Sports Lady®

Sports Lady®

30.4.2013

Huomenta


Hyvää huomenta! 

Täällä just lähdössä tuntia pitämään ja smoothien tein (yllätys yllätys mustaherukoista) aamiaiseksiMutta nyt pitää mennä! Ihanaa päivää!

29.4.2013

Karhut





Tällaiset menopelit tilasin kevääksiMulla ei oo Karhuja ollutkaan sitten ala-asteen! Odotan että pääsen näitä testaamaan!


Onko teillä kellään Karhuja? Mitä ootte tykänneet?

Suihkurusketus ja ripset


Pikapäivetys otettuKävin Ruoholahdessa C'mon kauneushoitolassaSamassa paikassa laitettiin nää ripset ja oon tosi tyytyväinenHyvin laitettu ja hintakin kohdallaan kun verrataan keskustan hintoihin (85 euroa uusista ripsistä)! Rusketuskin täällä tehdään tosi hyvinSilloin loppuvuodesta ennen meidän thaikkureissua kävin täällä ekan kerranJa voin sanoa että vastaisuudessa jos tarvetta päivetykselle tulee niin menen tänne!

Sitten tapasin taas uuden treenattavan jonka kanssa aloitetaan ensi viikolla treenit ja istuttiin pitkään ja suunniteltiin tulevia treenejä ja käytiin hänen historiaansa läpi! Nyt on luvassa loppuilta töitä kotona ja sitten huomisen vappumatkan reissukassin pakkausta!

Myynnissä myös koti


Mä olen näköjään laittanut kaiken myyntiinMyin tänään myös meidän kodin ja pitää nyt alkaa katsoa uutta meille. Mulla oli kyllä huippu välittäjä! Viikon tää ehti olla myynnissä! Tää Käpylän koti on ollut ehkä kaikista kodeista mulle rakkainja on tosi haikea luopua tästä. Parissa vuodessa on ehtinyt jo tänne kotiutua ja meillä on niin ihania naapureitakin! Mutta putkiremppa tulee pian ja parempi päästä alta poisSitä rumbaa ei oikein kahdestaan lapsen kanssa jaksa.

Sporttikirppis täällä blogissa oli menestys ja vaatteet menivät hetkessä! Voi olla että lähiviikkoina nurkista löytyy vielä kaikenlaista sporttailuun liittyvää tarpeetonta välinettäjalkinetta tai vaatetta. Ja muutenkin on mentävä myymään kirppikselle taas kaikenlaista kertynyttä vaatetta ja tavaraa

Pientä valmistautumista vappuun


Mun vapun vietto on siirtynyt näköjään viime vuosina maalta merelleViime vappuna istuskeltiin tuttavan laivan kannella picnicillä ja huomenna ois tarkoitus lähteä risteilylleIhan mahtavaa päästä vähän bilettämään tyttöjen kanssa ja laittautua! Tervetullutta hömpöttelyä tähän sporttikuteissa hiihtämiseen! Löysin toisen suihkurusketuskerran kupongin (ostin loppuvuonna offeriumista tai jostain diilistä) ja meen tänään ruiskutettavaksiSamalla laitetaan piiiiitkästä aikaa ripsien pidennykset! Niitäkään mulla ei oo ollut varmaan vuoteen/pariin?

Ennen rusketusta on kuitenkin kuoria ja mulla on nyt ollut testissä näitä Phytocéanen ihania vartalotuotteitaBody Scrub with bora bora sand todellakin hemmotteli ja toimi hyvinSiinä on tehoaineina mmhiekkaa Bora Bora -saaren rannoilta sekä Jania Rubens -punalevää meren syvyyksistäIhosta tuli ihanan pehmeä. Kasvoille on oma kuorintansa ja sen olin saanut aiemmin! Ja sitten suihkun jälkeen päälle Bora-Bora moisturizing lotionTästä tuoksusta tuli mieleen kunnon luksuskylpylä Thaimaassa tai MauritiuksellaMielikuvissani saatoin olla valkoinen kylpytakki päällä kauniissa Spa'ssa ja kuunnella vieressä lainehtivan meren ääniä. Valitettavasti olin omassa kylppärissämutta matkakuumehan näistä tuotteista tulee!


Tuo Jania Rubens (kutsutaan myös nimellä merten kulta) on merten syvyyksistä löydetty punaleväSe on kehittänyt erityisen puollustusmekanismin suojellaakseen itseään ympäristön rasitteiltaSiksi sillä on myös ihoa suojaavia ja hoitavia ominaisuuksia.

Phytocéanesta mainittakoon sen verran että ovat kehittäneet ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineille laboratoriossaan Saint Malossa. Sillä halutaan osoittaa sitoutumista kestävään kehitykseen ja maailman valtamerien suojelemiseen! Hyvä! Mä fanitan näitä tuotteita ihan täysillä!

Kiitos Rohdos-Ala näistä ihanista tuotteista!

28.4.2013

Kirppis Vol 2

Näiden jälkeen lupaan etten spämmää teitä enää kirppisjutuilla hetkeenEnsimmäinen setti meni alta aikayksikön ja tässä ois vielä muutama tyyliin 1-3 kertaa käytetty vaatekappale.

Puman M-kokoiset t-paidat on tosi pientä kokoa eli sanoisin kyllä S-koko kuvaa niitä paremminVitosen olisi paita / kplEi oo pidetty kertaakaanOli mulla jossain reissussa mukana enkä pitänyt ja sitten ne on reissun jälkeen vain pesty.
Sitten ois tarjolla Better Bodiesin 38 kokoinen toppi (käytetty ehkä 3 kertaa) sekä Niken 36 kokoa oleva toppi.

Casal'lta löytyisi tällainen 38 kokoinen pinkki toppi (pidetty 2 kertaa) ja Addulta t-paita kokoa 36 (sama juttu käyttökerroissa).

Casal'n toppi on kokoa 38 ja myös tosi vähän pidetty ja hyvässä kunnossa.

Ja vielä viimeisenä käyttämätön S-kokoinen Papillon tanssitoppi ja kerran pidetty tanssi t-paita kokoa S myöskinKaikki paidat ja topit lähtee 5 euron kappalehintaan. Hyvää tavaraa mutta turhaan ne mulla kaapissa lojuu jos on käyttöä jollekin! Viestiä tulemaan hanna@sportslady.fi.

Sports Ladyn Kirppis




Siivosin mun treenivaatteet tällä viikolla ja kaapista lähti kassillinen vaatteita pois..

Tässä ois nyt muutama vaatekappale tänne kirppikselle. Viestiä hanna@sportslady.fi jos jokin kiinnostaa. Kaikki ovat täysin käyttämättömiä. Hinnan päälle tulee postikulut ja ne voi myös noutaa.


Vanha fillari lähtee myös jos kelpaa jollekin?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Treeniviikko

Aamulenkkejä tuli tälle viikolle se suunniteltu 4 kpl. Salille pääsin kerran ja kahvakuulaa oon ohjannut 5 tuntia. Juoksua tuli kerran asiakkaan kanssa. Ja sitten tänään ja eilen pidin ihan täyttä lepoa kaikesta treenistä!


Millainen teidän viikko oli? Tuliko kaikki suunnitellut treenit tehtyä?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday breakfast


 Aamiaisella testasin heti mun uutta munakaspannua! Se on perfect! Mä aattelin ensin että tässä taas kunnon turhake keittiöön mutta eiPannu on tosi käteväMunakkaassa on yksi kananmuna ja kaksi valkuaista sekä muutama kirsikkatomaatti ja makeaa paprikaaPannulle laitoin kookosöljyä missä paistoin munakkaanTän lisäksi söin marjoja kookosmaidolla ja  cappuccinon tehtynä myös kookosmaitoon


Niitä munakaspannuja jo kommeteissa kyseltiinkin ja kannattaa kysyä suoraan Laitilan kanatarhalta missä on lähin myyntipaikka. He mahdollisesti myös postittavat (kysyin eilen) näitä jos joku haluaa hankkia pannun. Seuraavaksi pitää kokeilla ihan vain munanvalkuaisista tehtyä munakasta!

27.4.2013

Messuantia ja dieettaajan herkkudinner




Ois pitänyt olla tänään askelmittari kaulassa kun käveltiin messuilla viisi tuntiaOli lapsimessutpienoismalli expoapet expoa ja sitten lähiruoka ja luomu messutJälkimmäisessä vietettiin ehkä alle puoli tuntiaja loput sitten lapsen ehdoillaTosin mulle riitti hyvin tuo aikaja dieettaajalle tää ruokapuoli oli "painajainen"Oli leipää ja munkkia ja toffeeta ja näkkärimaistiaisiaLuomushipsejä ja lakujaVaikka mitäMutta miten ihana oli nähdä tuttuja messuilla! Vitamix blendereitä oli messutarjouksessa 625 eur joten sieltä kannattaa käydä hakemassa jos tästä on unelmoinut!

Laitilan kanatilan osasto osoittautui kuitenkin ihan helmeksiHeillä oli näitä superkäteviä munakaspannuja ja sain sellaisen testattavaksiKiitos! Muitakin ihania välineitäjoilla paistaa ja laittaa kananmuniaHeiltä on myös tulossa uutuus munanvalkuaisia valmiina pullossaSuomalaista vastaavaa tuotetta ei vielä ole (yksityishenkilöille)enkä mä ainakaan ole uskaltanut niitä ulkomaisia valkuaispurkkeja koskaan ostaaNiitä sitten testaillaan kun tuote tulee markkinoille! Ja sitten tän "Uusi päivä" -kirjan ostin myös messuilta.

Miten moni teistä on käyttänyt valmiita valkuaisia suoraan pullosta/purkista?

Käytiin messujen jälkeen vielä ruokakaupassa ja ostettiin herkkujaMun herkut oli tuoreet herneet ja mansikatEräälle ostettiin vähän viikonloppusuklaata.. Maistuis mullekin!


Alkusalaatti
Tuoreita mansikoita
Tuoreita herneitä
Avocadoa 1/4
Salaattia
Tuoretta minttua

Pääruuaksi katkarapu-uuniperuna
Kaksi rosamundaa
1/4 prk rasvaton maitorahka (maustettu suolallapippurillasitruunalla sekä tillillä)
100g katkarapuja

Jälkiruoka
loput maitorahkasta maustettuna luomulakritsijauheella
pensasmustikoita ja mansikoita

Ruokajuomana sitruunalla maustettua kivennäisvettä










Arvonta - voita Polarin sykemittari





Kaikkien puistotunneille kymppikortin ostaneiden kesken arvontaan Polarin sykemittariOsallistut arvontaan lunastamalla kymppikortin (80 euroa) toukokuun loppuun mennessäArvonta suoritetaan heti kesäkuun alussa! Kortin voit tilata hanna@sportslady.fiMaksutapoina laskukäteinenSmartum liikuntasetelit sekä Sporttipassi.

Tunnit ovat jo meneillään ja niitä pidetään seuraavasti

keskiviikkoisin Kumpulan Intianpuisto klo 18-19 (ei tuntia vappuna)
torstaisin Kaivarin hiekkakenttä klo 18-19 (helatorstain tunti pidetään)

Some pics and motivation for the weekend











Näillä mennään! Ihanaa viikonloppua teille <3

XoXo
Hanna

Etävalmennusta



Mulle on tullut paljon yhteydenottoja ja asiakkaita etävalmennettavaksi myös personal training puoleltaRavintovalmennushan tapahtuu etänäja siinä kartoitus hoidetaan puhelimitse ja ohjelmat sekä muu koutsaus tapahtuu sähköpostitseMutta myös moni hakee apua liikuntapuolen juttuihinEtävalmennusta on saatavilla molempiin osa-alueisiinja siitä tulee myös lähiaikoina tarkempaa infoa nettisivuille.




Jos asut toisella paikkakunnalla niin etävalmennuspaketti on sinulleSiihen kuuluu harjoitusohjelmat sekä ruokavaliokuten personal training paketteihinkin. Näihin voit tutustua enemmän mun nettisivuilta!

Etänä tekemäni ravintovalmennukset ovat tuottaneet mielettömän hyviä tuloksiaKun tehdään ohjeen mukaanniin paino on laskenut sinne tavoitteeseen ja moni oli yllättynyt miten helppoa se lopulta oli ja kuinka hyviä tuloksia he saivat vaikka jo neljänkin viikon aikana.


..ja viikkojen työ tullaan palkitsemaan
Valmennuspaikkojen määrä on rajallinen ja tällä hetkellä pystyn vielä ottamaan muutaman etävalmennettavanLisätietoja hanna@sportslady.fi ja pian tuote löytyy myös www.sportslady.fi.

Mä olen nyt itse saanut painoa tiputettua parissa viikossa yli kaksi kiloa (maanantaina selviää tarkka lukema)ja tällä vauhdilla omia ohjeitani noudattamalla olen varsin hyvässä kunnossa kesällä ja aion sen jälkeen myös kunnossa pysyäkin. Nyt kun on selvinnyt tämä kilpparijuttuniin osaan suhteuttaa ravinto- ja liikunta-asiat sen mukaanMun painonpudotusasiakkaat ja valmennettavat ovat pudottaneet noin 10 kiloa 3 kuukauden aikanaToiset enemmän ja toiset vähemmänToki riippuu paljon lähtötilanteestaMitään tv-sarjamaista nopeaa painonpudotusta en tarjoa vaansiitä lähdetään että opit uuden elämäntavan ja voit olla sitten aina kunnossa.


XoXo
Hanna



26.4.2013

Friday and relaxing


Lisäsin juuri mun askeleet 53 737 tältä viikoltaKoko viikko ollut taas päivittämättä tietoja Kuntoa Kansalle -ohjelmaanNäiden askelten lisäksi kertyi raskaaksi luokiteltavaa liikuntaa 7 tuntiaVedin 5 kahvakuulatuntia tällä viikolla ja niiden lisäksi kävin asiakkaan kanssa maanantaina juoksemassa ja tänään tunnin verran heiluin salilla. Mutta mä oon kyllä levännytkin viikollaAlkuviikosta menin yhtenä iltana jo kasilta nukkumaan ja vedin 11 tunnin yöunetOtin myös parina päivänä puolentunnin päikkärit. Huomenna on lepopäivä (siis kaikesta liikunnasta)Aah ihanaa! Ja kyllä mä tänään relaan koko loppuillan tässä sohvallaEnsi viikolle tulee myös lepoa keskiviikolle ja torstaille kun on wappuHyvää tekee ottaa rennosti! Ja vappuna olen antanut itselleni myös luvan syödä vapaasti ja sitten keskiviikkona mennään jälleen ohjeen mukaan

Shopping






Menin asioille ja eksyin tietty lähimpään vaatekauppaan. Tällaisia kivoja trikoita löytyi.. Jäin vielä harkitsemaan noita panttereita, toiset hylkäsin jo kättelyssä :) Ois aika kivat. H&M:stä mä ostin tän mekon. Painon laskiessa tekee aina mieli uusia vaatteita, kun on taas kiva sovitella. Tosin mulla on kaapillinen täynnä kivoja mekkoja kun vaan tästä saa nää ylimääräiset pois :)

- Posted using BlogPress from my iPhone