Sports Lady®

Sports Lady®

28.10.2012

Miten kävi Pecsissä?

Vietettiin koko eilinen päivä Expo Centerissä Pecs'ssäAikataulut olivat vähän myöhässä ja me päästiin lavalle vasta ilta seiskan maissaKaikilla oli ihan mieletön fiilis jo valmiiksiSitten meidän tanssin aikana yleisö aivan räjähtiSitä huudon ja metelin määrää ja kaikki olivat niin intona! Oli niin hieno tanssia ja fiilis oli ihan uskomaton! Tuomaritkin oli nousseet kuulemma seisomaanEsityksen jälkeen kaikki tulivat kehumaan aivan hulluna meitä ja tuli kommentteja "en ole ikinä ollut näin ylpeä mistään Suomen esityksestä" tai että "tänään kuullaan Maamme laulu"Odotukset oli todella korkeallaMuut ryhmät oli todella hyviä mutta yleisön ja tuomarien reaktiosta olisi voinut päätellä että kulta tulee meille.



Palkintojen jako alkoi vasta puoli yhdeksän jälkeen ja kesti pitkään kun kaikkien sarjojen palkinnot jaettiin samalla kertaaProduction palkintojenjako oli viimeisenä ja oltiin aivan varmoja että nyt tulee kultaaMutta sitten viidenneksi kuulutettiinkin jo meidät? Voih mikä pettymysOllaan joka kisoista saatu mitaliHarmitti aivan vietävästiMutta siinä lavalla seistessämme harmitus nopeasti haihtuiPuola voitti tämän sarjan ja ryhmän pienet ja vähän isommatkin tytöt itkivät ilosta niin että kisameikit valuivatPuolan liput liehuivat ja kaikki olivat niin onnellisia! Voitto kuului ehdottomasti heille.

Menestystä Suomelle onneksi tuli kun Vaasan tyttöjen pienryhmä nappasi hopeaa omassa sarjassaan ja Step Up'n Golden Girls saivat pronssia Jee! Huippua! Onnea! No me saatiin kuitenkin mitalit ja tottakai lähdettiin mitalidinnerilleYhdentoista aikaan oltiin ravintolassa ja saatiin ihanat ruuat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti