Sports Lady®

Sports Lady®

30.4.2014

Vapunalustunnelmia


työhyvinvointia parhaimmillaan - lounastreenit kesken päivän puistossa
Ei ikinä uskoisi, että nyt on jo vappu! Juuri oli pääsiäinenkin. Tällä viikolla on ollut ihanat ilmat, ja on ollut mahtava ohjata myös ulkona. Paljon ohjauksia ja tunteja mahtunut alkuviikkoon ja myös yhdet kuvaukset. Tuli kivoja kuvia, laitan teillekin sitten niitä kesäkuussa kun lehti ilmestyy. Ne otettiin yhden mun ohjattavan kotonaIhan siinä todellisessa tilanteessa kun heilutellaan kahvakuulia olohuoneen matolla! Ensi viikolla on toiset kuvaukset :)

aamutunnilla paljain jaloin 
Mullakin on tänään "puolikas työpäivä" :) Lopettelen työt jo puolilta päivin ja aletaan valmistautua vapun viettoon. Illalla on luvassa kaikkea kivaa lasten kanssa. Mennään Kylätilan vappujuhlaan Jarnan ja poikien kanssa. Aamulla kävin tekemässä aamukävelyn!


kaunis aamu

Myös äitienpäivä tekee tuloaan ja postasin faceen eilen lahjakorttiasiaa. Äitienpäiväksi on mahdollista hankkia liikunnallinen lahja äidille. Moni äiti varmasti mielellään lähtee salille tai kahvakuulailemaan, kun vain tietää mitä tehdä. Lahjakortteja löytyy paljon eri vaihtoehtoja ja tästä ehkä löytyy omalle äidille tai vaimolle se sopivin:

Kahvakuulavalmennus: sisältää ohjelman ja yhden ohjauskerran, hinta 90 eur.

Kahvakuulavalmennus: sisältää ohjelman sekä kaksi ohjauskertaa, hinta 170 eur.

Kuntosalivalmennus: sisältää kuntosaliohjelman ja kaksi ohjauskertaa, hinta 180 eur.

Myös Personal Trainingiin voi ostaa lahjakortteja alkaen ihan kertatreeneistä ihan erilaisiin paketteihin. Kertatreeni alkaen 70 eur.

Lahjakortin mukana saat veloituksetta Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD:n.

Mutta nyt oikein ihanaa vappua teille kaikille! 
Hauskaa iltaa ja hyvää picnicciä ja vappupäivää :)

29.4.2014

Hiuspidennys

Pitkän harkinnan jälkeen päätin taas ottaa pidennyksen. Se tehtiin Great Cut Studiolla Roballa. Pidennys on laitettu teipeillä ja hius on aitoa hiusta. Tosi hyvälaatuista.


Muutama päivä ennen hiusten kiinnittämistä tukka värjättiin (ihan samalla tavalla kuin mulla yleensäkin). Sitten seuraavalla kerralla laitettiin hius kiinni. Tässä ei kauaa mene aikaa, teipit ovat nopea keino. Ensin hiukset pestään ja kuivataan ja sitten asennetaan pidennys. Teippipidennyksessä teippiosioin tehty pidennyshius liitetään 3-4 cm leveinä alueina omiin hiuksiin. Pidennysten käyttöikä on noin kaksi kuukautta. Sitten ne poistetaan huolletaan ja voidaan kiinnittään niin monta kertaa uudelleen kuin hius vain hyvänä pysyy! 



Tässä on sitten vähän kiharrettu tukkaa ja yleensä pesun jälkeen aina käännän latvan suoritusraudalla. Sen enempää ei hiusta tarvitsekaan sitten kihartaa ennen seuraavaa pesua. Pelkkä harjaaminen riittää :) Eli suhteellisen helppoakin vielä!





Great Cut Studiolla Birgitta tekee pidennyksiä ja kannattaa varata aika konsultointiin, jos haaveilet pitkästä tukasta. Mullahan on oma tukkakin jo aika pitkä, mutta yllättävän lyhyestäkin hiuksesta saa näyttävän näköisen pidennyksen avulla. Suosittelen lämpimästi. Hius on hyvälaatuista ja työ erinomaista!


28.4.2014

Summer is coming

Hei ihanat! Eilen olikin harvinainen blogin päivittämistauko. Reissun jälkeen on ollut paljon hommaa ja tämäkin viikko vähän tiukkenee niin, että asiakkaat puristetaan neljälle päivälle. Perjantaina muuten vapautui yhdelle treenattavalle paikka. Lisää Personal Trainingista voi kysellä multa meilitse tai soittaa :)

Kesä on jo ovella ja juhannukseen on pari kuukautta aikaa. Siihen mennessä ehdit hyvin saada muutaman kilon pois, jopa kymmenen. Olen viime aikoina tehnyt paljon ruokavalioita, joiden avulla on helpompi tavoittaa se kesäkunto. Kuitenkin samalla on tarkoitus omaksua ohjeet loppuelämää varten. Kun sinulle tehdään tarkat ohjeet, on painonpudotus helpompaa. Monesti, kun yritetään itse pudottaa painoa ei se ole niin helppoa. Tulee ehkä huomaamatta naposteltua ylimääräistä ja melkein yleisin virhe on se, että syödään liian vähän.
Puistotunnit alkavat ensi viikolla ja vapun kunniaksi voit hankkia kortin -20 % hintaan. Eli huhtikuun early bird hinta on jälleen voimassa. Lunasta kortti 2.5 mennessä! Tilaukset hanna@sportslady.fi. Herttoniemessä Suksipuistossa tavataan tiistaina 6.5 klo 18.30 ja Kaivarissa Leikkipuiston hiekkakentällä torstaina 8.5 klo 18.00. Kumpulan tunnit ovat Kylätilassa ja ulkona aloitetaan siellä sunnuntaina 25.5 klo 18.30. Eli samat paikat kuin viime vuonna. Uudet tulokkaat löytävät paikalle kun tähyilette puistossa isoa lippua ;) Ja lainakuulia on edelleen, muistakaa meilata varaus etukäteen!

Ja paljon kivoja juttuja on muutenkin tulossa lähiaikoina. Lauantain 3.5 Hyvinvointipäivään on vielä muutama paikka. Töölön Method Putkisto Studiolla opetellaan smoothieiden valmistusta ja kahvakuulaillaan. Olisi kiva näköä teitä siellä!
Ja nyt laitetaankin arvonta pystyyn. Jätä postaukseen kommentti ja kerro kuinka sinä aiot kesän urheilla? Millä tavalla treeni eroaa muun vuoden treeneistä! Arvon yhden paikan lauantain 3.5 hyvinvointitapahtumaan. Suoritan arvonnan to 1.5.

Sitten muistakaa Ihana Helsinki Ravintolapäivä lauantaina 17.5. Silloin olen Uudenmaankadulla SOFiNAH Shop'ssa raakakakkujen ja suklaan kanssa. Sports Ladyn Raakakakkukahvila on auki 12-16.


25.4.2014

Reissun jälkeisiä aamulenkkejä ja Steps Mania




Kaikenlaiset askelmittarit ja sovellukset, jotka mittaa liikuntaan liittyviä juttuja on aika koukuttavia. Löysin mulle uuden sellaisen, Steps Manian. Se antaa hienot diagrammit, kertoo askeleet ja tsemppaa eri "palkinnoin". Latasin sovelluksen ennen Pariisiin lähtöä, olisi ollut mielenkiintoista tietää montako askelta siellä tuli otettua. Paljon. Se olisi kuitenkin vaatinut netin, joten askeleet jäi mittaamatta Pariisissa. Torstaista asti kuitenkin heti reissun jälkeen aloin tuijotella sovellusta ja kyllä se vaan kannustaa.


Torstaina tuli sovelluksen mukaan askelia tän verran. Kyllä se varmasti ihan paikkaansa pitää. Yritin päivälläkin hyötyliikkua enemmän. Jos on toimistossa istuminen myrkkyä, niin kyllä on mun autoilu myös. Pakko mennä autolla aina kuulien kanssa, mutta aina kun mahdollista niin koitan saada vähän hyötyliikuntaa.





Onko teillä jotain vastaavaa käytössä? 
Ja olisi myös kiva kuulla mitä treenisovelluksia te käytätte!

Home Sweet Home


Kotona ollaan taas! Ke-to yöllä olin kotona perillä ja menin suoraan nukkumaanEilen sitten aamulla heräsin yllätävän virkeänä reissupäivän jälkeen ja menin aamulenkilleSamoin kuin tänäänkin aamulla. Täälläkin on jo ihan kevät! Linnut laulaa ja puissa on silmut! Pakko laittaa talvitakit nyt pois ja raivata tila kesävaatteille! 

Kotona on vaan niin ihanaa! Nyt oon saanut kassit purettua ja eilinen meni työn touhussaAamupäivä sähköpostien ja ravintovalmennettavien kanssaja sitten iltapäivästä lähdin tekemään ohjauksia ja illalla oli vielä Kuntoremonttilaisten pienryhmätreenitMutta ehdin vähän pestä pyykkiä ja purkaa matkalaukkujakinSe hyvä puoli on kotitoimiston hommissaVoi samalla tehdä jotain muutakin!

Ruokailu on "hieman" keventynyt tästä reissusyömisestä ja päivärytmiin on taas tullut ne viisi ateriaa tasaisin väliajoin. Puuroa aamullavälipalaksi smoothietalounaaksi salaattia ja illalliseksi keittoa ja raejuustoa. Mä en ole koskaan lukeutunut niihin ihmisiinjotka pystyvät reissussa välttämään kaikki herkutEi ei eiLomalla kyllä syön patonkia ja leivoksia ja suklaataJa croissantteja tai Cafe au lait'n. En kanna sheikkeriä tai pähkinöitä mukanaMieluummin sitä sitten kiristelee reissun jälkeenKyllä mä jokaisesta patongista ja juustosta vaan nautin! Mutta saa tässä nyt vähän pistää tassua toisen eteen ja katsoa mitä syö.

Tänään on koko päivä nyt aamusta asti ohjauksia ja illalla vielä Toimelan kuulatuntiMutta tää viikko onkin ollut kyllä lyhytIhana olla taas kotona! Kyllä oli jo ikävä näitä omia juttuja ja tietysti mun pienokaista oli kauhea ikävä


Huippua perjantaita kaikille!


astiat Sabre Paris

23.4.2014

Le Pain Quotidien ja Sabre Paris

Kaunis auringonpaiste herätteli tähän viimeiseen reissupäivään. Pakattiin laukut ja luovutettiin huone. Käveltiin Montmartren hautausmaalle ja matkalla pysähdyttiin ostamaan postikortteja.




Välipalalle tultiin meidän hotellin viereiseen Le Pain Quotidien kahvilaan. Ihania, luomulaatuista herkkuja, joista ei osannut millään valita. Rakastan tätä kahvilaa. NYCissä ja Amsterdamissa se on aiemmin todettu ihanaksi.


Espresso and Apple Blackcurrant Juice
Rasperry Crunola Parfait..

Saatiin kortit kirjoitettua ja nautittiin taas auringosta terassilla. Onpas ollut ihana loma. Syötyä on tullut jälleen kerran ihan liikaa, saa taas olla kotona tarkkana mitä suuhunsa laittaa ;)

Ja vaikka ne matkalaukut on jo täynnä, niin en voinut vastustaa tämän liikkeen antia. Riisistä tehtyjä astioita.


Sitten istahdettiin Relais de la Butte nimiseen ravintolaan lounaalle. Ihana paikka rinteessä. Ja kauniit näkymät.





Näihin aurinkoisiin tunnelmiin päätämme tämän Pariisin reissun. Oli aivan mahtavan ihana matka! Ja toivottavasti pääsen tänne pian uudelleen!

22.4.2014

Picnic nurtsilla


No tälle päivälle onneksi saatiin ihan mahti sääAamulla lähdettiin liikenteeseen picnic viltit mukanaja käveltiin Riemukaaren kautta Champs Elyseétä eteenpäinHaettiin kaupasta vähän evästäpatonkikaupasta patonkia ja leivoksetja alettiin katsella sopivaa paikkaa mihin leiriytyä.





Tänään oli tarkoitus tehdä ei mitäänSiinä on aika hyvin onnistuttu ja päivä sujunut todellakin tekemättä mitäänHuomenna illalla lähtee lento kotiin ja ehtii sitä huomennakin tehdä vielä vaikka mitäPuistossa oli muitakin fiilistelijöitä ja jonkin verran porukkaa kävi lounastamassa siellä



Ja saatiin täällä taas vähän vesisadettakinNyt paistaa taas onneksiVika ilta Pariisissa! Ihanaa iltaa sinne!

21.4.2014

Pääsiäismaanantain herkkulounas ja Eiffel



Tänään meille oli varattu liput klo 12.00 nousuun Eiffeliin. Normi lippujono oli aivan valtava, meidän ei tarvinnut jonottaa yhtään ulkopuolella. Mutta sitten kuitenkin jonotettiin hissiin, joka vei meidät toiselle tasolle. Sieltä jonotettiin vielä toiselle hissille. Tää ei ollut mun mielestä yhtään niin pelottavaa, kuin olin kuvitellut. Empire State Buiding oli paljon pelottavampi, tai Burj Khalifa. Neljännen Pariisin matkani opetus oli Osta lippu etukäteen! Ihmeettä on jäänyt aina menemättäSama eilen VersaillesissaPuoli päivää lomasta menee "hukkaan"kun turhaan jonotat lippuja jos ne voi hommata kotoa etukäteen? Onneksi ei tarvinnut jonottaa! Edelleen suosittelen lämpimästi järjestämään mahdollisimman paljon etukäteen.Mä olen joskus työkseni järjestänyt tilaisuuksia ja matkojaja voi vain todeta että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 




kyllä nää tytöt löytää champpista vaikka mistä - jopa Eiffelistä
cin cin
Au Bon Accueil -ravintola
Tänne oli varattu pöytä etukäteenTosi kiva paikka ja hieno sellainenjos haluaa syödä paremminEi muistettu että tää ois ollut ihan näin fancyja onneksi ei tultu ihan verkkareissaPalvelu pelaa ja ruoka on hyvääJa homma toimii niin kuin hyvässä ravintolassa kuuluukin.

alkuruokaa tulossa
makrillia mulle
Poulet fermier poche puis roti, pommes de terre Grenaille fumees et oignons ja niin edelleen oli pääruokana
ja omenapiirakkaa jälkkäriksi 
juu onhan sitä omenapiirakkaa tullut joskus maistettuamutta ei täällä 
Ja sitten ruuan jälkeen me reippaasti käveltiin Eiffeliltä Notre DamelleEi oo ihan lyhyt matkaSai omenapiirakka kyytiä.



Notre Dame 
Picnic siirtyi sateen vuoksi huomiselleHarjoitusversio siitä pidettiin illalla meidän huoneen partsilla.