Sports Lady®

Sports Lady®

31.8.2012

Perjantai ja hyvänolon juttuja


Tänään päätin tehdä vähän erilaisen kävelylenkinLaitoin lenkkareiden sijaan balleriinatKävelin Kallioon ja 45 min käveltyäni poikkesin Galleria Keitaalla flemarilla hakemassa kupin vihreää teetä mukaanHoidin samalla asioita puhelimessa ja käväisemällä muutamassa paikassaKeidas oli aika kiva paikka ja sinne pitää joskus mennä aamiaiselle tai brunssille (ihania leipiä!).

Iltapäivällä oltiin Elixiassa pikkumiehen kanssa ja mulla on nyt sinne kortti! Jippii! Ensimmäistä kertaa vuosiin pistän nimeäni tällaiseen soppariin. Tästä tosin pääsee eroon kuukauden irtisanomisella sillä heillä on myös kk-tason soppareita. Lapsi oli tyytyväinen lapsiparkissa ja mä kävin spinningissä. Oli muuten kivaa pitkästä aikaa! Sitten infrapunasaunassa nautiskelin vielä treenin päälle! Aika rela päivä! Ihanaa!

Varasin muuten ensi viikolle ajan balilaiseen hierontaan! Ootteko te koskaan kokeilleet balilaista tai jaavalaista hierontaa?

Höyhenenkevyt tuulitakki ja silkkinen juoksupipo


Mua hemmoteltiin tässä pienellä lahjakortilla Outnorthille (suuri kiitos!)Tilasin verkkokaupasta Tierran tuulitakin ja Houdinin piponPaketti oli mulla noin viikon kuluttua tilauksestaTakki on todella höyhenenkevyt ja ihana päällä ja pipo just sellainen mikä menee tarpeeksi syvälle päähän (ja ihanan tuntuinen kun on silkkiä ja merinovillaa). Ja paketti tuli vielä MyPacket palvelulla tuohon läheiseen Valintataloon josta se oli helppo hakea! Täältä tuun varmasti tilaamaan kun jotain tarvitsen!





Outnorth on Pohjoismaiden suurimpia ulkoilu- ja erävarusteita myyvä verkkokauppa. Outnorth myy pohjoismaisia tavaramerkkejä, jotka edustavat toimivuutta, laatua ja hyvää muotoilua. Tunnetuimmat myynnissä olevat tuotemerkit ovat HaglöfsFjällräven, DidriksonTrangia ja Oakley.

30.8.2012

Low budget hemmottelua


Ostin Offeriumilta lahjakortin kirkastavaan kasvohoitoon (29 eur) Spa EliteenEn oo aiemmin täällä käynyt ja tänään ajelin sitten HerttoniemeenHoitola oli Megahertsin toisessa kerroksessaPalvelu oli tosi ystävällistä ja olin tyytyväinen hoitoon. Paikkana tämä ei ehkä ole niin viehättävä mutta tuotteet oli hyviä ja palvelu hyvin ystävällistä.

Ostin Biodrogan sävyttävän päivävoiteen (26 eur) suojaamaan syksyn tuuliltaTähän asti oon käyttänyt mineraalipuuteria päivävoiteen päälläNyt laitan vain tän sävyttävän voiteen.

En osannut varautua siihen että Hertsikkaan ajeli niin nopeasti joten mulle jäi melkein puoli tuntia luppoaikaa ennen hoitoaViereisessä rakennuksessa oli Lidl josta löysin kanelipullan makuisen protskupatukan (tais olla alle 2 euroa)Aika namia! E-koodia joo mutta ei se nyt silloin tällöin haittaa! Tosi tosi hyvää!!!

Aamun juoksutreeni


Päivän juoksutreeni tehtyHeh kuva kertoo paljonEi ollut hyvä lenkki ja jotenkin sai pakottaa itseään koko ajan juoksemaanNyt ei oltu juoksun kanssa yhtään kavereitaMä en oo taas juossut oikeestaan joten ihmekös tuo. Mutta Kumpulan kauniit maisemat pelasti lenkin!





50 min (5 min kävely alkuun ja loppuun)
Keskisyke 149
Huippusyke 173
Energiakulutus 340 kcal

29.8.2012

Keskiviikko ja kotona taas


Aamulla heräsin sateen ropinaan ja en saanut enää unta. Lenkille siis ja metsään kun ei ole enää riesaa hyttysistäkään :) Kävelin tunnin sillä alkuviikon salitreeneistä oli kädet (ihanaa pitkästä aikaa!) aivan muusia ja tänään oli kevyempi päivä. Huomenna aion juosta vähän pidemmän lenkin ja perjantaina kevyttä treeniä taas. Lauantaina ois Midnight Run!




Käytiin tsekkaamassa veljen ja pikkumiehen kanssa Porin Taidemuseossa Jarmo Mäkilän näyttely ja iltapäivällä ajeltiin takaisin kotiin. Kuvat on "Ilmestyksiä" -näyttelyn puolelta. Silloin kun lapsi oli pieni niin käytiin paljon museoissa ja näyttelyissä mun äidin ja hänen kanssaan. Nyt pitää taas elvyttää tämä harrastus kun pikkutyypin kanssa pystyy jo keskustelmaankin teoksista niin homma saa ihan eri ulottuvuudenkin. Ja vaikka Porissa on aina ihanaa niin myös ihanaa olla kotona taas! 

28.8.2012

Dot



Oi mä niin tykkään Marc Jacobsin tuoksuista ja tää oli nyt aivan MUST HAVE! Oisko tää ehkä mun neljäs tuoksu MJ'lta ja kaikki edelliset on käytetty loppuun! 

Onko teillä jotain lempparimerkkiä mistä tuoksut tulee aina käytettyä loppuun asti?

Aamutreeni ja aamupala


Aamun pikatreeni salillaLämmittelin 5 min crosstrainerilla ja sitten rintaa olkapäätä ja ojentajaaJokaiselle lihasryhmälle 3 erilaista liikettä.Sitten palautusjuoma tiskiltä mukaan ja pois ilman sen suurempia jäähdyttelyitä tai venyttelyitä.


Aika 50 min
Keskisyke 120
Huippusyke 156
232 kcal

Kyllä ton 50 min jälkeen jo voimatkin loppui kun lähdin liikenteeseen pelkän veden voiminAamiaiseksi tein munakasta (1 muna ja 2 valkuaista) pitkästä aikaaKuva nyt ei ole kauheen kaunis mutta hyvää se joka tapauksessa pitkästä aikaa oliPaistoin oliiviöljyssä ja maustoin suolalla ja pippurilla ja päälle vielä kaakaonibsejä.


27.8.2012

Porihalli rules


Ollaan Porissa mun pikkumiehen kanssa edelleenMeidän piti eilen lähteä käymään Helsingissä mutta suunnitelmat muuttuivat ja jäätiin tänne. Mulla ois ollut Lady Gagan keikallekin liput mutta joku onnellinen on toivottavasti ne saanut käyttää ilmaiseksi kun ei saatu lippuja enää myytyä.


Aamulla pääsin vähän juoksemaanIltapäivällä väsytti aivan valtavasti mutta oli ihan pakko hyödyntää Porihallin lapsiparkki joka on vain maanantaisinLopulta oli hyvä treeni (selkää ja hauista) ja toivon huomenna pääseväni tekemään rinta/olkapää/ojentaja -treenin. Keskisyke tunnin salitreenissä oli noin 132 ja huiput 176Energiaa meni reilut 300 kcal. Mulla ei ollut täällä oikein urheilukamojakaan mukana mutta se ei ollut esteAamun treenikamat oli pesty ja kuivumassa joten kävin Intersportista hakemassa treenipaidan ja samalla löysin kivan Casallin hiuspannan. NIitä oli eri värisiä. Ja sisätossuja ei ollut mutta sandaalit kävi ihan hyvin tänne!



Mulla liikunta vaan toimii aina jos väsyttää tai harmittaa tai on surullinen tai mitä ikinä vaan! Siitä tulee niin superhyvä fiilis että paremmasta en tiedä! Ja jälkikasvua jouduin taas maanittelemaan pois Porihallilta. Täydet pisteet kyllä siitä! On mukava kun täällä on aina jotain kivaa ja kehittävää tekemistä lapsille ja kivat leikittäjät. Hyvä päivä!



26.8.2012

Uusi juoksupipo ja takki

Oon pitkään etsinyt juoksupipoa mikä näyttäisi kivalta. Ei sellainen matala joka jättää puoli päätä näkyviin, vaan sellainen jonka voi vetää kunnolla korvien suojaksi. Nyt löytyi. Shoppailin aiemmin tällä viikolla Outnorth -vekkokaupan sivuilla ja tilasin itselleni pipon sekä tuulitakin. 
Tierra - W's Scirocco Hood Jacket -takki on valmistettu 100 prosenttisesta kierrätetystä polyesteristä ja on tuulenpitävä ja vettä hylkivä. Takin kuvaus sanoo sen tuntuvan iholla samalta kuin hyväily. Hupun voi kääriä kokoon ja koko takin voi pakata omaan taskuunsa ja ripustussilmukalla sen voi kiinnittää mihin se sopii. Kuulostaa liian hyvältä!

Houdini Airborn pipo on valmistettu SilkMerinoTM -kankaasta (sekoitus silkkiä ja merinovillaa). Kestävä ja nopeasti kuivuva ja kuljettaa kosteutta pois iholta (sopii juoksuun/hiihtoon/pyöräilyyn). Paketti on jo matkalla ja pääsen pian ihastelemaan mun hankintoja!

25.8.2012

Rasvanpolttovinkkejä


 

Eilen mulla oli lepopäivä urheilusta ja kuva otettu torstaina iltapäivällä kävelyltäPiti juosta mutta päätin kuunnella omaa olotilaani ja kävelin. Mulla on ollut melkolailla rankka viikko takana, tai sanotaanko että viimeiset viikot ovat olleet erittäin rankkojaKeskisyke 118 ja kulutus 200 kcal 45 min kävelyn aikana. Silloin kun töissä tai muuten on raskasta niin on ehdottomasti kuunneltava omaa kroppaansa. Ei stressiä stressin päälle enää liikunnasta!

Eilen mua haastateltiin Iltasanomiin ja tän viikonlopun numerosta on luettavissa rasvanpolttovinkkejä!



Liikuntahan ei pelkästään rasvanpolttoon ole aseena vaan kaikki lähtee oikeanlaisesta ruokavaliosta! Ei siis herkkuja tai pizzaa ja sitten lenkillevaan ruuat kuntoon ja liikunta on vain loppusilaus ja tekee sinusta terveen ja upean näköisen! Puhumattakaan muista liikunnan terveyshyödyistä!

Kaunista viikonloppua! XoSL

23.8.2012

Keskiviikon home spa ja purkkivouhotusta


Mä sain Rohdos Alalta tällaisia ihania Académien puteleita testattavaksi. Ensinnäkin mä rakastuin niiden ulkonäköönNiin tyylikkäät pullotPuhdistusemulsio poistaa meikin hyvin silmistäkin ja kasvovesi (jossa on magnesiumia sinkkiä aminohappoja ja mineraaleja) viimeistelee puhdistuksenJa pullot tuntuvat todella riittoisilta.

Kuvassa vilahtaa myös Atsuleeniampullijoka on superihana tehohoito iholleTätä mä testasin eilen ekaa kertaa ja kyllä tuntui ja näytti iho aivan erilaiselle aamulla! Näitä pitää saada lisää!


Ja mitä mulla on yleensä salikassin "työkalupakissa"? Aqualan perusvoideNatures Gate dödöMadaran kasvovoideFrantsilan tilan silmänympärysvoide (se on tosi hyvä - yllätyin ihan!)Ella Bachen Spriruliina täsmävoide ja Marc Jacobsin Daisy ja sitten noi uudet putsarit!

Tällä hetkellä mun kasvot on kyllä siinä kunnossa että ne suorastaan huutavat jotain ihanaa hoitoa! Ella Bachen spiruliinahoitotuotteilla tehdyn hoidon jälkeen suorastaan nuorennuin ja kaikki kireydet hävisi iholta. Haluan mun ihosta taas sellaisen hehkuvan ja stessittömän. Ensihätään ostin 29 eurolla offerium diilin Spa Elitestä!


Vinkkejä johonkin superihanaan hoitoon? Mistä te ootte eniten tykänneet?

22.8.2012

Keskiviikon aktiviteetit

Aamulla tein 7,1 km kävelylenkin. Kyllä mä niin mielelläni aamulla meen urheilemaan aina kun pystyn.

Sykemittari näytti seuraavaa:

Aika: 1.15 h
Kulutus: 350 kcal
Keskisyke: 118
Huippusyke: 170 (varmaan tämä tuli kun puhuin puhelimessa ja nauroin niin paljon että en pystynyt kävelemäänkään samalla?)

Mun maksimisyke muuten on 201. 



No sitten mä lähdin reippaasti töihin vielä fillarilla. Ei mennyt ihan kuin tässä kuvassa minkä faceen aamulla postasin. Alkoi sataa vettä, oli kiire, auto meinasi ajaa kerran ylitseni, jalankulkija hyppäsi suoraan eteeni (ehdin jarruttaa juuri).. Joo ja sitten puhuin puhelimessa ajaessani. Hame tietysti jäi satulan taakse jumiin kun pysäytin pyörän valoihin ja kaaduin suorin jaloin pyörän kanssa sivulle ja levisin ajotielle. Hyvä ettei auto ajanut mun (tai laukun yli), huh. Baarille päästessä oikea käsi (tottakai otin sillä vastaan kun puhelin oli vasemmassa kädessä) oli tosi kipeä, ei onneksi murtunut. Ekat smoothiet tosin jouduin tekemään täysin vasemmalla kädellä mutta liikkuuhan tää onneksi. Mitä tästä opimme? A) kypärä päähän B) puhelimessa ei tarvitse puhua ajaessa c) ei joustamatonta hametta päälle. Onneksi onneksi onneksi mulla ei ollut läppäri mukana. Se on aina pyörän korissa yleensä. 

Kotiin mä fillaroin vähän paremmalla flaksilla ja hyppäsin autoon ja ajoin Vihtiin. Siellä meillä oli viimeinen kuulatunti (3 kerran kahvakuulavalmennus) yhden tosi kivan pariskunnan kanssa heidän pihallaan. Tällaiset on ihania asiakaskäyntejä aina! Mulle tulee niin superhyvä mieli tästä hommasta! 

21.8.2012

Tiistain terveysjuttuja

Aika pienistä asioista sitä tulee onnelliseksi. Aurinko paistoi aamulla ja kävin herättelemässä itseni Lady Linella Vallilassa. Reilun tunnin kiertoharjoittelutyyppinen treeni ja kierrosten (3 kpl) välissä 5 min juoksua ja lopuksi 15 min cross traineria. Infrapunasaunassa istuskelin treenin päälle 20 minsaa. Ai että miten teki hyvää! Mullahan on se oma pussikin mutta en mä siellä nyt kesällä ole jaksanut makoilla. Katsotaan kun kelit kylmenee ja illat taas pimenee :)


kuva Meeri Koutaniemi

Baarilla tuli huikean ihania suklaita tänään myyntiin! Taitavan Larin tekemiä Mulperi/Minttu -konvehteja. Taivaallisen hyviä! Ja silkkisen pehmeitä. Suosittelen testaamaan. Näitä on rajoitettu erä joten kannattaakin olla nopea :) Ja kiitos Meerille kuvausavusta. Ammattilainen sattui sopivasti paikalle kun yritin ikuistaa Larin hienot suklaat. Kiitos avusta Meeri!



Ja sit vielä kauniista Annesta kuva tänne. Hän kävi meiltä hakemassa yhden lemppareistaan, Sports Lady -smoothien. 

20.8.2012

Päivän sykkeet salilla

Tässä tulee nyt mun sykkeitä mitä taannoin kyseltiin 



Aamun salitreeni
Kesto 1h 23 min
Kulutus 468 kcal
Keskisyke 131
Huippusyke 176 (hauiskäännössä vilahti ainakin 170 ja oisko tää tullut ehkä kyykyssä?)

- 20 minuuttia alkuverryttelyä (kävelyä ja hölkkää matolla) kun oottelin kaveria 
- kyykkyjä smithissä ja muutamat askelkyykyt päälle 
- penkkipunnerrus tangolla
- ylätaljaa
- hauista taljassa ja tangolla
- ojentajapunnerruksia
- vipunostoja
- sivutaivutuksia
- vatsaa
- ja hyvät naurut ihanan ystävän kanssa 
- loppuverkkaa en ehtinyt tehdä kun piti kiiruhtaa baarille (muuten oisin steppaillut tai kävellyt matolla 10-20 minuuttia)

Vähän sekalaista meininkiä siis mutta koko kroppa tuli käytyä läpi! Tällä viikolla sitten varmaan heiluttelen kerran ainakin kuulan kanssa ja muuten yritän vähän enemmän päästä siihen juoksemismeininkiin.

Lenkille piti mennä mutta en taida jaksaa! Jos sitä vaan relais?



19.8.2012

Sunnuntaimietteitä

Pitkästä aikaa taas blogin kimpussaNäin pitkää aikaa en vielä koskaan oo ollut kirjoittamatta. Ja tällä viikolla en oo myöskään juurikaan urheillutAlkuviikosta tuli fillaroitua jonkin verran ja tänään mä kävin kävelylläLapsen kanssa on pelattu fudista ja ulkoiltu joten hyötyliikunnan puolelle on enemmänkin tämä viikko mennyt

Ensi viikolla alkaa taas kuntoilu täysillä ja pitää nyt alkaa taas juostaParin viikon päästä on Midnight Run ja lokakuun alussa Hangossa ajattelin juosta sen puolikkaan.

Tilasin Solgarilta taas vähän tuotteita ja nyt heille on tullut muutama uusi juttu (termogeeninen painonhallinnan tuote ja tuote stressin hallintaan sekä ruuansulatustuote) jotka saan myös mun seuraavassa paketissa! Can't wait! Tänään mä hain postista Rohdos Alan paketin ja sielläkin oli niin ihania juttuja testattavaksi.



Ja kyllä pitää taas todeta että kyllä mulla on maailman ihanimpia ystäviä! Tosiystävät on tosiystäviä joihin voi aina luottaaMä olen heistä niin kiitollinen! Ihanaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ensi viikolla tulee taas sporttipostausta ja puteliosastoa myös! 

13.8.2012

Bloggauslomaa


Mä pidän bloggaamisesta tämän viikon taukoaOn niin paljon asioita mietittävänä ja keskitän nyt aikani ja energiani toisaalle. Sports Ladyn Facebookiin saatan jotain laittaa (jos siltä tuntuu) ja Instagram kuvia varmasti tulee päivitettyä myös.

Ihanaa viikkoa teille ja palataan viikon kuluttua ja voikaa hyvin! XoSL

11.8.2012

Päivän sykkeet







Piti päästä juoksemaan ja ajoin Yyteriin
Kaunis päivä ja tästä paikasta on niin paljon kauniita muistoja ihan lapsuudesta asti
Juoksin reilun tunnin ja sitten upotin varpaat mereen 
Keskisyke 150 ja huippusyke 190 

9.8.2012

Kumipäällystetty kuula


Toimitin tällä viikolla asiakkaalle 16kg kumipäällysteisen kuulan ja hommasin itselle tuon 10kg kumipäällysteisen RussianinOli pakko kuvata myös tuo 8kg RussianSe on hurjan söötti ja isompi kuin 8kg lujateräskuula! No pinkki kasi jäi varastolle mutta niitä voi tilata pian (jos innostuit) mun verkkokaupasta ja tuo kumipäällysteinen on vitosen kalliimpi kuin normi RussianNyt tilauksen voi tehdä meilillä (hanna@sportslady.fi) sillä en ole vielä saanut kauppaan päivitettyä kumirussianin kuvaaNäissä kuulissa on se etu että ne eivät tuhoa kotona parkettia (jos pidät kuulaa lattialla etkä maton päällä) ja ne eivät kalise ikävästi yhteen esim kahden käden rinnallevetoa tehtäessä!



Ja hei teille uusille lukijoille tiedoksi että mun Kahvakuula DVD'tä voi tilata myös Sports Ladyn verkkokaupasta! Mä teen siinä treenin kokonaan treenaajan kanssa ja myöskään ajan ottamisesta ei tarvitse huolehtia - senkin teen puolestasi! DVD'ltä löytyy kaksi harjoitusta! 


Ja oisko ton kumikuulan paikka nyt lattialla ja muiden matolla?

Paloheinä ja todellinen luontoni

Pitkäkoski
Heidin kaa lenkillä

Miten moni teistä stadilaisista käy Paloheinässä? Siel on upeat lenkkeilymaastot ja saa myös juosta kunnon mäkistä reittiäHeidin kanssa on käyty täällä lenkkeilemässä ja viimeksi osoitin todellisen luonteeni luonnon suhteen kun upealla koskella hirvikärpsyjä alkoi pyöriä ympärilläMä en lopulta ole kovin luontoihminenSienessä olin kerran ja toista kertaa en enää mennyt juuri noiden kyseisten lentävien paholaisten vuoksiMutta lopulta kuitenkin mikä nautinto ajaa tänne ja tehdä päivän lenkki näissä maisemissa! Suosittelen! Carrie näyttää tässä pätkässä mallia miten maalla ollaan!



8.8.2012

Instagram - follow me also here


Heippa hei! 

Mä aloin kikkailemaan tänään tuon Instagram sovelluksen kanssa ja sillähän saa tosi kivoja kuvia! Jes! Päivitän myös tuonne jotain fotoja ja sieltä voi myös seurailla Sports Ladyn menoaMulla on muutenkin ollut pitkään projektina/haaveena parantaa blogin kuvien laatua ja joskos se tämän avulla nyt onnais? Järkkäriä mä en ole pitkään aikaan jaksanut roudata mukanaiPhonella kuvaaminen on niin helppoa ja kivaa ja nyt kun niistä saa vielä ihan kivoja näinkin!

Viikon treeniliike - takapuoli timmiksi



Olipa kerran salilla kun tehtiin mun treenattavan kanssa vähän erilainen jumppa! Yksi liikkeistä on lempparini ja jaan sen teille tässä! 
  1. Ota pallo käteen (kyynärpäät lähelle toisiaan pallo rinnan edessä) ja asetu mahdollisimman lähelle seinää.
  2. Laskeudu kyykkyyn (jalat 90 asteen kulmaan).
  3. Nouse ylös ja heitä pallo korkealle seinään ja ota koppi ja laskeudu taas alas.
  4. Tee minuutti (käytä puhelimen Gymbossia apuna) ja pidä minuutin tauko.
  5. Tee 3-5 sarjaa



Haastavuutta treeniin saat lisää kun otat oikein leveän haara-asennon jalkaterät ja polvet (huom samaan suuntaan) osoittamaan ulospäin ja tästä laskeudut mahdollisimman alas kyykkyynKyllä pylly tykkää!