Sports Lady®

Sports Lady®

20.2.2014

Tahko pancakes - luxury breakfast


Niin alkoi aamu lumisissa merkeissä täällä TahkollaHiljakseen tulee lunta. Kovasti toivoin kylläettä se aurinko olisi sieltä ikkunuasta näkynyt! Heräsin jo kahdeksaltaja pari tuntia sain odotellaettä jälkikasvu nousi ylösEilen mentiin aikaisin nukkumaanOlin kyllä kuin puulla päähän lyöty päivän jälkeen ja pikkumieskin nukahti sohvalle. Oli siinä kahvakuulailusta hyötyä kun kannoin kuusivuotiaan yläkertaan nukkumaan <3 

Tänään oli aikaa väsätä aamiaistaTai ihan ensin makailin vain tunnin sängyssä peiton alla ja selasin puhelinta (olisin lukenut kirjaamutta se jäi kotiin)Mä nyt kovasti yritän aktivoitua tuon Twitterin kanssajoten ihan hyvä oli sitä puhelintakin selataOli mahtava saada myös rauhassa selata aamun uutisotsikot läpi ja tehdä aamiaistaAsetella banaaniviipaleita kaikessa rauhassa pannukakkujen päälle ja niin edelleenTällaiseen mulla ei koskaan ole oikein aikaamutta tykkäisin kyllä että blogissa ois kivoja kuvia. Ja onhan kauniisti laitettu ruoka aina mukavampi syödä? Mun mielestä maistuu paremmalle!



Banana Pancakes 2 annosta

1 muna
2 valkuaista
1 banaani
kanelia ja vaniljaa
banaania
turkkijugurttia
trail mixiä

Muussaa banaani ja sekoita se munien kanssaLisää mausteetPaista yksi iso lettu kookosöljyssä miedolla lämmölläLeikkaa neljään osaanLaita kaksi palaa päällekäinja väliin sekä päälle turkkijugurttia ja banskua vielä lisääKoristele trail mixilläTrail Mix on kätevä matkaeväs ja muutenkin herkku käytettäväksi silloin tällöinSitä löydät esimerkiksi täältä.

2 kommenttia:

  1. Nam, sulta löytyy täältä blogista aivan ihania ruokakuvia ja -reseptejä! :) Täytyypi tutustua vielä lisää.

    http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitti Nanne! Kokkaaminen on kivaa ja siihen jää koukkuun :) Mutta niin on sunkin blogissa ihania reseptejä ja tosi kauniita kuvia!

    VastaaPoista