Sports Lady®

Sports Lady®

10.10.2015

Aamulenkkiä ja juhlaa





Huh, perillä ollaan. Lento oli tunnin myöhässä ja olin paikallista aikaa kämpillä vasta kahdelta yöllä. Olin varannut kuljettajan kentälle valmiiksi, ja hän oli siellä joutunut sitten odottelemaan. Kun vihdoin sain huoneen ja avasin matkalaukun, oli kynsilakanpoistoaine vuotanut laukkuun ja kaikki vaatteet ja laukku haisivat aivan kauhealle. Lukuunottamatta niitä vaatteita jotka oli käsimatkatavaroissa. Onneksi huoneistossa on pesukone. Mutta keskellä yötä purin laukkua ja asettelin vaatteita tuulettumaan.. Aavistuksen jännitti nukkuakin, huoneita asunnossa on kylppärin ja keittiön lisäksi kolme. Aika iso yhdelle :) Mahtuipa levittämään tavarat. 



Aamulla sitten heräsin ja aloin katsella miltä näyttää. Meri näkyi ikkunasta, ja lähdin suunnistamaan aamulenkille sitä kohti. Rantaa pitkin pääsi kävelemään "rantabulevardia", mutta enemmän kävelin beachilla. Puolentoista tunnin lenkki. Aamulenkit on hyviä ympäristön tutustumiseen. Kävin kaupan kautta ja raahasin vielä mäkeä ylös kolme kassillista ruokaa. Kuvittelen laittavani itse aika paljon lomalla ruokaa. Aamupalan söinkin omalla partsilla.



Mutta lounas maistui rannalla. En voinut vastustaa tuoretta doradaa, joka grillattiin isoilla hiilillä. Ja katsokaa minkä kokoinen annos Mutta se mun kala on jo otettu kuvasta pois. Tuo oranssi kala on chicken fish. Sitä en olisi voinut syödä millään. Mikä katse :( Näytin kaloja katsoen niin surulliselle, että tarjoilija varmaan luuli, ettei heidän ruuat kelpaa. Tilasin kuitenkin sen doradan. Suomesta ei vaan tällaista saa. Koko päivä menikin sitten beachilla kirjaa lukien ja puoli seiskan aikaan illalla olin vasta kämpillä. Sitten kävin vielä altaassa uimassa. 






Ja minut tuntien tutustuin vielä altaalla paikallisiin ja illalla löysin itseni Fuengirolasta dinneriltä ja paikallisilta isoilta juhlilta. Fuengirolassa on perinteinen 6 päivää kestävä juhla (lokakuun 6.-12. päivä joka vuosi), jonne tullaan hevosilla ja kadut on täynnä espanjalaisiin pukuihin pukeutuneita kauniita naisia ja komeita miehiä. On huvipuistolaitteita katukaupalla lapsille ja aikuisille ruokapaikkoja ja tanssipaikkoja, kaiken ikäisille. Flamencoa ja jorausta. Lapsia, nuoria ja aikuisia. Kaikille on jotain. Fuengirolassa käytiin ensin paikallisessa tapaspaikassa dinnerillä ja sieltä mentiin juhlille. Aivan mahtavasti pääsee tähän paikalliseen meninkiin kiinni :D Tuolla tapaspaikassa oli flamenco show ja ottivat sinne myös yleisöstä ihmisiä tanssimaan. Pitääkö tässä käydä joku mekko kohta itsekin hakemassa ja korkkarit? Jätin kaikki sellaiset kotiin. Matkalaukku on täynnä sporttailuvaatteita ja havainaksia. 







Tänään taas kauniit aamulenkkimaisemat. Sporttailut on jääneet aamulenkkeihin. Lomalla on aikaa rentoutua ja ehtii sitä kuulaa heiluttaa taas kotona. Tänään siis saman kaavan mukaan aamu. Beachille lenkille ja partsilla aamiaista. Ja päivä on taas yllätys. Jännittävää kun ei tiedä koskaan mistä sitä itsensä päivän päätteeksi löytää :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti