakkaista myös ainoastaan ravinto-ohjauksen merkeissä. Pidän myös luonnollisen ravinnon ja raakaravinnon kursseja. Yhden naisen yrityksessä olen saanut tehdä valtavasti töitä ja olen ylpeä siitä, että olen pärjännyt näin hyvin. Kiitos siitä kuuluu myös ihanille asiakkaille, ystäville ja yhteistyökumppaneille jotka ovat matkan varrella minua tukeneet ja minuun aina uskoneet. Tämän yrittäjyyden taipaleen aikana olen myös kouluttanut itseäni koko ajan. Uskon ja ajattelen niin, että ohjaajana olet juuri niin hyvä kuin viimeisin ohjauksesi on ollut.


No sitten on tietenkin tämä kirjoitaminen.. Toivon, että blogista paistaa läpi se aito minä. Tykkään kirjoittaa ja tykkään kuvata. Aloitin blogin yksinkertaisesti sen vuoksi, että alanvaihto ja liikunta olivat niin isoja muutoksia elämässäni. Ja rakkaita asioita. Olen myös luonteeltani sellainen, että kun aloitan jotain, teen sen täysillä enkä luovuta. Haluan aina ajatella, että kaikki onnistuu. Haluan myös blogin avulla tuoda esiin sitä ajatusta, että kannattaa kuunnella sydäntään. Tehdä niin kuin se sanoo, olemme täällä kuitenkin vain kerran. Pitää toteuttaa omat unelmat ja uskoa itseensä. Blogin kanssa on ollut paljon hienoja yhteistyökuvioita ja lähiaikoina on tulossa vaikka mitä kivaa ja en malta odottaa että pääsen niistä kertomaan.

Mitä muuta sitten.. Tykkään käydä aamuisin lenkillä. Salilla treenaamisen lopetin melkein vuosi sitten ja treenaan nykyään kotona ja ulkona oman kehon painolla sekä kahvakuulan kanssa. Tosin Kisahallilla käyn välillä heilumassa myös painojen kanssa. Kotona teen myös Pilatesta ja Method Putkisto -syvävenyttelyä. Pojan kanssa lasketellaan, luistellaan, pyöräillään ja käydään pelaamassa pingistä tai seinäkiipeilemässä. Niin, ja sitten vedän toki tunteja. Kahvakuulaa, Method Putkistoa ja MP Pilatesta. Töiden ohella suoritin Method Putkisto ja MP Pilates kaksoistutkinnon kuluneen vuoden aikana. Tällä hetkellä on sellainen olo, että keskityn yrityksen toiminnan tehostamiseen ja kasvattamiseen. Viime vuodet olen tehnyt joko kahta työtä, tai sitten yhtä työtä 24/7 yrittäjänä ja opiskellut sen ohella. Ja ollut kaksin lapsen kanssa. Kaipaisin kuitenkin rinnalle jonkin oman harrastuksen. Jotain muuta luin liikuntaa, se on kuitenkin työni ja elämäntapani. Parhaiten rentoudun luonnossa, puhelin kiinni ja hyvää seuraa. Silloin alkaa luovuus kukkia. Haluaisin opetella valokuvaamista ihan kunnolla.


Blogissa kirjoitan treenaamisesta ja täältä löydät treenivinkkejä niin kahvakuulaan kuin oman kehon painolla harjoitteluunkin sekä kehonhuoltoon. Rakastan ruuanlaittoa ja blogista löydät myös terveellisiä reseptejä, jotka usein ovat maidottomia ja gluteenittomia. Suosin itse puhdasta, luonnollista, mahdollisimman prosessoimatonta ruokaa. Ruuan pitää kuitenkin olla enemmän gourmeeta kuin muovirasiameininkiä. Tykkään myös matkustaa, kirjoittaa erilaisia kauneusjutuja ja testailla erilaisia tuotteita tai palveluita. Vaikka elämäntapa on tällainen, terveellinen, en todella ole mikään tiukkapipo asioiden suhteen. En pakota muita elämään kuin itse elän, mutta ilokseni huomaan miten se kuitenkin on tarttunut lähipiiriin :) Kohtuus kaikessa on hyvä elämänohje.

Laittakaa rohkeasti kommentteja. Minusta olisi ihana kuulla myös enemmän keitä sillä puolella on ja millaisia ajatuksia mun tekstit teistä herättää. Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Ihanaa alkavaa viikkoa!

21.3.2015

Uusi tukka


Kävin perjantaina laitattamassa tukan kuntoon. Mullahan on oikeasti lähes mustat hiukset. Olen niitä blondannut aika pitkään ja sitten viime joulukuussa päätin taas kerran värjätä tummaksi, lähemmäs omaa väriä. Se olikin kiva hetken. Mutta halusin taas takaisin vanhan, tutun, vaalean. Hiusta on vähitellen vaalennettu ja nyt se alkaa taas olla sitä mitä viime kesänä. Eli tosi vaalea :) Birgitta osaa homman ja olen hänellä käynyt jo 15 vuotta. Siitä asti kun muutin Helsinkiin. Sama on kampaajan kanssa kuin hierojankin.. Hyvän kun löytää ei hänestä kannata luopua. Sitä paitsi meistä on tullut myös hyvät ystävät näiden vuosien aikana.

Birgitalla Dreamissa on tosi hyvät värit ja olen aina ollut tukkaan tyytyväinen. Ja plussaa on toki kotimaisuus ja ekologisuus. KC colour -hiusvärit ovat suomalaisia värejä, jotka on suunniteltu suomalaiselle hiukselle. Ne antavat kiiltoa, rakennepaikkaavat ja ne on tarkoitettu juuri suomalaiselle, hennolle, hiukselle. Käytössä on myös luonnon vaalennusöljy, jolla saa hiusta vaaleammaksi ja on luonnollisempi kuin normaali blondaus, vaikka ihan valkoista sillä ei saa. Tällainen vaalennus on aina hellävaraisempi ja silloin päänahka ei kuivu eikä kutise. Öljy hoitaa päänahkaa ja hiuksia. Itse siirryn koko ajan kaikessa luonnollisempaan suuntaan ja ainoa "hömpötys" tällä hetkellä on hiusten värjäys. Senkin voi onneksi tehdä luonnollisella tavalla. Tulevaisuudessa värit Dreamissa Birgitalla alkavat vaihtua luonnollisempaan ja ekologiseen suuntaan.

Täältä löydät kampaamon nettisivut ja Facebook sivut ja Birgitan Instaan (@birgittavisten) päivittyy myös kuvia säännöllisesti. Ja pitää vielä mainita hiustenpidennyksistä, jos joku sellaisista näin kesän korvalla kiinnostuu. Minulle on muutamia kertoja sellaiset laitettu ja oon ollut todella tyytyväinen. Hius on hyvälaatuista ja tukka on ollut aina tosi hyvä. Katso täältä postaus pitkästä tukasta (ja täältäkin löytyy jotain juttua sekä täältä viimeisin pidennys). Ja miesten leikkaus tältä kampaajalta onnistuu paremmin kuin hyvin. Sen ovat lähipiirin miespuoliset todenneet ja lapsi tykkää myös käydä aina täällä laittamassa tukan kuntoon. Mikä milloinkin on in. On se sitten Robin tai Ronaldo ;) Ensi viikolla laitetaan vähän vielä vaaleeta mun tukkaan lisää ja alkaa sitten olla letti kesäkunnossa.

Hiushuone Dream / Birgitta Viksten, Bulevardi 19



20.3.2015

Kesän kuulatunnit Kaivarissa ja Kumpulassa - It's official now






Jee! Nyt on kesän lukkari lyöty lukkoon ja päivät puistokuulatunneille vahvistettu. Oon vuodesta 2010 pitänyt ulkotunteja, ja Kaivari ja Kumpula ovat jo käsite! Tätä on odotettu niin paljon! Tällaiset upeat ilmat, niin mikäs sen mahtavampi kuin liikkua ulkona. Tunneilla käyneet tietävät, että sadekaan ei haittaa. Kaivarista ja Kumpulasta löytyy isoja puita ja ilma sateella on vain happirikasta. Pääosin ilmat on olleet aivan upeita ja nyt toivottavasti saadaan hyvä kesä! 

Teille ennakkovaraajan etu
1.5 mennessä ostetut 10x kortit hintaan 75 eur (ovh 85 eur)

Kesän 2015 kahvakuulatunnit puistoissa

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, toiminnallista harjoittelua. Treenissä kehität lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta turvallisessa ja osaavassa ohjauksessa. Ja vielä hauskalla tavalla ulkotreeneissä! Mukaan tarvitset oman kuulan (kuulia on mahdollista myös lainata) ja jumppamaton tai pyyhkeen alustaksi. Tule nauttimaan hyvästä fiiliksestä ja tehokkaasta treenistä tänäkin kesänä tuttuun tapaan! Ilmoittautumiset ja lainakuulavaraukset hanna@sportslady.fi.

Kaivari keskiviikkoisin klo 17.30-18.30
Ajalla 29.4-26.8
Tunnit keskiviikkona 29.4, toukokuun ja kesäkuun keskiviikot juhannukseen asti sekä elokuu
Leikkipuiston (Lohikäärmepuisto) hiekkakentällä
Tavataan 10 min ennen tunnin alkua Kaivohuoneen edessä parkkipaikalla

Kumpula sunnuntaisin klo 18.45-19.45
Ajalla 17.5-30.8
Toukokuun sunnuntait 17.5 alkaen, kesäkuussa juhannukseen asti ja elokuu
Intianpuiston hiekkakentällä

Hinta
10x kortti 85 eur
Kertamaksu 10 eur