Sports Lady®

Sports Lady®

15.2.2014

Chilimarinoitu munakoiso


Chilimarinoitu munakoiso


1 keskikokoinen munakoiso
oliiviöljyä
1 pieni chili
1/3 osa lehtipersiljapuskasta
4 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa

Leikkaa munakoiso noin sentin paksuisksi viipaleiksi ja voitele kevyesti oliiviöljyllä (pullasudilla)Paista pannullaLeikka chili pieniksi paloiksi ja silppua lehtipersilja kulhoonLisää joukkoon oliiviöljy sekä punaviinietikka ja halutessasi vähän hyvälaatuista suolaa (esimhimalajan ruususuola)Lisää vielä paistetut munakoisot ja anna hetki marinoituaVoit nauttia joko kylmänä tai lämpimänä leivän kanssaMun leipänä oli gluteeniton kauraleipä jota tein taannoinReseptin löydät siihen täältä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti