Sports Lady®

Sports Lady®

31.1.2014

Arvontaa tuntilaisille sunnuntaina


Hei ihanat! 

Ja loistavaa perjantaita kaikille Nopeesti mennyt tääkin viikkoMä sain Fitnesstukulta laatikollisen tuotteita testattavaksi muutama päivä sittenNo patukoitakin siinä olimutta yllättäen oon ne ehtinyt syödä ennen kuvaamistaOis pitänyt ehkä se kuva ottaa heti paketin tullessa? En ookkaan pitkään aikaan protskupatukoita syönytHyviä olivat taas ja loistavia ottaa mukaan evääksiPatukoiden lisäksi paketissa oli onneksi monta muutakin juttua joita en vielä ehtinyt imuroida kurkkusta alas!

Mutta koska tänään on perjantai ja olen vielä järjettömän hyvällä päälläniin mä haluaisinkin nyt lahjoittaa osan näistä teilleja päätin laittaa sunnuntain tuntilaisille arvonnan pystyyn KumpulassaArvontaan osallistut siis tulemalla tunnille silloin ja onnetar sitten arpoo voittajan! Voittajalle lähtee mukaan heti tunnin jälkeen suklaan makuinen Fit & Smart proteiinijauhejoka sopii vaikka smootheissa käytettäväksiSitten lähtee mukaan vielä ennen treeniä otettava valmistejoka lisää suoritustehoa(Aika hikisiä treenejähän me ollaan Kumpulassa vedetty joten tästä ei varmasti haittaakaan ole ennen treeniä?) Ja vielä pinkki sheikkeri ja pipo.



Kahvakuulatunti

Sunnuntai 2. helmikuuta klo 18.30-19.30 Kumpulan Kylätila

Ja voittaja saa heti tuotteet mukaansa! Nähdään sunnuntaina Kumpulassa!

Perjantain super smoothie



Perjantain aamusmoothie

Mustaherukoita
Solgar Whey to Go 
Green Superfood viherjauhetta
Camu camua
Kookosvettä
Omega öljyä

Koristeluun kookoshiutaleita ja mehiläisen siitepölyä <3

Loistavaa perjantaita!

30.1.2014

MP Pilatesta ja Method Putkistoa kauniissa Studio Helsingissä


Eilen mä vihdoin pääsin Method Putkisto tunnille. Töölössä, Bottan talossa, on avattu aika hiljattain Method Putkisto Studio Helsinki. Studio on avara, valoisa ja kaunis. Ja tunnelma mitä lämpimin. MP Pilates on mulle entuudestaan tuttua, mutta Method Putkisto on vielä melko uutta. Koulutukseen liittyy olennaisena osana myös oma harjoittelu, lukuisten avustusten ja observointien lisäksi (niin MP Pilateksessa kuin Method Putkistossakin). Haastetta tulee riittämään ja itse olen tällä hetkellä melko haasteellinen tapaus kai :) Lihaksia on, mutta ovat aika lyhyet ;)

Kerrottakoon vielä miksi päädyin valitsemaan juuri Method Putkisto koulutuksen ja kaksoispätevyyden  (MP ja MP Pilates). Vuonna 2000 vaurioituneen välilevyn jälkeen selkä on ollut ihan ok kunnossa. Kiitos aktiivisen harjoittelun, ja työn jossa ei tarvitse istua sekä MP Pilateksen. Kuitenkin viime syksynä, jouduin olemaan viikon totaalilevossa (kun selkä vain vetäisi totaalijumiin) heräsin ajatukseen siitä, miten tärkeää on pysyä kunnossa. MP Pilates pelasti minut jo silloin vuonna 2000 välilevyvamman hoitamisessa. Kävin silloin Method Putkisto Pilateksen alkeiskurssin ja jatkoin harjoittelua tunneilla
. Sittemmin olen sitä tehnyt silloin tällöin ja myös joogannut vähän. Olen myös käynyt jollain muilla "pilates" tunneilla mutta näistä ei voi samana päivänä edes puhua! Olen todennut ja havainnut tämän parhaaksi! Nyt tavoitteena on hyvä terveys ja toimintakunto loppuelämäksi. En toki pane pahakseni, että näillä lajeilla voin myös ulkoisesti näyttää paremmalle. Ohjaajana haluan auttaa myös asiakkaitani saavuttamaan näiden huikeiden lajien hyödyt!

Itse tunti niin eilen kuin tänäänkin oli ihana oma hetki. Tea ohjasi taitavasti keskiviikon Method Putkisto tunnin ja pidän siitä miten henkilökohtaista ohjaaminen näillä tunneila on. Silloin siitä saa eniten irti, kun sinua autetaan pääsemään kohti oikeaa asentoa. Mun kahvakuulatuntilaiset tietävät, että mun tunneilla on sama meininki. Jokaista autetaan ja korjataan henkilökohtaisesti ja näin tunnista saa aina enemmän irti. Kiitos Tealle superhyvästä tunnista. Se teki todella hyvää ja sen aikana aukesi monta asiaa. Mahtavaa! Tänään taas aamun aloitin Meeran Pilates tunnilla ja ai miten ihanaa taas olikaan! Kiitos! 

Lämpimästi suosittelen teille Töölön kaunista Studiota. Käykää itse toteamassa miten hyvää kropalle tekee tällainen harjoittelu ja paikka on oikeasti ihana! Allaolevat tekstit on lainattu Method Putkisto Studio Helsingin sivuiltaTunneista ja ihanasta paikasta löydät lisää tietoa täältä!




Mitä on Method Putkisto?

"Yksi järkevimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä, jonka avulla voit muuttaa kehoasi - ja jopa koko elämääsi."
Newby Hands, Kauneus- ja terveys -toimituksen päällikkö, Harper's Bazaar (UK)

Method Putkiston tavoitteena on opettaa sinulle ydinasioita, joiden avulla voit itsenäisesti saavuttaa oman kehosi optimaalisen terveyden, liikkumiskyvyn ja hyvinvoinnin - liikkumisen vapauden.

Method Putkistoon kuuluu:
       Syvävenytys-osuus - pidentää lyhyet, kireät lihakset
       Syväjumppa-osuus - vahvistaa ryhtiä ylläpitävät lihakset
       Syvähengitys-osuus - palauttaa pallean kimmovoiman

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olannaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."
Professori Esko Mälkiä

Mitä on Method Putkisto Pilates?

Method Putkisto PILATES (= MP Pilates) -menetelmä on pitkälle hiottu kehonhallintatekniikka, joka opettaa käyttäjälleen tarkkaa koordinaatiota ja kehon hallintaa. Sen avulla saat voimaa, kestävyyttä, vahvan keskivartalon, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston.

PILATEKSEN ydin on 1900-luvun alussa Joseph Pilateksen kehittämä Klassinen repertuaari. Pilates on nykyään kaikkialla maailmassa nopeasti leviävä ja suosittu voimistelumenetelmä.

METHOD PUTKISTO PILATES on pilateksesta edelleen kehitetty ja hiottu metodi - ja kehitystyö jatkuu. Menetelmää kehitettäessä on mietitty tarkkaan, kuinka ihminen voi nykyään parhaiten hyötyä Pilateksen ajatusmallista. Rakennamme klassisen repertuaarin pitkälle hiottuina progressioina: liikejatkumoina.

Method Putkisto Pilateksessa opit todellisen ytimen Joseph Pilateksen opista. Opit suorittamaan liikkeet puhtaasti ja samalla oman kehosi harjoittaminen siirtyy uudelle tasolle.
Harjoittelun tekee sinulle erilaiseksi opetusmetodi: hienosäädetty ja yksilöllinen opetus, joka tapahtuu aina pienryhmissä, joissa usein toimii ohjaajia ja ohjaajaharjoittelijoita myös avustajina.

Mitä saavutat
       voimakkaan ja sulavalinjaisen lihaksiston
       elastisen ja notkean vartalon
       vahvan luuston ja terveen selän
       hyvän ryhdin
       hyvän keskittymiskyvyn
       kestävyyttä ja koordinaatiokykyä
       kehon todellista hallintaa


Method Putkisto on valittu yhdeksi Suomen kansainvälisistä menestystuotteista (Design 2012). Marja Putkisto on valittu vuonna 2011 Ison-Britannian viiden parhaan kehonhallinnan asiantuntijan joukkoon (Harper’s Bazaar –lehti, UK). Method Putkistoa käyttävät niin aktiiviset liikunnanharrastajat kuin aloittelevat liikkujatkin. Method Putkisto Huippuliikkuja menetelmää taasen käyttävät monet tahot, mm. jääkiekkojoukkue Jokerit ja myös F1 Redbull Racing Team.

28.1.2014

Liikunnan ilo ja tiistain actionia

Hei ihanat! Miten siellä on tänään urheiltu? 

Mulla on ollut aika paljon liikuntaa tälle päivällePari tuntia vedin kahvakuulaaSitten on siinä välissä valmennettavien kanssa tehty TRX'llä ja kuulallaja vielä illan viimeisen treenattavan kanssa pelattiin sulkistaMeillä oli aivan järjettömän kivaa! Mäkään en todellakaan ole mikään Serena Williams ja saatiin hyvät naurut vielä sen lisäksiettä tuli kunnolla hiki.

Aika ajoin kokeillaan myös eri lajeja mun asiakkaiden kanssaOn tosi tärkeääettä löytää sen oman lajin! Sen rakkaan harrastuksenminne menee aina innoissaan ja ilolla eikä ikinä jätä väliin ellei taivas sitten putoa niskaan. Tanssikamut tietää mistä puhun! Urheilun ei pidä olla sitä että "nyt sä käyt salilla ja teet täysillä monta kertaa viikossa ja siihen päälle aamuaerobiset"Jos homma ei uppoa niin eiToisilla on sen verran spartalainen luonneettä homma onnistuumutta kyllä mä olen sitä mieltä että kestävämpi pohja saadaan kun tehdään ensin niitä lajeja mistä itse tykkääJa sitä kautta löydetään ilo liikuntaanSen jälkeen kaikki on jo helpompaa! Toinen tie toki liikunnan ilon löytämiseen on vain tehdä sitä väkisin jonkin aikaaja lopulta tajuaa että se on mahtavaa! Molemmat toimivat lopulta!

Tänään oli ihana kuulla illan päätteeksiettä treenattava (joka on aina inhonnut liikuntaa) on alkanut löytää siitä sen hyvän olon ja hyvän mielenLiikkuminen ei enää ole vastenmielistä. Olen itse ollut nuorena samassa tilanteessa! Nykyään mä nyt oon ihan urheiluhulluJa tykkään harrastaa vaikka mitä lajeja! Tanssia kyllä kaipaan ja sinne haluan vielä takaisin kun aika vain antaa periksi!!! Ratsastaa haluan taas vielä joskus ja tenniksen voisin myös aloittaa uudelleen! Että näin myös siitä entisestä urheilun inhoajasta on tullut urheiluhullu ja tekee sitä vielä työkseenkin!

kuulaa kuulaa ja kuulaa tänään
TRX training
sulkista

27.1.2014

Kokkausta ja etukäteisvalmistelua



Hei kaikki! Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko hyvin käyntiin? 

Mulla oli pientä ruuanlaittoa tänään! Valmisteluihin meni alle tunti ja saldona monta ateriaa! Jos ja kun haluaa syödä terveellisestikannattaa vähän ennakoidaTerveellisesti syömisessä on oma extra vaivansaSe ruuan valmistaminenMutta ruuanlaiton kanssa voi päästä hyvinkin vähällä pienellä etukäteissuunnittelullaMieti etukäteen kauppaan mennessäsi viikon (tai vaikka kolmen seuraavan päivän) menuTee parina päivänä viikossa enemmän ruokia joita voit sitten jääkaapista tai pakkasesta lämmittääJa mikro on kyllä älyttömän käteväTaivuin ja ostin sellaisen vihdoin

Valmistelin tänään pakkaseen/jääkaappiin kahta erilaista keittoa (arvatenkin mun lempparit kukkakaali/kookos keitto sekä manteli/selleri keitto)Paistoin myös broileria ja broilerinjauhelihaajotka laitoin sopivan kokoisiin rasioihinNiitä voi yhdistellä niin kasviskeittoon kuin muihinkin kasviksiinSiltä varalta jos ei ehdi tai jaksa kokata

Tänäänkin olin kotona vasta ilta yhdeksän jälkeen. Ja aamu alkoi sillä että lähdettiin kotoa kasiltaTänään oon syönyt aika paljon eväitä ja sitten illalla myöhäisen aterian kotonaPäivällä välipalaksi söin keittoa kokkailun lomassaOli pari tuntia aikaa olla kotona ja hyödynsin sen a) nukkumalla puoli tuntia b) kävelemällä puoli tuntia c) kokkaamalla tunninKun on koko ajan liikenteessä ja tekee ruumillista työtä/seisomatyötä niin mä kyllä silloin tällöin tarvitsen ne päikkärit (vaikka nukunkin sen 9 tuntia)Ja kai se eilinen hulabaloo laskettelu/fudis/kuulatunti vähän verotti? 

välipalaksi maistiaisia selleri/manteli keitosta 

26.1.2014

Rinteessä ja vinkkejä lihaskuntotreeniin



Tänä talvena eka laskettelupäivä. Mentiin "Sipoon Alpeille", Talmaan. Kauemmas ei ehtinyt lähteä, kun iltapäivällä luvassa fudistreenit ja kuulatunti. Kunnon aktiviteettia tänään siis :)

Laskettiin kolme tuntia ja kyllä tää eka kerta jaloissa vähän tuntuu. Mutta kun on hyvä lihaskunto, niin jalkoja ei saa sillä tavalla kipeäksi laskettelusta. Moni tuntilainen onkin todennut, että laskettelu on aina mukava aloittaa talvisin kun jaksaa laskea paremmin ja pidempään, kun on ennen sitä tehnyt vähän pohjatreeniä. Jalkojen lisäksi laskettelussa kovassa käytössä on jälleen keskivartalon lihakset. Ja kannattaa huolehtia myös tasapaino- ja koordinaatioharjoituksista, joita voi erinomaisesti kehittää kahvakuula- ja TRX harjoittelulla. Päivästä rinteessä saa enemmän irti kun on jo valmiiksi treenannut lihaksia sitä varten.


Jos suunnitelmissa on rinneloma, on harjoittelu hyvä aloittaa 6-8 viikkoa ennen lomaa. Mutta muutamasta viikostakin on tottakai hyötyä. Treeniä kannattaa tehdä kolmesti viikossa. Tässä muutama liike, joista on varmasti hyötyä laskuja ajatellen. Tee 3-4 sarjaa ja toistoja voit tehdä 15-20.


Askelkyykky

Käytä kuulaa lisäpainona tai tee kyykyt TRX:n avulla (tässä voit ottaa mukaan hypyn).


Kyykky

Tee kyykky joko 90 asteen kulmaan, tai ihan alas asti. Lisäpainona voit käyttää kuulaa tai tee kyykky TRX:n avulla.

Jalan nostot pallon päällä

Nosta jalkaa kohti kattoa. Tee välillä isompaa ja välillä pienempää joustoa. Voit käyttää myös lisäpainoja nilkoissa.


Ja keskivartalon lihaksia kannattaa vahvistaa erilaisin liikkein myös paljon! Kahvakuula- ja TRX harjoittelu ylipäätään ovat molemmat loistavaa toiminnallista treeniä, jossa keskivartalolla on keskeinen rooli.

Illan kuulatunti tänään oli hyvinkin keskivartalopainotteinen. Huomenna jatketaan kuulatreeniä taas maanantain Lounaskuula ryhmän kanssa Kumpulassa klo 10.30-11.30. Tervetuloa!

- Posted using BlogPress from my iPhone

25.1.2014

Viikon kuulumisia ja lauantaiaamun kuvia

Miten teidän uuden vuoden lupaukset on sujuneet? Mun lupaus kävelyn suhteen ei oo tällä viikolla mennyt ihan niin hyvin kuin alkukuustaEn oo vain ehtinyt tai jaksanut (=ei oo huvittanut pakkasessa kävellä) lähteä kertaakaan kävelylenkilleToisaalta tällä viikolla on ollut ihan järjettömästi töitäja töiden jälkeen ollaan vietetty aikaa pikkumiehen kanssa. Ja sitten en oo kyllä ihania ruokiakaan tällä viikolla ehtinyt laittaaSiksi ei siis paljon reseptejäkään täällä tällä viikolla! Eväänä on ollut banaania/pähkinää tai omenoita ja sitten pitkästä aikaa protskupatukoita (on se kyllä kivempi oikeaa ruokaa syödä niiden sijaan)! Eilen ulkoistin lounaan Stockan salaattibaariin ja muuten oon melkein lämmittänyt pakkasesta valmiiksi tekemiäni annoksiaHyväettä siellä on niitä ollut!

Aiheesta toiseen! Eilen kävin muuten alennusmyynneissä (=stockalla 20 minsaa) pyörähtämässä ekaa kertaa kun alkoi näkyä niitä -60% kylttejä ja löysin itsellenikin pari ihanaa juttua. Tätä huivia olin hypistellyt jo aiemmin! Oon ollut myös ostolakossa kaiken suhteen kun säästän sinne kevään reissuunmutta nyt vaan oli pakko!




Mutta siis tänään on nukuttu pitkäänja mä pääsen kävelylle kun lapsi menee kaverin synttäreilleJa kyllähän noita kuulatunteja tällä viikolla on tullut vedettyäeli ei tässä ihan liikkumatta oo oltu! Tämän työn hyvät puoletHuono puoli on seettä joudun liikkumaan autolla ja hyötyliikuntaa on mahdotonta saadaJa kun kävelyä ei hyötyliikunnan muodossa tuleniin yritän sitten käydä erikseen kävelylläHyötyliikkukaa jos voitte! Mutta kyllä se arki vaan haasteita laittaa liikkumiselle ja syömiselleAina se ei vaan ole ihan siitäkään kiinniettä vain päätät tai "järjestät aikaa"Vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja. Työt on tehtävä ja perhe hoidettava! Ja tällä viikolla mä taas olen priorisoinut sitä nukkumistaettä jaksaa tehdä töitäOlisin mä kävelylle päivälläkin pari kertaa ehtinyt lähteämutta sen sijaan otin päikkäritTällä viikolla oon nukkunut varmasti joka yö sellaiset yhdeksän tuntia ja parit "power napit" päivälläViime yönä nukuin 11 tuntiaOn se vaan ihanaa!





Tänään rauhallista oleilua ja ulkoilua ja huomenna lähdetään rinteeseen ekaa kertaa tänä vuonnaLuvattu vähän maltillisempaa säätä ja pakkasta ei niin paljoa!

Ihanaa viikonloppua kaikille ja huomenna sitten enemmän niitä rinne postauksia!

23.1.2014

Thursday and Gratitude

Päivä on ollut pitkämutta sitäkin antoisampiAamu alkoi yhden treenattavan kotoaja siellä perheen suloinen pikkuneiti oli nimennyt minut "Jumppajohtajaksi"Eli olen se tyyppijoka tulee ja käskeemutta ei itse tee mitäänJumppajohtaja siinä sitten "käskytti" tunnin verran ja saatiin hyvä treeni aikaiseksi.

Mulla on kyllä niin mahtavia asiakkaita! Yhden hyvän treenin vedin Ruoholahdessa tänään ennen illan kuulatuntejaja oli kyllä niin mahtava meininki. Ja sitten miten hyvä mieli tulee itselle tästä duunista ja vielä kun saa kehujaMulla oli pitkään sellainen esimiesjoka ei kertaakaan sanonut mulle edes "kiitos"Ettei nouse hattuunHänellekään ei ollut oma esimies muinoin koskaan sanonut kiitostaOsaan arvostaa sitä sanaa aivan valtavastivoitte vaan kuvitella! Ja ylipäätään kaikkea positiivista palautetta. Ja se että saan tehdä tätä työtä jota rakastan ja jolla on merkitystä!

On mulla aivan ihania ja mahtavia asiakkaitaTää päivä on kyllä ollut taas huippu! Illan viimeisellä kuulatunnilla vedettiin jatkoryhmän kanssa ihan kunnon settiä ja oli oikeesti rankka tuntiHyvä että kukaan ei pyörtynyt tai oksentanutHeh. No ei sentäänmutta mä kyllä annan aina vaihtoehtoja ja korostan sitäettä naapuria ei saa katsoa kun ihmiset ovat eri tasoisia kuitenkin aina vähänJa sama setti tehtiin sunnuntaina Kumpulassaja sielläkin kaikki pysyivät pystyssä! En tiedä miten kipeitä sitten olitte sen treenin jälkeen? 

No jooei mulla mitään sen suurempaa asiaa ollutteki vain mieli hehkuttaa tänne kun on hyvä mieli! Nyt on dinneri syöty ja kohta nukkumaan! Huomenna taas mennään aamusta alkaen!

tortillaa dinnerksi 



22.1.2014

Rest Day & Hot Chocolate


Kylmä päivä taas tänäänKeskiviikkon on yksi mun mahdollisista "vapaapäivistä"urheilun ja tuntien vetämisen suhteenMahdollisuus olla tekemättä mitäänPikkumiehellä oli nenä ihan tukossa ja jäätiin kotiinJuuri tälle päivälle ei sattumoisin oltu sovittu yhtään asiakastakaanTarkoitus oli mennä Tean Method Putkisto tunnille Töölöönmutta se siirtyiMuuten työt hoitui tänään kotoa käsin ja tapaamisia tai ohjauksia ei ollutViikonloppuna tein töitäja tänään tuntui ansaitulta pitää ihan vapaata niitä muutamia sähköposteja lukuun ottamattaTosin olisin mielelläni mennyt kävelylle tai sinne Method Putkistoonmutta nyt näinTäysi lepopäiväTekee hyvääSe tekee aina mulle hyvää! Ja parasta on ollut viettää koko päivä pikkumiehen kanssa!

Käytiin lounaalla ja kaupassaja otettiin rauhallisesti kotonaSiivosin ja tuuletin petivaatteet ja peitotja ostin siivouskukkia itselleniNiitä olen ostanut aina niin kauan kuin muistan (aina ei miehet nimittäin tajua juuri silloin niitä kukkia tuoda tai lähettää)Kaupasta haettiin kaikkea hyvää ja tässä se päivä on mukavasti mennytKotona on ihanaa ja tunnelmallistaja mulla on ihan lauantai meininkiViikonloppuna oli kuitenkin "oikeana" lauantaina koulutusta ja sen jälkeen tein töitäSunnuntaina myös työpäiväYrittäjä tällä alalla on töissä silloin kun muut ovat vapaallaja sitten taas päinvastoin.

Hot Chocolate

2 dl mantelimaitoa (lämmitä)
1 rkl liotettuja (3h-1 vrk vedessä jääkaapissa) cashew pähkinöitä
1 truuttaus hunajaa (1 rkl?)
2 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa
tl kärjellinen luomu vanilja jauhetta 
1 rkl kookosöljyä

Lämmitä mantelimaito ja liota pähkinätLaita ainekset blenderiin ja sekoita! Nauti ja nauti ja nauti!

21.1.2014

-20 kiloa - treenattavan tarina

Pyysin muutamaa treenattavaani kirjoittamaan fiiliksiä valmennussuhteestammeTarinat tulevat Sports Ladyn nettisivuilleTämän upean 33-vuotiaan neitokaisen kanssa ollaan vuosi treenattu ja valmennus jatkuu edelleenViimeksi jutellessamme tästä nimenomaisesta aiheestahän sanoi että ei ollut koskaan aiemmin ajatellut että ihan "tavallinen" ihminen voisi ottaa itselleen personal trainerinTai että PT'n kanssa treenaaminen voisi olla myös ihan "normaalia" menemättä sen kummemmin mihinkään hifistelyihin

Personal Traineria harkitessa ei tarvitse miettiäettä pitäisi olla jokin "suuremman luokan tavoite"tai että pitäisi sen avulla hankkiutua "superkireään huippukuntoon"Kuinka paljon ihmisillä menee lopulta rahaa "nutraamiseen" tai ties mihin ateriankorvikkeisiin ja markkinointisumutuksiin. On myös valittavana helpompi ja pitkässä juoksussa edullisempi vaihtoehtoJa kuinka hienoja laitteita ja treeni- ja testausmenetelmiä sitä nykyään on olemassamutta siitä huolimatta ylipaino ja ihmisten huonovointisuus vain lisääntyy

Mun mottona on aina ollut "keep it simple"Mua on valmentajana kiitelty juuri siitä että en ole "ehdoton" ja että yritän etsiä myös asiakkaan kannalta toimivaa ratkaisuaMonen valmentajan linja on sellainenettä ruokavalio lyödään asiakkaalle käteen ja jos siitä lipsut ja sovellatniin valmentaja ei voi auttaa ja ei ota asiasta vastuutaKädet pystyyn! 

Lipsuminen on inhimillistäInnon lopahtaminen on inhimillistäJa takapakki on inhimillistäMoni valmentaja on sitä mieltäettä personal trainer antaa valmennettavalle työkalutmutta paraskaan treenari ei voi mitään jos asiakas ei jostain syystä tee niin kuin sanotaan!? Mun mielestä se taas on yksi valmentajan tehtävistäOn tärkeää että välitetäänAidostiValmentajan palkkaaminen on aina iso investointiJos mietitään vaikka muitakin eri ammattikuntia. On ammattina sitten vaikka lääkäri tai hieroja tai valmentajaMonille "potilaat ovat karjaa"Ihmisiä tulee ja ihmisiä menee. Palvelun ostaminen on aina iso investointi ja etenkin kun kysymyksessä on oma terveys!

Mutta takaisin asiaan! Mä olen tästä valmennettavastani niin järjettömän ylpeä ja niin onnellinen hänen puolestaan (niin kuin jokaisesta teistä asiakkaastani!)Kiitos tästä kauniista kirjoituksestaja jaan sen nyt teidän lukijoiden kanssa täällä blogissaTarina vielä tästä jatkuu ja jatkamme vielä kohti tulevaa tavoitetta!

Nainen 33 vuotta 

"Parikymppisenä havahduin siihen, että kiloja oli kertynyt kuin varkain. Seuraavat kymmenisen vuotta laihdutin lähes jatkuvasti, välillä menestyksekkäästikin, mutta aina kilot tulivat takaisin kun pidin laihduttamisesta taukoa. Sitten sain kaksi lasta, raskauksista jäi niistäkin ylimääräisiä kiloja.

Vuosi sitten havahduin olevani tilanteessa, jossa en enää itse onnistunut painoani pudottamaan. Olin kyllästynyt ajatukseen laihduttamisesta, elimistöni tuntui olevan sekaisin. En tuntenut nälkää tai janoa, unohdin usein syömisen kokonaan ja energiani oli aivan lopussa. En löytänyt motivaatiota edes liikkumiseen. Silloin otin yhteyttä Hannaan.

Hanna suunnitteli minulle ruokavalion, jota noudattaessa aloin syömään huomattavasti enemmän ja useammin kuin aiemmin. Sain myös treeniohjelman, joka alussa oli hyvinkin maltillinen ja huomioi senhetkisen kuntoni. Painoni alkoi putoamaan välittömästi. Hetkellisten uskonpuutteiden kohdatessa Hanna jaksoi tsempata, hänen positiivisuutensa tarttui! Jokaisen yhteisen treenikertamme jälkeen olen yhä entistä motivoituneempi!

Tähän mennessä paino on pudonnut jo melkein kaksikymmentä kiloa. Treeniohjelmaa on matkan varrella muokattu kunnon kohentuessa, keväällä aloitin juoksemisen ensimmäistä kertaa elämässäni ja kesällä juoksin jo kympin lenkkejä. Puolta vuotta aiemmin en olisi mitenkään voinut uskoa pystyväni sellaiseen.

Myös ruokavaliota on muokattu alun tiukemmista ohjeista sellaisiksi, joita pystyn noudattamaan loppuelämäni. En koe edelleenkään olevani laihdutuskuurilla, se on tässä ihan parasta! Hanna on opettanut minulle valtavan paljon niin ravinnosta kuin treenaamisestakin, innostuksensa on aitoa ja tarttuvaa!

Voin suositella Hannaa aivan täydestä sydämestäni. Vuosi sitten tein yhden elämäni parhaista päätöksistä!"



Minä taas omasta puolestani vielä loppuun toteanettä kiitos & olet mielettömän upea ja tsemppi! Kanssasi on mahtava jatkaa treenejä ja oon susta niin mahdottoman ylpeä!