Sports Lady®

Sports Lady®

2.8.2012

Hyötyliikuntaa ja suklaakakkua


Mä oon fillaroinut töihin nyt joka päivä tällä viikolla. Maanantaina oli jotenkin niin tahmeeta tää stadissa pyöräily taas pitkästä aikaa. Mun mielestä täällä tuulee aina ja on paljon ylämäkiä. Mutta ihanaa se kyllä on! Ja oikeestaan nopeempaa kuin autoilu. 




Baarilla on jo kunnon kahvilameininki ja kiva kun asiakkaat alka vähitellen löytää meidän ihanat lattet ja cappuccinotkin. Ja kakut! Todella vaatii itsekuria olla nyt täällä töissä kun yrittää tarkkailla omia syömisiä (en ole sortunut vielä kertaakaan tällä viikolla!). Marika teki niin ihania kakkuja ja täytyy myöntää että tota suklaabrowniekakkua tekee ihan törkeesti mieli :) Siinä on saksanpähkinää ja taatelia pohjassa. Avocadoa, kookosöljyä, hunajaa, kaakaojauhetta, kanelia ja suolaa on "täytteessä". Tässä se täydellinen suklaakakku mitä olen aina etsinyt. 



6 kommenttia:

  1. Hyvä sinä, työmatkapyöräily on kyllä loistavaa hyötyliikuntaa ja ekologistakin vielä :)

    Mutta hei apua, miten hyvältä toi kakku näyttää!!! :O Eihän tollasta voi vastustaa... Pitääkin ens kerralla kun kaupunkiin on asiaa tulla piipahtamaan jo ihan vaikka tuon kakun vuoksi ;)

    Mukavaa torstain jatkoa!

    Linda

    VastaaPoista
  2. Mul teki eilen TOSI tiukkaa ja oli hyvin lähellä etten sortunut! Sit vaa purkkaa suuhun ja join kaakaon ni se helpotti! :)

    -s-

    VastaaPoista
  3. Moi Linda!

    Niin se kyllä on ja samalla näkee tuttujakin plus että autoilu ei ole mitään edullista!

    Tuu ihmeessä piipahtamaan ja meillä on kevyempiäkin herkkuja (tosin kakkua suosittelen maistamaan siitä huolimatta)

    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
  4. No joo ihan sama juttu! Tiukkaa teki mutta vesi ja smoothielinjalla mentiin tänään tiskin takana :)

    VastaaPoista
  5. On kyllä oltava rautainen itsekuri, että pystyy työskentelemään tuollaisten kakkujen ääressä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kuulla että joku muukin olisi lähellä sortua :) Kyllä se niin vaan on että toimistoduunissa on vielä diettaaminen helppoa kun ottaa eväät jääkaappiin ja syö lounastauolla. Ei tarvitse istua herkkujen vieressä koko päivää ;)

      Poista