Sports Lady®

Sports Lady®

27.2.2013

Kahden tunnin palaveri lenkillä



Meillä oli Heidin kanssa loistava aamupäivän ”palaveri”Käveltiin auringossa ulkona pari tuntiaMä oon monesti hehkuttanut ennenkin että parhaat ideat syntyy lenkillä ja luonnossa”Yksin meditoimisen” sijaan oli tänään hyvä olla kaverin kanssa kävelemässä ja paljon loistavia ideoita meille tulikin! Jee! Näistä vielä lisää myöhemmin jossain vaiheessa. Ja samalla sai päivän liikunta-annoksen (2 tuntia kävelyä!) ja D-vitamiini annoksen! Ihana aurinko <3 

Suosittelen teille kaikille muillekin tällaista palaveerausta. Mikä estäisi siellä työpaikallakin vetämästä lenkkareita jalkaan ja lähteä ulos pitämään sitä kokousta? Paljon tuottavampaa! Sitä en ole koskaan ymmärtänyt miksi neukkarissa istumisen sijaan ei oikeasti mennä kävelylle. 

Heidi on Life Coach ja Personal Trainer ja kirjoittaa On The Go –blogiaKäykää lukemassa! Hyviä juttuja ja ihania terveellisiä vinkkejä! Me ollaan itse asiassa tutustuttu blogien kauttaMiettikää miten mahtavaa! Ja nyt on kaikkea huippua luvassaAurinkoisilla fiiliksillä eteenpäin ja seuraavaksi asiakasta ohjaamaan. Ja näitä paltsuja ehdottomasti lisää!



Ihanaan koiruliinkin törmättiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti