Sports Lady®

Sports Lady®

31.5.2013

12 kilsan aamulenkki ja aamiainen

Pikkukosken beachilla
Tää oli viikon neljäs juoksutreeniTarkoitus oli juosta kymppimutta matkaa tuli yhteensä 12 kilometriäkun otettiin Pikkukosken maisemareittiTiistain juoksu aamulla oli rauhallinen7 km tasavauhtinen lenkki tasaisellaKeskiviikkona haastoin itseäni Nuuksion mäissä 8 kilometrin verran ja eilen aamulla tein tosi kevyen palauttavan 7 kilsan hölköttelynHuomenna on tarkoitus juosta se viikon pitkä lenkki 15 kilsaa!

Aika 1h 20 min
Keskisyke 162
Huippusyke 184
Kulutus 804 kcal

Luomupuuroaraejuustoasmoothie ja kahvia  
Näitä blenderiin ja vettä päälle 

30.5.2013

Kaivarin tunti


Ihanan aurinkoinen iltapäivä ja reippaita tuntilaisiaKiitos kaikille ja huippu hyvin jaksoitte vetääMyös opelle tuli lämmin kuten kuvasta näkyyKiitos kuvasta Jukalle.

Ensi viikolla Kaivarin tunteja tulee lisää ja puistotunteja on seuraavasti

Keskiviikkoisin klo 8-9 Kaivopuisto
Keskiviikkoisin 18-19 Intianpuisto Kumpulassa
Torstaisin 18-19 sekä 19-20 Kaivopuisto

Tervetuloa!

Summer Glow



Testailin tänään tätä uutta Madaran kosteusvoidetta ja niin kuin kaikki muutkin kyseisen merkin tuotteet niin tämäkin on ihanaKosteusvoiteessa on kimaltavia mineraaleja ja sisältää ruusunmarjaaTäältä Jolien verkkokaupasta löytyy ainakin tätä voidetta.

Ihan mahtavaa kun on kesä! Mä oon niin huippuiloinen että saan tehdä ulkona töitä! Tänään kävin vetämässä kahvakuulaa treenattavalle puistossa ja oli mielettömän upea ilma jo aamupäivällä! Iltapäivällä nautitaan sitten auringosta Kaivopuistossa! Tällä viikolla ei paljon takkia ole tarvinnut käyttää!



Tee sitä mistä pidät


Tänään aamulla tein vähän rauhallisemman lenkinTunnin aikana vaihtelin tempoa niin että keskisyke pysyi siinä 134 tietämillä ja oli kevyt mennäAskel tuntuikin kevyeltä tänään kun ei ollut mäkiäEilen mentiin kovilla sykkeillä niissä Nuuksion mäissä.

Ja sitten mä ilmoittauduin mun seuraavaan juoksukisaan! Westend Maratonin puolikkaalle! Oon vain päättänyt ruveta juoksemaanOn se juoksu sitten hyväksi tai eiMä olen sitä mieltä (tässäkin asiassa) että on osattava kuunnella omaa kehoa ja jos juoksu tuntuu hyvältä niin why not? Mikään urheilulaji ei ole terveellistä jos siinä mennään äärimmäisyyksiin ja harjoittelu on yksipuolista.

Kannattaa lukea tämä kirjoitus siitä kuinka ottaa ilon irti liikunnastaMä olen aina ollut sellainen fiilisliikkuja ja lajit on vaihdelleet paljonkin vuosien mittaanMutta aina olen pyrkinyt tekemään sitä mistä tykkään ja nykyään pidän myös tärkeänä sitä että liikunta on monipuolista ja että sen avulla jaksaa arjessa paremminJa onhan liikkuminen mulle (kaikissa muodoissa) aivan intohimo! Tän hetken suurimmat intohimot mulle liikunnassa on juoksu ja jooga <3 Ja kahvakuula tottakai! Ja lisää iloa liikuntaan saa kun liikkuu ystävien ja perheen kanssa toinen toistaan tsempaten!

Aamulenkillä tyyni meri Arabian rannassa


29.5.2013

Päivän tunnelmia




Tultiin aamulla Nuuksiosta ja ehdin hyvin töihin. Oli aivan mahtava reissu :)

Valmennettavilta on tullut iloisia uutisia pitkin viikkoa, ja mikäs sen hienompaa kuin mahtua niihin kesämekkoihin joita ei aikoihin ole voinut käyttää. Yksi treeni oli tänään valmennettavani kotona ja kahvakuulaa tehtiin heidän olohuoneessaan. Mä oon kyllä niin onnellinen teidän kaikkien puolesta ja on koutsille kyllä paras palkinto kun saa nähdä edistystä ja iloisia ihmisiä! Iltapäivällä pääsin sitten nauttimaan lapsen kevätjuhlaesityksestä :)

Ja sitten vielä päivän kruunasi aivan mahtava ilma ja hyvät treenit Kumpulassa. Tällä viikolla saat muuten kymppikortin vielä hintaan 60 euroa. Tilaukset hanna@sportslady.fi.

Nyt mä käyn vielä Hot Joogaamassa ja sitten tämäkin hyvä päivä pulkassa.




Hugs,
Hanna

- Posted using BlogPress from my iPhone

Nuuksiossa






Venyttely taukopaikalla ja puhelu lapsen kanssa <3



Eilen ei ois voinut enää upeempaa päivää olla. Tultiin Nuuksioon, tänne ei kauaa edes aja ja tarjolla on taas ihan erilaisia ja upeita lenkkimaastoja. Eilen sporttipuoli painottui kävelyyn ja tänään aamulla 8 km lenkki mäkisessä maastossa.

Aamulenkki
Keskisyke 173
Aika 0:46
Huippusyke 192
Kulutus 512 kcal

Upeita maisemia ja reittejä täällä. Suosittelen lämpimästi.

- Posted using BlogPress from my iPhone

28.5.2013

Kuulat Helsingin yllä ja pahimmat addiktiot







Aamutunnin viisi osallistujaa pääsivät nauttimaan kuulista Helsingin yllä. Aurinko paistoi upeasti ja linnut lauloi Bulevardin puissa. Vatsat ja venyttely tehtiin sisällä.

Tunnin jälkeen nopsaan Ruohonjuureen hakemaan mun lempijuttuja. Näiden lisäksi yksi todella paha addiktio on raakasuklaa, jota en hetkeen ole uskaltanut edes tehdä ;)







Mulperit, kookosprotskupatukat, kookosvesi ja luomuomput. Nam!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Aamulenkki

Hyvää huomenta :) Ei voi tulla kuin hyvä päivä tänään. Tällainen ihana aamu. Kävin juoksemassa, omat harrastukset pitää hoitaa ennen töitä vaikka työkseen liikkuukin.


Kesto 45 min
Matka 7 km
Keskisyke 163
Huippusyke 182
Kulutus 486 kcal


Nyt aamiaista ja tuntia pitämään! Ihanaa päivää teille!

- Posted using BlogPress from my iPhone

27.5.2013

Yksin kotona ja katsaus Unelmaelämään



Tää ilta meni niin nopsaanDuunin jälkeen siivosin kotia ja nautin ylhäisestä yksinäisyydestäYksinolokin voi olla tosi nautinnollistaVoi ihan rauhassa istua ja fiilistelläKuunnella musaa ja vaan ollaTai vaikka katsoa jotain telkkarista (mä en viime viikolla muuten katsonut telkkaria lainkaan!)Ja nauttia iltapalasta rauhassaJa onnellisuusmittarin lukema olisi tänään varmaankin jotain lähempänä 100 prosenttiaElämä on aika ihanaa! Tietty on sellaisia pieniä asioita kuin vaikka että missä sitä asuu muutama kuukauden kuluttuaMutta jos ei anna niiden häiritä niin asiat on hirmu hyvin! Oli pakko kaivaa tää vanha Unelmaelämä esiin ja tehdä pieni katsaus mitä ajattelin reilu vuosi sitten! Asiat alkavat vähitellen loksahtaa paikoilleen.

Iltapalaksi bulgarian jugurttiamansikoitapuutarhamustikoitakuivattua luomubanskua


Hierojalla ja myöhäinen lounas

Myöhäinen lounaani (tattaria, lohta ja salaattia - helppo pikalounas) oli vasta puoli neljän maissa. Aamiaisen jälkeen olin syönyt välipalaksi yhden Bouncen ja kauppareissulla vähän mansikoita.. Oli jo nälkä. Välipalojen avulla pyrin pitämään ruokailurytmin tasaisena niin, että aterioiden väli on max neljä tuntia.

Koko päivä meni töitä tehdessä ja puolilta päivin kävin Medstepsissä Seijalla hierottavana. Seija Vuorijärvi on aivan huippu ja hänellä olen käynyt säännöllisesti jo pidemmän aikaa. Ilman Seijaa olisin varmaan aika huonossa työkunnossa ja tänäänkin sain hyvät ohjeet kuinka hoitaa kotona takareisien ja pohkeiden kireyttä. Sen loistavan hieronnan lisäksi tietysti, missä keskityttiin erityisesti jalkoihin. Ja ensi viikolla menen uudestaan hoidettavaksi. Käykää hyvät ihmiset säännöllisesti hierojalla, etenkin jos liikutte paljon. Me suurin osa ollaan myös todella laiskoja venyttelemään ja vielä sitä silloin naureskelee ja vähättelee kun kaikki on hyvin, mutta kun ne paikat kerran sitten pettää niin kaduttaa. Ja Seijaa suosittelen erittäin lämpimästi! Sijaintikin on loistava, aivan Helsingin ytimessä Yrjönkadulla!





Tänään käyn vielä tekemässä yhden ohjauksen asiakkaani kotona ja sitten nauttimaan aurinkoisesta illasta.

Aamulla on huomenna taas Aleksanterin Teatterin aamutunti ja ilokseni tunnille on alkanut ilmestyä myös uusia kasvoja. Ja miehiä erityisesti. Tunneilla käy siis niin miehiä kuin naisiakin ja maanantain aamutuntihan on miesvoittoinen. Eli tervetuloa kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Ja vielä on paikkoja vapaana Aleksanterin Teatterin kahvakuulakurssille su 2.6. Lisää tietoa www.sportslady.fi.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Kuula-asiaa ja kymppikortin mahtava ale sekä arvonta



Tääkin maanantai alkoi tuttuun ja mukavaan tapaan kuulatunnillaEilen mentiin 9 jälkeen nukkumaan ja unta tuli tarpeeksiItse asiassa viikonloppunakin tuli mentyä tosi aikaisin taas nukkumaanMä tarviin aivan järjettömästi näköjään unta kun juoksen ja silloin pitääkin nukkua!

Viime viikolla sain raavittua kasaan 4 juoksulenkkiä
keskiviikkona 45 minsaa Paloheinässä vaihtelevassa maastossa
torstaina sama juttu
lauantaina 15 kilsaa
sunnuntaina 10 kilsaa 

Niiden lisäksi tuli vedettyä sitten kuulaa & käytyä joogassa ja kävelylläkin pari kertaaSalilla käynti on nyt taas jäänyt vähiin.

Kesäkuussa lisään noita Kaivarin tunteja ja kymppikortista on ale tämän kuun loppuun alkaen NYT! Sen saa hintaan 60 euroa eli alennusta tulee 25 prossaa! Kannattaa hyödyntää (kertamaksu 10 eur)! Sitten kaikki kymppikortin lunastaneet osallistuvat Polarin sykemittarin arvontaan ja arvonta suoritetaan perjantaina! Tilaukset minulle osoitteeseen hanna@sportslady.fi. Niin ja edelleen käy liikuntasetelit ja sporttipassi!


Ihanaa alkavaa viikkoa!

26.5.2013

Porin kymppi



Mä kävin tänään juoksemassa oman naisten kympinKuukkarista juoksin Kirjurinluodon läpi kohti Vaasan tietä mökkialueen ja peltojen läpiSieltä takaisin ja Kirjuriin joen vartta pitkinLenkki meni alle tunnissa ja matkaa tuli se 10 kilsaa.

Kova tuuli oli joella


Kirjurin vaijerilossi

Aamu Porissa



Kaunista huomenta! Täällä on ollut aivan mahtavat ilmat ja jo aamiaisesta lähtien on istuttu pihalla. Luomupuolukkapuuroa oli raejuuston kanssa aamupalaksi. Tänään ois tarkoitus jossain vaiheessa vielä ennen kotiin lähtöä käydä juoksemassa.

Varhain kun muut vielä nukkuivat, istuin pihalla lukemassa. Jos olisi ollut riippumatto, niin olisin varmasti makaillut siellä lukemassa :) Olen edelleen aika kirjan (Sheryl Sanberg - Naiset ja menestymisen tahto) alussa ja luin aamulla menestyksestä ja miellyttävyydestä.. Ne korreloivat miesten kohdalla positiivisesti ja naisten kohdalla negatiivisesti. Mielenkiintoista on myös se, että jos nainen on pätevä niin hän ei vaikuta tarpeeksi mukavalta. Kun taas nainen on mukava, häntä ei pidetä tarpeeksi pätevänä. Ja sitten taas kun puhutaan vaikka neuvottelemisesta.. Tavoite on aina saavuttaa päämäärä niin, että meistä pidetään. Jos naiset soveltavat suorempaa lähestymistapaa (Tämän minä haluan, ansaitsen), siihen reagoidaan paljon kielteisemmin. Oletteko törmänneet tähän?

Eilen oli myös kotitoimisto siirtynyt pihalle ja mielellään sitä on ulkona kun voi. Kotona (kerrostalossa) ei tähän ole niin helppoa mahdollisuutta. Eli nyt nautitaan tästä upeasta ilmasta ja ihanasta Porista. Huomenna back to work! Ollut aivan mahtava viikonloppu (joka onneksi jatkuu vielä) ja ensi viikosta tulee niin ikään aivan super :) Mukavia asioita odotettavissa!

Ja hei tsemppiä Naisten Kympille teille jotka menette!

- Posted using BlogPress from my iPhone

25.5.2013

Lauantain 15 kilsaa


Porissa ollaan ja upea päivä on ollutSiivouspäivää on vietetty myös täällä ja nautittu Pelle Hermannin puiston kivoista jutuista tuntikaupallaJa tietty mitä upein keli lähteä juoksemaan rakkaita lenkkipolkuja15 kilsaa oli tänään tavoitteenaMä en ollut varautunut siihen että täällä ois näin lämminSporttivaatteita oli mukana niin pitkähihaista juoksupaitaa kuin tuulitakkiakinHmmOnneksi oli tää toppi sentään! 


Porin metsään juoksin kuukkarista ja aloitin lenkin juoksemalla KatinkuruunSieltä matka jatkui maastolenkkiä pitkin ja hetken palloilin pitkin metsää vielä sen päällePorin metsässä ei juuri eläimiin törmääAinoa pelko täällä on viuhahtelijat (joita ennen muinoin oli joka puun takana) mutta niitäkään ei taida liiemmin enää täällä metsissä liikkua? 

Katinkurun reitin varrella 
Katinkurun legendaariset postilaatikot
Maastolenkkiä



Oli hyvä lenkki ja 15 kilsaa tuli footpodin mukaan täyteenNiken GPS väitti matkaksi 13.5 kilsaa. Kumpihan on oikeassa vai oisko matka sitten jotain siltä väliltä?

Kesto 1.29 min
Keskisyke 170
Huippusyke 192
Kulutus 959 kcal

Moikkailin omaksi iloksi vastaantulijoille lenkin varrella ja sain ihmetteleviä ja iloisia katseita ja vastatervehdyksiä.

Moikkaatko sä vastaantulijoille lenkkipolulla?

Instagramista löytyy päivän muita kuvia mitä sinne ennen lenkkiä päivitin! Joko seuraat menemisiä siellä? Seuraajien kesken arvotaan kesäkuun puolivälissä pientä palkintoa!