Sports Lady®

Sports Lady®

29.6.2013

Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla - pakko kokeilla!


Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla
4 annosta

Pohja
  • kukkakaali
  • 3 munaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl FiberHuskia (voi jättää pois)
Täyte
  • 1 rasia Philadelphia juustoa
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 200g savulohta
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 pieni punasipuli viipaleina
  • 2 tuoretta taatelia (poista kivet)
Silppua kukkakaali tehosekoittimessa murusiksiLisää muut aineksetMuotoile seoksesta 8 pientä pizzapohjaa uuninpellillePaista 175 asteessa 30-35 minuuttiaLevitä pohjille tuorejuusto ja viipaloidut täytteet.





Mä tein pohjan tehosekottimella (talouskone)En uskoettä blenderillä saa aineksista niin hienoa (ainakaan tuolla mun halpisblenderillä)FiberHuskia en laittanut pohjaanSiitä tuli aika löysää ja nostelin lusikalla pellille taikinaaOtin pois uunista (en katsonut kelloa) sittenkun reunat alkoivat vähän paahtuaJuustoa en laittanut koko purkkia vaan ehkä puoletTilliä taas laitoin paljon enemmän ja sitruunamehua puristin suoraan sitruunasta lettujen päälleKapriksiakin tuli varmaan enemmänToi taateli sopii ihan älyttömän hyvin tähänMeinasin unohtaa sen (jonka vuoksi sitä ei ylimmässä kuvassa edes ole)mutta onneksi muistin! Se antaa niin ihanan makeuden vastapainoksi sipulin ja kapristen vahvoille mauille.

Kokeilkaa! Ihan pakko! Tästä tuli mielettömän hyvää! Tuli mieleen ihan kuin oisi blinejä syönytmutta nää olivat paljon parempiaLasipalatsissa viime talvena söin kerran blinitja kyllä ne oli taas niin tuhtia tavaraaTässä ihana ja kevyt kesäherkkuHelppo ja nopea valmistaaGluteeniakaan ei yhtään. Resepti on uusimmasta Kuntoplussasta!



Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä

Torstaina kun mun tapaaminen peruuntui niin se tuli kalliiksi. Tai no miten sen ottaa :) Tein löydön. Mä ostan huivin keskimäärin kerran kahdessa vuodessa. Ja Furlalta löytyi tää super pehmoinen huivi. Alen jälkeen sille jäi hintaa 73 euroa. Mun vanhimmat huivit on 15 vuotta vanhoja. Aina kuitenkaan hinta ei takaa laatua. Vuittonin huivi meni aika nopeasti huonoksi.











Mekko on 4 vuotta vanha H&M. Korut 10 vuoden takaa ja Guccin kassi 6 vuotta sitten hankittu. Lasit hankin Trutrussardin liikkeestä syksyllä Amsterdamista. Köyhän ei ole varaa ostaa halpaa. Eikö se niin mene :)

Oletteko te tehneet jotain ihania ale löytöjä?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Punnitse & säästä herkkuja brekkarissa


Aamiaisena tänään

rahkaa
mansikoita
nektariinia
chiasiemeniä
kaakaonibseillä päällystettyjä cashewpähkinöitä (NIIN hyvää)
granaattiomenan siemeniä

Kävin torstaina Punnitse & Säästä kaupassa ensimmäistä kertaaMä en ollut tiennyt että sieltäkin saa luomulaatuista tavaraa! Nyt tiedän ja menen uudestaankin!  


Pähkinöitäkuivattuja mansikoitamulpereitabanaanilastuja ja kaakaonibs/cashewpähkinöitä

28.6.2013

Friday




Heräsin kuuden jälkeen vaikka menin vasta puoliltaöin nukkumaan. Laitoin kynsiä vielä pitkälle yöhön asti. Pari viikkoa näköjään pysyy geelilakkaus hyvänä ja sitten saa laittaa taas uudet. Ne alkoi olla sen verran räjähtäneen näköiset.. Nyt kehtaa mennä ihmisten ilmoille :)

Aamulla tein 45 min kävelyn heti herättyäni. Sopivan viileä ilma vielä. Ysiltä mulla oli jo tapaaminen keskustassa, jonne pyöräilin. Ihana ilma! Ja sitten torikahville mun ex-pörssi-kollegan, Riikan, kanssa. Hei ekat torikahvit vasta tänä vuonna. Pitäisi käydä useammin!


Nyt on päivä pulkassa ja vilvoittelua Kumpulan uimalassa. Jätin tarjouksen yhdestä asunnosta ja jännitän meneekö se läpi :) Pidetään peukkuja!

Ihanaa viikonloppua!

- Posted using BlogPress from my iPhone

27.6.2013

Hemmottelupäivä

Pääsin tänään taas niin taitavan Seijan käsittelyyn hierottavaksi Medstep'iin. Fiksattavaa oli jälleen, ja parin tunnin käsittelyn jälkeen olin kuin uudestisyntynyt. Sain hoidon lopuksi valkoisen kylpytakin ja pyyhkeen ja pääsin käymään suihkussa. Ihanan virkistävä lähteä nyt eteenpäin. Mulla oli jo vähän alkavaa penikkaa kovien juoksulenkkien jäljiltä. Muutamia lukkoja oli myös ja koko kroppa käytiin läpi. Ja ne kaikki jäykkyydet.. Ihanaa, kiitos Seija! Edelleen suosittelen kaikille oman kroppansa huoltamista säännöllisesti. Etenkin jos olet paljon liikkeessä vaikka työn puolesta.

Nyt kun mulle tuli pieni tauko suunnitellun ohjelman sijaan, niin tulin sushille Ischibaniin. Mun lempparipaikka. Parasta sushia! Ja edellisestä sushittelusta olikin jo pari viikkoa. Nami! Samalla luin oikovedosta elokuun naistenlehden numerosta, jonne Katjaa ja mua taannoin haastateltiin. Ihan tippa tuli linssiin sitä lukiessa.

Hyvä mieli :) Mukavaa päivää!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Kirppikselle


Huomenta!

Mä oon laittanut koko alkuviikon kirppiskamoja ja nyt lähden viemään niitä Kaivarin Kanuunaan! Sieltä sitten kaupungille asioille ja iltapäivä olisi kuulaohjauksia! Mukavaa päivää teille ja osan kanssa nähdään iltapäivällä! Toivotaan ettei tuu ukkonen ja saadaan tunti pidettyä!


26.6.2013

Keskiviikkohaipakkaa


Aikamoinen päivä ollut tänään! Liikuntaa tullut ihan reippaasti! Aamulla fillaroin kauppaan ja sitten oli asiakkaan tapaaminenTämä jälkeen fillaroin toiseen tapaamiseen ja lenkitin toisen valmennettavan helteessä ja sitten kotiin laittamaan kirppiskamoja ja hoitamaan meilitIhanat mekot kiertoon sivuilta on jo myyty osa ja osa on varattunaKäy katsomassa löytyykö mitään mieleistä! 
Yllä treeniboosteri kahvi ja alla palautusjuoma
Sitten mulla oli kävelytreffit ennen tuntia ja Käpylän lippakiskalla nautittiin aivan mahtavan hyvät kahvitTunnilla oli hyvin porukkaa ja säästyttiin sateeltakinTunnin jälkeen mä kävin postittamassa mekkoja ja DVD'tä (Sports Lady kahvakuula DVD'stä elokuun loppuun asti KESÄ2013 ale-koodilla 20% tarjous)Sen voi tilata täältä!

Oli muuten taas ihan mahtavaa kun törmäsin yhteen teistä lukijoista ja on aina niin kiva kuulla että joku lukee blogia

Olette kaikki tärkeitä <3 
Kivaa iltaa teille!

Ruokakaupassa valmennettavan kanssa




Tämän aamun treenitapaamisessa käytiin kaupassa valmennettavan kanssa. Katsottiin yhdessä terveellisiä vaihtoehtoja ostoskoriin. Perusrunkona on viisi ateriaa: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Jokaisella aterialla jotain proteiinipitoista (kanaa, kalaa, lihaa, kananmunaa, raejuustoa, maitorahkaa, protskujauhetta). Sen lisäksi hyviä hiilareita (kasviksia, marjoja, hedelmiä, ohraa, riisiä, kvinoaa jne.) ja rasvoja ei saa unohtaa! Pähkinät, siemenet, avocado, öljyt.. Niitä pitää myös löytyä ruokavaliosta tarpeeksi.

Nyt mä lähden lenkille toisen treenattavan kanssa :) Todellinen Hot lenkki luvassa. Ja hei Kumpulassa tänään kuulaa klo 18.00. Nähdään siellä! Hot hot!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ihanat mekot kirppis

Tiger of Sweden mekko 
Huomenta!

Mä oon eilisen laittanut tavaroita kirppikselle ja tein myös faceen oman tapahtuman "Ihanat mekot kiertoon" jonne laitoin mekkoja teille ostettavaksiJos joku kiinnostuu. Sitten kun mieleinen mekko löytyy niin laita vain viestiä hanna@sportslady.fiUusia mekkoja tulee jatkuvasti lisää!

25.6.2013

Asunto- ja kirppisjuttuja ja kauneushoitoja kaverille

Mulla on ollut tosi haipakkaa asuntoasian kanssaAlkaa elokuun loppu häämöttää ja uutta kotia ei ole vieläkäänHuhTosin tällä viikolla ratkeaa nyt kahden kodin kohtaloJompi kumpi se niistä tulee olemaanToivottavastiJännittää ihan mielettömästiHyvät kontaktit ovat kullan arvoisia ja nopeus tuntuu olevan valttia tässä hommassa

Viime muutosta on kulunut pari vuotta ja sen jälkeen on taas kertynyt tavaraa aika mukavastiKaivarin Kanuunaan lähtee myyntiin omaa kamaa ja sitten poitsun vaatteita vien VekarakirppikselleJa älytön homma hinnoitella vaatteetOnneksi mä olen lopettanut sellaisen päättömän shoppailun mitä joskus tuli harrastettuaMutta tänään siis tää upea iltapäivä meni sisällä vaatteita hinnoitellen koska jätin homman ihan viime tinkaan! Katri tuli onneksi mua viihdyttämään!

Päivät on ollut töitä ja sitten omaakin treeniä on tullut tehtyäEilen mä vedin yhden tunnin kuulaa ja kävin tunnin kävelylläIllalla olin vielä Kumpulan uimalassa 45 minsaa vesijuoksemassaJos multa kysyttäisiin niin voisin vaan urheillaOn se niin kivaa! Tänään mä kävin aamulla lenkillä ja hyötyliikuntaa tuli tunnin verran fillaroinnistaIltapäivällä tein salilla selkätreenin. Pikkumies on mummin ja ukin kanssa mökillä ja nauttii siellä maalaiselämästä joten mä saan nyt tämän viikon rauhassa säätää asuntoasioiden ja töiden kanssa!


Tein muuten sitä eilistä kukkakaalikookos -keittoa ja tällä kertaa joukkoon meni kookosmaitoa! Ai että se on hyvää! Kokeilkaa! Joukkoon voi laittaa paistettua broileria (tulee mieleen ihan Teatterin lounaalla se niiden keitto jota joskus muinoin ainakin siellä oli!)Koukuttavaa! 


Au naturel kasvohoidon jälkeen itse

Dinneriksi mä tarjosin Katrille keittoa sekä broileria ja salaattiaSitten vielä Katrille kasvohoito ja geelilakkausTuli niin hyvä mieli kun sai ilostuttaa ystävää! Kauneushoitola White Käpylä <3 Oma hoitola olisikin aivan ihana! Mulle tulee niin hyvä mieli kun treenattavat tulevat iloisiksi onnistuessaan ja samoin tulee niin hyvä mieli jos onnistuu vaikka näinkin ystävää ilostuttamaan!

Ihanaa iltaa teille!

24.6.2013

Kukkakaali(kookos) -sosekeitto

Kukkakaalisosekeitto ja chia -siemeniä
Miten moni teistä herkutteli juhannuksena? Mä herkuttelinja nyt eletään sitten taas kevyemmin! 

Löysin yhdestä reseptilehdestä tän sosekeiton reseptin ollessani Katrilla eilen (kuva alla)Sosekeitot on aivan ihania kesäruokia ja oli heti pakko kokeilla sitäKaupasta hain kaikki muut tarvikkeet paitsi kookosmaidonjota luulin mulla olevan kotona jo valmiiksiNo nepä olikin papupurkkeja ja maito jäi puuttumaanPäätin kuitenkin tehdä keittoa siitä huolimatta. Laitoin sen sijaan vettäVettä tuli vahingossa vähän enemmäkinEn juuri jaksanut lukea ohjetta vaan tein enemmän fiilispohjalta. Mulla on tää "Just Do It" asenne myös ruuanlaittoon ja yleensä vaan teen enkä paljon ohjeita katso! 

Lopputuloksena tosi hyvä (ja älyttömän kevyt versio) keitostaTätä oli alkuruuaksi ja pääruuaksi broileria ja salaattiaOmille treenattavillekin aina sanonettä tehkää kasviksista myös keittoa tai wokatkaa ja laittakaa uuniinVaihtelu virkistääTästä keitosta tulee noin 3 annosta ja annoksen hinnaksi noin euroLisäaineita ei ole (kasvisliemikuutio on luomua myös). Maustoin Himalajan ruususuolalla ja pippurilla.


Kattilallinen keittoa (ilman kookosmaitoa) sisältää 
Energiaa 322 kcal
11g (15%) protskua
32g (43 %) hiilaria
14g (42%) rasvaa


Ja kookosmaidon kanssa 

Energiaa 738 kcal 
15g (8%) protskua
38g (21%) hiilaria
57g (71%) rasvaa


Ajatuksia pienistä valinnoista ja alkoholin käytöstä

Juhannus on juhlittu ja herkut on nautittu! Sillä ei ole merkitystäjos herkuttelee vaikka juhannuksena jos muuten syö terveellisesti! Ja jo ihan pienillä valinnoilla voi vaikuttaa painonpudotukseen ja vuositasolla näillä valinnoilla on isokin merkitysOletetaan vaikkaettä juot joka perjantai puoli pulloa viiniäTämä kerryttää kroppaasi puolessa vuodessa yli neljä kiloa rasvaa (kesän aikana 3 kuukaudessa reilut pari kiloa). Ja sitten jos viiniä menee pullo tai pari viikossa niin paljonko se tekee rasvaa kiloissa vuodessa? Henkilö joka vetäisee six packin bisseä joka viikonloppu puolen vuoden ajansaa kerrytettyä vartaloonsa yli kolme ylimääräistä kiloa.



Alkoholin tiedetään muutenkin olevan sporttailulle ja painonpudotukselle haitaksivaikka pieninä määrinä se voi olla terveellistäkinOngelma alkoholin juonnissa on seettä se tuhoaa treenin vaikutuksetEi kokonaanmutta tietyissä määrinJos haluat kasvattaa lihastaniin alkoholi vaikeuttaa sitä koska se laskee testosteronitasojaPainonpudottajalla taas alkoholin nauttiminen hidastaa painonpudotustaSe sekoittaa aineenvaihdunnan ja hidastaa laihtumistaSe nostaa elimistön leptiinitasojajoka estää rasvan palamistaHormonitoiminnalla kestää viikko palautua yhden päivän ryyppäämisestäJa jokainen toki tietää alkoholin terveyshaitat (kohonnut syöpäriski tai riski saada haimatulehdus tai epilepsia jne). Omille treenattaville suosittelen alkoholin jättämisen poiskunnes tavoitepaino on saavutettu (toki väliin sallitaan vapaasyöntipäiviä jolloin saa myös juoda mitä haluaa vaikka en suoranaisesti ryyppäämistä kenellekään suosittele).

Sitten painonpudotukseen kannattaa vaikuttaa myös muilla syömiseen liittyvillä valinnoillaSen sijaan että söisit 350 g makuunin säkin voit syödä 3.6 kg omenoita! Tai sen sijaan että syöt 5 fanipalaa (250 kcal) voit syödä ihan kunnollisen aterian ison lautasellisen kesän grilliherkuista (broileriavihanneksia salaattia)Sen sijaan että syöt 230 kcal sisältävän suklaapatukanvoisitkin syödä rasiallisen mansikoitaEli ihan pienillä arkisilla valinnoilla voi tehdä paljonkin jo puolessa vuodessa tai muutamassa kuukaudessa! 

23.6.2013

Takaisin kaupunkiin

Oli mukava juhannus mökillä Tuohikotissa perheen kanssa. Ensimmäistä kertaa vuosiin oltiin saman katon alla mun siskon ja veljen kanssa. Mun ainoa liikunta parin päivän aikana oli uiminen ja venyttely. Ja kroketti sekä mölkky. Vesi oli muuten aika viileää, mutta talviturkki oli mennyt jo toukokuussa eli just ihanaa oli uida! Koukuttavaa se kyllä on. Ottaa löylyt ja sitten pulahtaa viileään veteen. Aattona laitettiin savusauna ja vihdottiin ihan kunnolla.


Nautin kun kerrankin pääsi saunaan ja vielä eilen illalla istuin saunassa ja luin kirjaa. Välillä kävin uimassa ja oli aivan upeet maisemat 11 aikaan illalla kun aurinko alkoi laskea.



Myös telkkaria tuli katsottua ja oli kaikin puolin rentouttava juhannus. Hyvä ruoka ja viini kruunasi viikonlopun :) Mökillä on ihanaa ja rentouttavaa, mutta ihana oli päästä kotiin ja lenkille.



Nyt on sen verran upea ilta, että uintireissu on vielä tehtävä. Biksut päälle ja auton nokka kohti järvimaisemia :)

Miten teidän juhannus meni?

- Posted using BlogPress from my iPhone

21.6.2013

Terkkuja mökiltä




Terkkuja mökiltä! Ajelin illalla mökille Valkealaan. Saunottiin ja uitiin ja pelattiin. Tänään ois luvassa savusaunaa, paljua, uimista ja koko komeutena meidän hieno kokko jonka pojat teki. Ja upeasti paistaa aurinko!


Hyvää juhannusta kaikille!

Hugs,
Hanna


- Posted using BlogPress from my iPhone

19.6.2013

Kahvakuulaa Kumpulassa - personal training & tunti


Iltapäivällä treenautin valmennettavaa Kumpulan hiekkakentälläSitten pieni tauko ja kuudelta alkoi tuntiAivan loistavalla meiningillä jengi veti ja mukana oli myös muutama ensikertalainenVaikka me ollaan aloitettu jo osan kanssa huhtikuussa täälläniin ensikertalaiset ja konkarit saavat hyvän treenin kaikkiAnnan eri vaihtoehtoja liikkeille ja kuulan painolla voi aina säädellä tehoa! 

Yleisön pyynnöstä todennäköisesti jatketaan tunteja vielä syksyllä ja läpi talven! Tähän otan sitten lähempänä ilmoittautumisia vastaan ja katsotaan saadaanko me sopiva ryhmä aikaiseksi!
Hyvä fiilis ja huomenna olisi vuorossa aurinkoinen Kaivopuisto! Siellä pidän vain yhden tunnin klo 18-19sillä suurin osa ilmoitti ettei toiselle tunnille pääse! Eli huomenna pääsee vielä kuulailemaan juhannuksesta huolimatta ja tunnin jälkeen mä sitten suuntaan mökille.

Ravintovalmennuksia ja muita treenejä on mahdollista varata vielä heinäkuun parille ekallekin viikolleKaksi heinäkuun vikaa viikkoa olen lomallaEn tiedä vielä missäJossain määrittelemättömässä paikassa todennäköisesti nauttimassa kuitenkin Suomen kauniista kesästä!

Juoksuharjoitteet - treenattavan kanssa Paloheinässä

Terkkuja Paloheinän mäistä
Jos haluaa kehittyä juoksussa on hyvä tutustua erilaisiin harjoitusmenetelmiinJuokseminen ei siis ole päämäärätöntä kovaa raatamistavaan oikein menetelmin eri ominaisuuksia pystytään kehittämään tasapuolisesti

Tasavauhtinen juoksu on pääasiallisin peruskestävyyden harjoitusmuotoSe kehittää elimistön rakenteellisia ominaisuuksiakuten hengitys- ja verenkiertoelimistöä ja rasva-aineenvaihduntaaSe on helppoamutta sitä täytyy tehdä paljonVoidaan myös käyttää intervallitreeniäkunhan veto-osuudet tehdään maltillaTunne tällä sykealueella on helppo ja kevytSyke on 50-65 % maksimisykkeestäEli on mentävä todella maltillisestiAktiivijuoksijat ja tavoitteellisesti harjoittelevat kuntojuoksijat tekevät tätä harjoitusmuotoa päivittäin

Seuraava sykealue on vauhteikestävyysalue jolloin syke on 65-80% maksimisykkeestäTällä sykealueella juostessa kehitetään elimistön suorituskykyä ja hiilihydraattiaineenvaihduntaaHarjoitusmuoto on rasittava ja se totuttaa elmistöä kestämään pitkäaikaista kovaa rasitustaVoit tehdä tätä tasaisella tai kiihtyvällä vauhdilla tai vauhtileikittelynäHyvä treenitapa on myös 5km tai sitä pitemmät kilpailutTavoitteellisesti harjoittelevalle kuntojuoksijalle yksi tällainen treeni viikossa

Sitten mennään maksimikestävyysalueellejota tänään valmennettavan kanssa harjoiteltiinSe kehittää elimistön suorituskysyä ja hiilihydraattiaineenvaihduntaaKehittää myös vähän maitohapon sietokykyäsillä sitä alkaa kertyä tällä rasitustasolla enemmän lihaksiinHarjoitustapana voidaan käyttää ylämäkitoistoja (30s - 2 min) tai intervalleja (1-8 min) tai sitten voidaan tehdä lyhyt ja intensiivinen kestojuoksu 10-20 minTunne on tässä rasitustasossa kova ja ollaan lähellä anaerobista kynnystäKuntojuoksijalle silloin tällöin tälllaisia treenejä. Me tehtiin tänään mäkivetoja!

Kannattaa monipuolistaa juoksutreenejä ja käydä urheilukentällä välillä tekemässä vetoja tai lähteä mäkiseen maastoon ihan muuten vain lenkilleJa sitten tietty tehdä mäkivetoja ja alamäissä tulla reippaammin alas!

Summa summarum vaihtelua treeniin! Nauttikaa juoksusta <3

Aamujoogassa, ihana Vinyasa tunti





Pääsin pitkästä aikaa Vinyasa tunnille. Satuin vielä olemaan kohdassa salia, johon lämpö osuu suoraan. Erittäin hikinen ja mahtava aamun aloitus. 90 minuutin tunti oli niin huippua pitkästä aikaa. Viime viikkoina oon ollut enemmän rauhallisemmilla Yin tunneilla. Tää teki niin hyvää! Kiitos :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

18.6.2013

Koti salonki ja shopping


On ollut tosi mukava päivä tänään! Työpainotteinenmutta päivällä mä kävin tekemässä reilun tunnin kävelylenkin. Liikuntaa on tullut tänään maltillisestiAamulla vedin kuulatunnin teatterilla ja muuten on mennytkin toimistohommiksiMyöhemmin vielä iltapäivästä treffasin meillä asiakkaan ja käytiin läpi ravitsemusjuttujaHuomenna tulee enemmän liikuntaa itsellekin! Aamulla ois tarkoitus mennä taas joogaanSen jälkeen treenattavan kanssa Paloheinän mäkiin ja iltapäivällä olisi pari tuntia kahvakuulaa

Kookosvettä tuli hörpittyä tänäänkin ja sitä saa tilattua esimerkiksi täältä suoraan kotiin! Ja juuri täällä Hyvinvoinnin tavaratalossa (tuo äskeinen linkki) on tosi hyvässä tarjouksessa Mr Martins kookosvesiSitä mä laitoin äsken tilaukseen! Samalla tilasin samasta paikasta Madaran kasvovoiteen!


Mä sain kynnetkin laitettua taas tänäänPari viikkoa pysyy tää geelilakkaus hyvänä ja sitten on uusittava kynnetTykkään tästä laitteesta enemmän ja enemmän koko ajanKynnet pysyy koko ajan tyylikkäinä! Ja Guccio Colourin lakat on hyviä! 


Ja kasvohoidon mä tein myös tänään itselle! Yritän tehdä sen pari kertaa viikossamutta käytännössä kai tulee tehtyä vain kerranSellaiset shoppailut ja kauneushöpinät tähän iltaan! Mä sain jotenkin tosi paljon omaa aikaa tähän iltaan kun pikkumies leikki kaverinsa kanssa ja itselle jäi sitten aikaa kaikkeen tällaiseen ihanaan! Niin ne pikkutyypit vaan kasvaa ja ensi kesänä varmaan jo luuhataan tuolla ulkona ja äiti saa ikävöidä kotonaNati nati! 

Ajatuksia kesän herkuttelusta vs painon pudotuksesta ja etu blogin lukijoille


Mulle on nyt päässyt kehittymään jonkin asteinen blogihiljaisuus pariksi päiväksiHarvoin olen jättänyt postaamatta jonain päivänäMulla on ollut aika paljon ohjauksia myös viime aikoinaTäällä kuitenkin ollaan,  ja lupaan reipastaa tahtia taas myös bloggauksen suhteen!

Moni aloittaa ne iloiset kesäriennot juhannuksesta ja sitten kesä loppuu elokuun lopussaSiihen mahtuu aika monta viikkoaKesän aikana on teoriassa mahdollista hankkia useampi kilo rasvaa kroppaansaJos suunnittelee aloittavansa vasta syksyllä sen kesäkilojen ja muidenkin karistamisen, niin silloin on taas kovempi työ. Ihan pelkästään se kuningas alkoholi on mukava kaverikun haluaa kerryttää rasvaa kroppaansaValitettavastiVaikka viinillä on myös antioksidanttisia vaikutuksianiin ne antioksidantit voi ottaa muualtakinJa sitten kun mennään yli kahden lasin annoksen niin hyödyt muuttuvat haitoiksi.

Kaikkien mun treenattavien kanssa jatketaan kesän yli ja hyvältä näyttääUusiakin asiakkaita on tullutvaikka kesä perinteisesti liikunta-alalla hiljenee. Mulla on tosi monentyyppisiä treenattaviaOn ihan perus personal training asiakkaitajoille tehdään kaikki ohjelmat ja on säännölliset tapaamiset ja seurantaSitten on kahvakuulan kanssa henkilökohtaisia treenattaviaOn ravintovalmennettavia ja kuntosalivalmennettaviaJa yhdessä perheessä valmennan koko perheen naisosastoaÄitiä ja kahta tytärtäMuutaman uuden ohjattavan kanssa on aloitettu nyt niinettä on katsottu miten asiakas voi liikkua kesän aikana lomalla omatoimisesti ja sitten syksyllä aloitetaan treenit yhdessä! Ja toisen kanssa taas katsotaan ruuat kuinka syödä oikein mökillä loman aikana! 

Eli miettikää jos tehdäänkin asia päin vastoin. Ei kerrytettäisi niitä kesäkiloja? Tehtäisiin nyt tästä kesästä ja vaikka seuraavasta kahdeksasta viikosta sellainen pätkä että ollaan hyvässä kunnossa sitten syksyllä? Ei vedettäisi niitä kesäsiidereitä ja herkkuja koko kesääEi olisi 3 tai 5 ylimääräistä kiloa vaan 3-5 kiloa vähemmän? Ensimmäisessä tapauksessa tiputettavaa on jo 10 kg jos tällä hetkellä haluaisit sen muutaman kilon saada pois.

Jotta sitä kymmentä kiloa ei olisi sitten tiputettavana syksyllä niin asialle kannattaa tehdä jo nyt jotain2 kuukauden ravintovalmennuksen ostaja saa 4 ilmaista kahvakuulatuntiaEdun arvo on 40 euroaJokainen meistä tietää sen että painonpudotus on myös henkisesti helpompaakun harrastat liikuntaaSilloin ei tee mieli sortuakaan herkkuihin niin helpostiRuokavaliolla toki saat aina painoa alasmutta kroppa on nätimpi kun treenaat! Ja kun sinulle tehdään ruokavaliojossa tarkasti kerrotaan (useita vaihtoehtoja) mitä saat syödä on ruodussa pysyminen helpompaa! Ja otan nyt kesällä myös pari uutta personal training asiakasta! Sen oman treeniprojektin voi myös aloittaa jo ennen syksyä! Meiliä vain osoitteeseen hanna@sportslady.fi! Täältä pääset katsomaan muutamia vaihtoehtoja valmennuksista ja aina toki katsotaan jokaiselle se sopivin ratkaisu! 

Kesäkaveriksi voi myös hankkia Sports Ladyn Kahvakuulatreeni DVD levytjoista ALE-KOODILLA KESÄ2013 saat -20 %. Täältä pääset Sports Ladyn verkkokauppaan!

Fitandfresh verkkokauppa puolestaan hemmottelee teitä lukijoita 10% alennuksella (ALE-KOODI sportslady)! Sieltä voit hankkia itsellesi lisäravinteet tai vaikka pilatesrullan jolla mahdollistat lihasten paremman suorituskyvyn (mulla on sellainen ja on erittäin tehokas!)!