Sports Lady®

Sports Lady®

1.6.2013

18 kilsan lauantailenkki


Lähdössä juoksemaan
Tarkoitus oli juosta tänään 15 kilsaamutta matka oli odotettua pidempi. Instagramista voi käydä kurkkaamassa mun innostunutta kuvaa. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siinä vaiheessakun oli juostu jo se 15 kilsaa ja tajusin että matkaa on vielä monta kilsaa perile! Muistakaa seurata menoa myös Instagramissa! Kaikki seuraajat osallistuvat kesäkuun puolivälissä arvontaan ja luvassa on ihan kivaa palkintoa! Sykemittarin mä arvon huomenna kun tänne mökille ei tullut mukaan duunipapruja eli en ole teitä unohtanut <3 

Haasteena tänään oli porottava auringonpaistelilasta topista innostuvat ampiaiset ja mäkinen reittiEi siinä muua auttanut kuin ottaa toppi pois ja laittaa tossua toisen eteenTäytyy ihan suoraan sanoaettä ei oltu ihan kavereita juoksun kanssa tänään (eikä amppareitten), mutta jälkeenpäin oli voittajaoloJa siis mitkä maisemat! Ja hyvässä seurassahan juoksee vaikka kuinka monta tuntia!


,



Oli sen verran lämminettä vettäkin tuli hörpittyä ihan hyvin lenkin aikanaIlman sitä (ja ilman tsemppausta) olisin totaalisesti hyytynyt jonnekin pellon reunaanMutta kyllä meistä juoksun kanssa vielä kavereita tulee ja motivaattorina toimii aina se asiaettä puolikkaalla tai elokuun Extreme Runissa on kivempi juosta kun vähän treenaa.



Päivän lukemat vielä tässä

Aika 2h 2 min
Matka 18,04 km
Keskisyke 164
Huippusyke 182
Kulutus 1229 kcal 

Hyvillä fiiliksilä saunan kautta grilliruuan kimppuun! Hyvä mieli!

Ihanaa lauantai-iltaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti