Sports Lady®

Sports Lady®

30.3.2014

Viikonloppua kuvina


Viikonloppu on mennyt rentoutuessaPerjantaina olin Brondassa syömässä ja siellä oli kyllä tosi hyvä ruokaTomi Björckin ravintola on ihan vasta avattu EspalleJa itse ravintolasta kyllä tykkäsin myös tosi paljonKansainvälinen tunnelma ja sisustus oli tosi kiva! Taustalla soi musiikki aika kovaa ja ihmisten puheensorinaa oli mukava kuunnellaNiin usein ravintolassa on meillä täällä kovin hiljaistakun suomalaiset ei mitään kovin puheliasta kansaa ylipäätään oleMä viihdyn kyllä tällaisissa paikoissajoissa on enemmän eurooppalainen meininki ja kunnon puheensorinaa! Valittiin tasting menuista Menu Bronda ja mulle se tehtiin ilman punaista lihaaEniten tykkäsin tässä meritaimen sashmistajonka kanssa oli hiillostettua munakoisoasavustettua mätiä ja kuminamajoneesia.
pari ekaa ruokaa: gratinoitua vihersimpukkaa tomaattikastikkeessasahramimajoneesiachorizo öljyäpersiljaa ja höyrytettyä pehmeää leipää joka oli täytetty munakoisolla 
wc selfie :)
toinen jälkkäri



Ja paljon kaikkea kivaa oon ehtinyt lauantain ja sunnuntain aikana tehdäOon käynyt kävelyllä"ollut pussissa"laittanut kynsiätehnyt kasvohoitoa ja katsonut kaikkea mahdollista hömppää (viikon sarjoja jotka on jääneet katsomatta)TV3 Playsta löysin uuden kivan sarjanKickstartTreenimeinikiä ilman painonpudotus säätämistäSuuri osa Suomen telkkarin treenihenkisistä ohjelmista kun keskittyy aina siihen miten sitä "läskiä karistetaan"! SuperdieetitSuurin PudottajaRakas sinusta on tullut pullukka ja mitä näitä nyt on? Ihan mukava katsoa välillä jotain sellaista ohjelmaamissä pääpointti on jossain muussa kuin painonpudotuksessa.

Ja eilen oli vielä mun serkun yllätysjuhlatHän täytti 30 ja ihana tyttöystävä oli järjestänyt yllätysbileetOli ihan mielettömän kiva ilta! Aivan hulvatonta porukkaaSitä ennen ehdin vielä treffaamaan Birgittaakin kaupungillaNo tänään mä sitten heräsinkin vasta puoli 12 aikaankun kellojakin oli näköjään siirrettyAivan mahtavaa kyllä ollut! Ja super rentouttavaaKiitos kaikille ihanille ihmisillejotka ootte mun viikonloppua sulostuttaneet!
energy blanket

Infrapunapussista olen aiemmin kirjoitellut täällä

FIR Hyvinvointipussi


Edistää kehon hapetustoimintaa, joka estää rasvan varastoitumisen sekä edistää yleistä hyvinvointia
Kiihdyttää hikoilua, joka hajottaa ja poistaa ihonalaista rasvaa
Kiihdyttää solujen toimintaa ja saa aikaan ihon parantumista sekä painon tippumista
Aktivoi kehon toimintaa, joka edistää hormonitoimintaa ja poistaa epäpuhtauksia kuten raskasmetalleja
Antaa energiaa, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa
Poistaa väsymystä
Fyysistä terapiaa lihas- ja hermostovaivoihin. FIR tasapainottaa hermotoimintaa helpottaen kipuja lihaksissa
Poistaa kipuja ja helpottaa tulehduksissa
Ehostaa solujen uudistumistoimintaaja estää verisuonien tukkeutumista
Uudistaa hermosoluja palauttaen tunnon ja lihasten toiminnan

pinkit geelilakkaukset
Body Shopin hamppuvoide on mun suosikki käsivoide


Tässä vielä aamun smoothien reseptiäMun yksi treenattava kertoiettä hän raastaa sitruunan kuoren banaanilettutaikinaan ja sitä mun on pitänyt itsekin kokeillaTänään kuitenkin laitoin sitruunan kuoren smoothieen ja kylläpä tuli hyvää! Jotenkin kakkujen leivonnassa sitruunan kuoren käyttäminen on ihan loogistamutta ei mulla oo tullut mieleeni sitä koskaan smoothieeseen laittaaSitten testasin vihdoin tuota CocoVin riisiprotskua jonka sain taannoin bloggaajaillastaRiisiprode ei oikein oo mun mieleenkun siitä tulee niin jauhoinen maku suuhunMutta tästä tuli kyllä hyvä (joskin vähän jauhoinen joo)Letuissa testaan tätä tänään illalla!

vettä jonne puristettu 1/2 sitruunan mehu


sitruunan kuori smoothieeseen

Creamy Sunday Smoothie

1 banaani
1/2 sitruunan kuori
1/2 dl riisiprodea
parapähkinöitä
1 tl kookosöljyä
2 dl mantelimaitoa




Niin ja muistattehan ilmoittautua 3toukokuuta Hyvinvointipäivään! Täältä löydät lisää infoa tapahtumastaSe pidetään kauniilla Töölön Method Putkisto Studiolla ja vielä on muutamia paikkoja vapaana!

29.3.2014

I love my home


Ihana olla kotona ja herätä kaikessa rauhassaViikonlopuissa parasta on juuri se kiireettömyysTänään on aikaa tehdä vähän rästissä olevia juttuja (veroilmoitus ja kaikkea muuta mukavaa jee)mutta aikaa myös olla ja rentoutuaSoitin Katjalle äsken naapuriin ja nyt lähdetään kävelylle.

Muutama aamupalakuva kuitenkin ensinJa eiliseltäkin smoothie kuvia. Itse asiassa tein eilen tuon smoothien ennen illan tuntiaja osa siitä jäi juomatta! Nyt se oli helppo kipata lasipurkista lasiin! 

Bongasin Paulinan luona aivan ihania paperisia pillejä eilenja niitä piti lähteä itsellekin hakemaanTykkään ottaa kuvia ja laittaa aina jotain uutta ja kivaa! Herttoniemessä on ihana pieni leipomiseen erikoistunut kauppa Bake and PartySieltä lähti mukaan ihania pillejä ja servettejäLapsen synttäritkin lähestyy ja vaikka niitä nyt kaverien kesken vietetään Hoplopissa niin kotona pidän kuitenkin kummeille ja sukulaisille juhlatNiitä silmällä pitäen täältä kivasta kaupasta löytyy vaikka mitä! Ja mä rakastan juhlia! Niitä on niin kiva järjestää kun saa koristella ja leipoa!

Lauantain smoothie

Avocadoa
Tuoretta pinaattia
2 sellerin vartta 
Omenasosetta
Mansikoita
Mustikoita
Suklaa Whey to Go -protskua Solgarilta
Kookosvettä

perjantain smoothie

sokeroimaton omenasose sopii hyvin smootheihin
ja loput smoothiesta jääkaappiin
lauantain aamupala 






28.3.2014

Friday video clip ja päivän muita kuvia

Olin 20 minsaa etuajassa aamun asiakkaalla. Kaivarin lähellä kun olin, niin aattelin käydä kuvaamassa teille rinta/olkapää/ojentaja painotteisen kahvakuulatreenin beachilla. Ihan mieletön ilma! Siis ihan kohta on KESÄ!!!! Jee!

8.5 to aloitan Kaivarin ulkotunnit. Kumpulassa alkaa su 25.5! Katsokaa lisätietoa täältä! Kymppikortti irtoaa -20% hintaan vielä maanantaihin asti. Sen voit tilata meilitse hanna@sportslady.fi.

Siis katsokaa nyt - täähän on jo ihan kesä!
Karsenin Bat collegesta on tullut mun lempivaate
Mutta olipa siinä Kaivopuiston lenkkeilijöillä ja autoilijoilla ihmettelemistä, kun blondi heilui rannalla yksin aamuauringossa kuulan kanssa. Autot hiljentää ja päät kääntyy :) Tuli ihan dejavu siitäkun kuvattiin Sports Ladyn kahvakuula DVD:tä keskellä Helsinkiä. Sen levyn voit tilata täältä verkkokaupasta! Ja tässä postauksessa on sitten vähän kotikutoisempi video tältä päivältä.
oisin helposti voinut jäädä rannalle enemmänkin treenaamaan mutta työt kutsui

ja mitkä värit! Kyllä rannalla on aina niin upeeta ja kaunista!
Rinta/ojentaja/olkapää treeni

1. Leveä kyykky ja pystysoutu 15
2. Punnerrus käsi kuulan kahvan päällä 15 (vaihda kättä joka toisella kierroksella)
3. Työnnöt eteen, vasemmalle, eteen oikealle 15
4. Pystypunnerrus oikea 15 ja vasen 15
5. Ojentajapunnerrus 15
6. Selinmakuulla pystypunnerrus

Oisko muuten halukkaita jos vetäisin silloin tällöin tässä beachilla kahvakuulahenkistä Bootcamppia? Se ois kyllä niin mahtavaa ja paikka hieno! Autonkin saa tuohon viereen!


Kaivarista menin vetämään yhdet treenit Ruoholahteen ja sieltä Herttoniemeen. Matkalla hain lounaaksi Silvoplestä luomu porkkanamehun ja vihersmoothien. Miksei näitä ihania paikkoja ole enemmän...



Ja kolmannen treenattavan jälkeen menin Elixiaan tekemään omaa treeniä. Kevyttä aerobista cross trainerilla ja juoksumatolla. Jos olisin mennyt kotiin ja yrittänyt lähteä kävelylleniin tiedän että sähköpostit ne siellä olisivat mut kahlinneet koneen ääreen (oisin ihan vähän vaan tehnyt niitä ja sitten lopulta jumiutunut koneelle illan tuntiin asti) ja oma liikkuminen ois jäänyt väliin? Tällä viikolla ei paljon toimistopäivää ole irronnutkun olen ollut koko ajan liikenteessäIhan kotiakin jo ikävä!



Treenin jälkeen kävin kaupassa ja oli ihana mennä kotiin kun oli valoisaaOma elämä oli kyllä melko lailla minimoitu tällä viikollamutta mahtava viikko on ollut ja ihania asiakkaita! Ja Eevan kanssa oli ihana päästä teatteriin! Illalla on vielä kahvakuulatunti Tehtaankadulla ja sitten sen jälkeen mä vaihdan vapaalle. Pääsen Tomi Björkin vasta avattuun Brondaan illalliselle. Vaihdan normivaatteet mekkoon ja korkkareihin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kevään hoitosarjaa


Nyt tulee postausta tästä hoitosarjasta, josta jo vähän aiemmin kirjoitin. Tarkoitus on saada raskaiden jalkojeni tilalle ne omat, kevyemmät jalat takaisin. Hoidot ja bloggaus on osittain toteutettu yhteistyössä hoitola Pisaran kanssa.

Hoitolan omistaja, plastiikkakirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja, Teresa Sepponen on perustanut Pisaran noin 10 v sitten ja hän on kehittänyt ja luonut Method Pisaran konseptin. Pisara koostuu hyvinvointialan ammattiverkostosta, jonka yhteisenä tavoitteena on asiakkaiden kehon ja mielen harmoninen tasapaino sekä terve, hyvä ulkonäkö. He tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Teresa luennoi myös terveellisistä elintavoista ja hänen luennostaan kirjoittelin aiemmin. Täältä pääset lukemaan tekstin!

Pisara sijaitsee Köydenpunojankadulla Kampissa. Hoidoissa otetaan huomioon kaikki sisäiset ja ulkoiset tekijät, jotka vaikuttavat solun toimintaan. Näitä ovat mm. stressi, tunteet, elämäntavat, aineenvaihdunta. Päämääränä on terve ja kaunis keho. Kauneutta ja estetiikkaa ei kuitenkaan voi saavuttaa ilman soluterveyttä. Tästä syystä heillä on myös erilaisia terapeutteja keskuksessaan ja joskus yksi hoitosarja voi sisältää Kurvila-hoitojen lisäksi esim. henkistä valmennusta, otsoniterapiaa ja vaikka ihoterapiaa tai hierontoja.

Alussa minulle tehtiin hoitosuunnitelma. Hoitola käyttää hoitomenetelmää, joka tyhjentää yksittäisiä rasvasoluja ja saattaa kuonakertymiä luonnollista kautta ulos kehosta aineenvaihdunnan mukana. Hoitajat seuraavat jokaisella hoitokerralla kudostuloksia ja tarvittaessa hoitosuunnitelmaa muutetaan. Minulle alustava arvio oli 13 hoitokertaa. Se perustuu kuonakertymien pakkaantumiseen tiukaksi, joka lähtee kuulemma hellittämään, mutta sen lisäksi pitää myös keskittyä muihin tekijöihin. Näitä muuttujia ovat maitohappotreenin jättäminen pois, oikeanlainen ruokavalio ja lihashuolto. Hoitojen tuloksena selluliittiin pitäisi poistua aina varastoituneita rasvakertymiä myöden, jotka ovat jalkoihin kerääntyneet vuosien aikana.

Yhdistelmähoidot kestävät kahdesta neljään tuntiin, riippuen siitä mitä hoitoon aina sisällytetään. Hoito pitkän kaavan mukaan aloitetaan lihasstimulaattorilla, stim-sähköllä, joka treenaa lihasta ja verenkierto saadaan näin tuotua lihakseen. Makaan hoitopöydällä sähköpiuhat jaloissa. Se ei satu, tuntuu pientä siritystä etureisissä. Pakarat taas laitetaan töihin samaan aikaan. Se puolestaan aktivoi ja liftaa takamusta. Tämän sanotaan vastaavan salilla kyykkyä, mutta maitohappoa ei vain synny. Pakaroihin tulee enemmän sähköä ja niihin nostetaan virtaa, jotta lihas tekee kunnolla töitä. Tämän jälkeen avataan imusolmukeet eli varmistetaan, että lymfanesteiden kiertokanavat ovat auki ja sitten lymfataan hoidettava alue. Sitten kuonakertymiä aletaan tyhjentää ultraäänen avulla. Sillä aktivoidaan myös rasvan palamista ja aineenvaihduntaa. Ultraäänen toimintaa voi verrata moottorin mäntään: se pusertaa sekä rasvasolua että kudosten välitilaa niin, että nesteet ja kuona-aineet puristuvat eteenpäin. Tätä tehtiin muutamalla ensimmäisellä kerralla vain etureisiin. Sitten hoitojen edetessä ultraa tehtiin myös takareisiin. Käytännössä ultraa tulee 40 min per jalka. Sitten taas lymfataan. Seuraava vaihe on tuskallinen ja muistuttaa reisien imurointia. SPM vacupress alipainelaitteella tuodaan verenkierto pintaan. Ja seuraavaksi tehoja nostetaan ja aktivoidaan "hinkutuksin" sidekudoksen elastiini- ja kollageenisäikeet. Kiroilen ja itken ensimmäisillä kerroilla, melkein potkaisen hoitajaa ja lähes tipun pediltä. Kerta kerralta tämä helpottuu kuitenkin. Tämän päälle jälleen hoidettavan alueen lymfaus. Hoidon lopuksi makaan vielä tunnin infrapunakääreissä ja hiki virtaa. Eli mistään hemmotteluhoidosta ei tosiaan ole kysemutta lopputulokset toivottavasti puhuvat puolestaan!

Hoitoja on nyt muutamia takana ja kirjoittelen seuraavassa aiheeseen liittyvässä postauksessa kuulumisia ja tuntemuksia hoitojakson ajalta ja lopussa tottakai tuloksia. Alussa otettiin kuvat jaloista sekä mittanauhalla mitat. Joka kerran jälkeen on ollut erilaisia reaktioita ja kroppa tuntunut erilaiselle. Niistä pian lisää!

27.3.2014

Thursday Breakfast



Postasin tekstin aamulla mutta blogger oli tehnyt tepposet ja teksti oli jäänyt luonnoksiin! No ei se mitäänTässäpä tämä aamun herkku kuitenkin lopulta! 


Aamiaisena tänään mustikkapuuroa mantelimaitoon 

mustikoita alle 2 desiä
puolukoita noin desi
3 taatelia
noin 3 desiä mantelimaitoa
1/2 desiä chia siemeniä

Blendaa ja jääkaapin kautta parempiin suihin! Tee illalla valmiiksi niin aamulla voit nauttia herkun vain nopeasti


Eväänä smoothie


100g mustaherukoita

1 mitta Solgar Whey to Go protskua
1 mitta terranovan Life drink jauhetta

Evääksi autoon lähti myös aamukahvi kun sen verran oli aikainen lähtö!


26.3.2014

Alkuviikon kuulumisia ja vapaapäivä




Maanantaina alkoi toiset Sports Lady® Kuntoremontti ryhmät. Oli mukava taas tavata uusia kasvoja ja osa ryhmäläisistä on jo entuudestaan mun asiakkaita. Kivat ryhmät ja ihania naisia, jotka laitetaan nyt 10 viikon aikana loistokuntoon. Edelliset ryhmät saivat hyviä tuloksia. Olin tosi myöhään kotona, vasta 10 aikaan, kun oli lähtenyt kotoa aamu kasilta.

Tiistaina soi taas aikaisin kello ja kahvakuula kutsui. Aamutunnilla oli kaikkien aikojen yleisöryntäys Aleksanterin Teatterin historiassa mun tunneilla ja piti melkein silmiä hieraista, että onko tää tottakaan! Niin paljon kuulailijoita! Ihanaa! Viime maaliskuussa aamutunnilla kävi vielä ihan muutama ihminen. Ja sitkeästi jatkoin tuntien pitämistä, vaikka väkeä oli vielä tosi vähän. Mutta tänään oli kyllä jengiä. Kiitos teille jotka alusta asti olette käyneet ja kiitos kaikille muillekin joita matkan varrella on tullut mukaan. Hieno ryhmä jossa on niin miehiä kuin naisiakin. Aika on ollut tiistaina aamulla ehkä haasteellinenkun vertaa taas Kumpulan ryhmää sunnuntaisinjoka on aina tupa täynnä! Mutta ihanaa kun näin paljon jengiä on löytänyt jo nämä aamutunnitkin!

Maaliskuu on ollut työntäyteisin kuukausi firman historiassa ikinä ja kyllä mä vaan tästä yrittäjyydestä NIIN tykkäänvaikka töitä on ihan hitokseen. Kiitos kaikille mun rakkaille, ihanille asiakkaille ja yritän olla koko ajan parempi ja parempi työssäni. Sanotaan että ohjaajana olet juuri tasan niin hyvä, kuin mitä viimeisin ohjauksesi on ollut.

Tänään on ollut vapaapäivä ja oman itsen huoltopäivä. Kroppa tuntuukin tosi raskaalle ja jäykälle. Pari päivää on taas menty putkeen 12 tuntista työpäivää. Viime yönä nukuin kymmenen tuntia, mutta kyllä väsytti aamulla. Tein tunnin aamukävelyn ja aamiaisen jälkeen lähdin Töölöön Method Putkisto tunnille. Teki niin hyvää, ja pelkästään jo Tean ja Pian tapaaminen on aina niin mukavaa! Ja sain vielä kurssikaverin samalle tunnille siihen viereiselle matolle! Olipa ihana aamupäivä! Täältä mä menin suoraan eväiden kanssa Seijalle hierottavaksi Bulevardille. Kyllä mä sanon että tuli jo tarpeeseen tämä vapaapäivä ja nämä ihanat kehonhuollot ja ihmiset. Olen niin onnekas tällaisesta luxuspäivästä. Seijalle taas erityinen superkiitos tästä mahtavasta hieronnasta. Kolme tuntia siinä vierähti ja sain taas perusteellista huoltoa. Loppuun vielä lymfattiin. Nyt lähden Eeva murusen kanssa teatteriin katsomaan "Kaikki äitini kaikki tyttäreni" ja toivotan teille kaikille ihanaa ja aurinkoista iltapäivää!

It's not happiness that
brings us gratitude.
It's gratitude that brings
us happiness.


25.3.2014

Arvontaa




Otetaanpa tänään vähän arvontaa! Jonkun verran on kevät flunssaa liikkeeellä ja ajattelin arpoa teille tämän loistavan valmisteen avuksi!

AllicinMax on 100 % stabiloitua allisiinia. Allisiini taas on valkosipulin tehoaine. Luonnon oma antibiootti, jolla on antibioottien hyvät puolet mutta ei mikään huonoista puolista. AllicinMaxin avulla paranee nopeasti flunssasta.

Kun tuore valkosipuli leikataan tai murskataan, rikkipitoinen yhdiste alliini altistuu allinaasi-entsyymille, minkä seurauksen syntyy erilaisia alliinin rikkipitoisia johdannaisia. Ensimmäiseksi syntyy allisiinia. Valitettavasti tuoreesta valkosipulista muodostuva allisiini on hyvin epävakaa yhdiste ja muuttuu nopeasti muunlaisiksi rikkiä sisältäviksi yhdisteiksi eli tiosulfinaateiksi. 

Allisiini on valkosipulin tärkein ainesosa, joka suurelta osin on vastuussa valkosipulin terapeuttisista vaikutuksista. AllicinMax-jauhe on erittäin tiivistetyssä muodossa. Jotta samanlaisia vaikutuksia saataisiin aikaan syömällä tuoretta tai keitettyä valkosipulia, niitä tulisi nauttia erittäin suuria määriä. Muut valkosipulivalmisteet eivät sisällä allisiinia merkittäviä määriä. Muiden valmisteiden kohdalla luotetaan siihen, että keho itse muodostaa allisiinia kun tabletti tai kapseli on nielty. Valkosipuliöljy-tuotteet valmistetaan tislaamalla tuoretta valkosipulia, muodostuva öljy laimennetaan ja kapseloidaan. Tämä prosessi tuhoaa suurimman osan allisiinista. Muutamat valkosipulivalmisteet voivat tuottaa elimistössä pieniä määriä allisiinia, mutta allisiinin muodostus on täysin riippuvainen mahahappojen määrästä ja allisiinin muodostuminen voi kestää useita tunteja. AllicinMaxTM valmisteen ei tarvitse muuttua allisiiniksi, koska se on jo allisiinia. Kun AllicinMax-jauhe tulee mahalaukkuun, se liukenee välittömästi ja imeytyy verenkiertoon muuttuen lopulta lukuisiksi 1allisiinin johdannaisiksi. AllisinMaxTM-valmisteen allisiinille mahan hapan sisältö on vain hyödyksi, kun taas monissa muissa valmisteissa mahahapot voivat estää yhdisteen vaikutukset. 

Itse käytän aina tätä jos olen vähän flunssaan päin menossakaan ja se auttaa. Antibiotteja tai lääkkeitä en ole ottanut varmaan pariin vuoteen enää! Mahdollinen flunssa selättyy muilla konstein!

Kirjoita siis kommenttiboxiin viesti ja jos haluat niin olisi kiva kuulla mitkä ovat teidän vinkkinne jos flunssa alkaa yllättää! Arvonta suoritetaan perjantaina!



24.3.2014

Marjapuuro Raw


Puolukkainen marjapuuro - Raw

2 dl puolukoita 
1/2 dl chia siemeniä
2 dl mantelimaitoa
1/2 dl vettä
3 medjol taatelia
himalajan ruususuolaa

Ota puolukat sulamaan hyvissä ajoin (älä sulata mikrossa se tuhoaa kaikki ravinteet)Laita illalla blenderiin kaikki ainekset ja pyöritä hetkiLaita valmis puuro jääkaappiin yön yli ja aamulla se on valmista nautittavaksi.