Sports Lady®

Sports Lady®

5.1.2012

Sports Lady testaa: Detox

En ole koskaan kokeillut Detoxia. Moniko teistä on sitä kokeillut? Minkälaisia kokemuksia teillä on? 
Kokeeksi tein yhden detox viher smoothien (tämä oli hifein versio aamupalasta):

pakastemustikoita (kotimainen)
1/2 omena (luomua)
1/2 avocado (luomua)
1/2 varsisellerin varsi (luomua)
1 rkl cashew pähkinöitä (luomua)
liotettuja chia siemeniä, CocoVi
vehnänorasjauhetta, CocoVi
1 rkl CocoVi:n kookosöljyä
kourallinen tuoretta luomupinaattia
kourallinen tuoretta lehtipersiljaa
loraus sitruunamehua (luomusitruunoista puristettua)
vettä
makeutukseen lusikan kärjellinen steviaa
4 tl spiruliinaa
psyllium kuitua


Annos oli todella suuri ja join siitä puolet. Maku ei ollut tässä juomassa mieleeni, mutta onneksi CocoVi:n detox -paketissa on paljon reseptejä, jotka näyttivät minulle sopivammilta. En ala siis hifistelemään... 


Detoxissa ideana on, että kehon puhdistuessa olo kevenee ja energisoituu. Sisäinen puhtaus saa aikaan kuulakkaan ihon, kirkkaat silmät ja luonnillisen kauniin vartalon. Tässäpä muutama hyvä syy kokeilla. Nykyaikaisen detoxin tarkoitus ei ole elimistön rankka ja äkillinen puhdistaminen vaan sisäelinten toiminnan tehostaminen ravitsemalla niitä ja antamalla niille työrauha. CocoVi:n detox on suunniteltu niin, että pystyt puhdistamaan elimistösi normaalin elämäsi ohessa ilman, että sinun tarvitsisi vetäytyä retriittiin. Detoxin aikana tosi sisäelimet tarvitsevat runsaasti energiaa puhdistustyöhön, joten aggressiivista liikuntaa kannattaa vähentää. 


Saa nähdä kuinka Hannan käy. Tämä oli hetken mielijohde tänään, katsotaan miten homma edistyy. Ainakaan työpaikan ei luulisi olevan esteenä minulla tämän toteuttamiseen. Maanantaista alkaen lähden tätä 10 päivän kuuria kokeilemaan. Wish me luck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti