Sports Lady®

Sports Lady®

30.7.2011

Moltrasio - beach paiva Comolla


Kavimme eilen Moltrasiossa veneella ja loysimme ihanan pienen uimarannan. Moltrasioon paasee Comolta n. 20 minuutissa. Siella on hotelleja, koteja ja tama pieni beach. Ihana! Tanaan tulimme aamupaivaksi uudelleen, rannalle :)




Uimaranta ja hyppytorni
 Rannalle maksaa 6 euroa sisalle, tuoli on 12 euroa ja varjo 3 euroa. Melko arvokasta touhua, mutta kokemus oli ehdottomasti sen arvoinen. Kaiuttimista soi vanhaa Italialaista musaa ja mielenkiintoista uudempaa musaa myos. Rannan yhteydessa on pizzeria jossa oli erittain hyvia pizzoja.
Moltrasion kylaa ylhaalle vuorille pain


Rannalta sai lainata lukemista

29.7.2011

Como & Brunate



Jarven rannalla

Kaunis ravintola Brunatessa


 Eilen ihasteltiin taas kaunista kaupunkia ja illalla kavimme Brunatessa. Funicolaro (juna vuorelle) oli pois kaytosta ja autoilimme Brunateen. Se on ehdottomasti kaymisen arvoinen paikka jos menet Comolle! Mahtavat nakoalat ja ihania maisemakahviloita ja kauniita rakennuksia. Muutama reipas pyorailija sinne ajeli ylos rinteita, ihailtavaa! Taytyy sanoa, etta Como on kylla pyorailijan ja lenkkeilijan unelma. Itse olen tehnyt tasan yhden aamulenkin ja keskittynyt enemman syomiseen, mutta taalla saa kylla erittain hyvan aktiivilomankin aikaiseksi. Jarvella voi meloa ja polkuveneilla...Ja jarven rannassa menee kavelytie, jota on hieno juosta.

Brunatessa on myos viehattavia hotelleja seka B&B paikkoja. Erittain romattinen ja kaunis kyla ylhaalla! Kannattaa harkita majoitusta myos sielta jos matkustat tanne! Aurinkoinen ja kuuma paiva Comolla paattyi sateenkaareen ja ukkoseen seka ihanaan illalliseen Vaghien terassilla. Upeaa!

28.7.2011

Miu Miu

Ruokaa ruokaa ruokaa

Kiitos lahettamistanne kommenteista. Koska ollaan reissussa ja yritan pikaisesti paivittaa blogia aina sopivan tilaisuuden tullen, vastaan niihin luultavasti vasta kotona. Nyt pakko laittaa taas ruokapostaus, Tina ja Ettore laittavat niin superhyvaa ruokaa!
Kasvispastan ohje on Israelilaisesta keittokirjasta

Paprikaa, juustoja, leipaa, tomaattisalaattia paaruoaksi



Dinner


Riisia alkuun illallisella
Ayriaiskeittoa, alla leipaa

Paprikaa, salaattia, leipaa
Oi mitka ihanat tarjoilut meilla taas olikaan. Taalla ei yksinkertaisesti voi kieltaytya herkuista, mietin sitten kotona mita syon. Ruoka on kaiken lisaksi niin hyvaa, etta sita on pakko syoda ja paljon :)

Keskiviikon illallisesta on pakko kirjoittaa enemman. Alkuun soimme pohjois-Italialaista erikoisuutta: Pizzoccheri della Valtellina:a (pastaa, perunaa, juustoa, pinaattia...). Alkuperaiseen reseptiin tulee myos paljon voita, mutta tahan oli laitettu vain vahan voita. Secondi Piatti oli aivan mahtavaa Ettoren valmistamia taytettyja kesakurpitsoita, Zucchini. Kesakurpitsat on taytetty jauhetulla leivalla, kananmunalla, parmesanilla seka yrteilla. Aivan taivaallisen ihanaa! Sitten munakoisopaistosta ja leipaa seka dolcina jaateloa, melonia ja Limoncello -liikoria.
Pizzoccheri della Valtellina (pasta oli tassa paketissa). Ihana ruoka oli valitettavasti jo syoty kun tajusin hakea kameran...

Zucchini


Miettikaa millaisista herkuista saan nauttia joka paiva! Comon paras keittio on taalla!

27.7.2011

Milano

Mahtava paiva! Kavelimme Milanossa ensin Brera Art Galleryyn ja matkalla loytyi Armani Outlet, aivan vahingossa. Sielta tarttui muutama juttu mukaan. Ja sitten tarttui parista muustakin kaupasta jotain mukaan...



Como fiilistelya


Comolla on ihania, viihyisia kahviloita


Nakyma jarvelle



Torno

Tornon pienia portaita ja kujia oli mahtavaa ihastella



Pari kuvaa alkuviikolta Comon centrosta ja Tornosta. Tornoon paase lautalla Comolta, matka kestaa noin puoli tuntia. Ihana pieni kyla.

Sporttiblogini menee nyt aivan aiheen vieresta taman viikon. Mutta lomailu jos mika on hyvinvointia ja hyva ruoka hemmottelua. Tanaan Milanoon katsomaan taideaarteita (ja kauppoja). Ihanaa paivaa!

26.7.2011

Caramelleria - Le Mille E Una Mella







Loysin Comolta aivan ihanan karkkikaupan. Taalta saa karkeista tehtyja kakkuja. Ihania! Saattaa olla etta on ihan pakko yrittaa vaantaa tallainen lapsen seuraaville synttareille, kakkufriikki kun olen (ja karkkifriikki). Helsingista kun tallaisia ei saa, tietaakseni. 

Le Mille e Una Mella Caramelleria sijaitsee osoitteessa Piazza Vittoria 24 Como.

Comolla ihanaa italialaista ruokaa

Comolla ollaan. Olen paassyt hyvan ruoan makuun ja saanut nauttia silmia hivelevista maisemista. Isantavakemme Tina ja Ettore ovat aivan huippuja ja laittavat niin hyvaa ruokaa, mita herkkuja taalla onkaan saatu.

Aamulla oli pakko paasta lenkille ja etta taalla on upeat maisemat. Comon ymparisto on tosi makista ja taalla saa loistavia juoksutreeneja. Ylamakea ja alamakea. Mahtavaa!