Sports Lady®

Sports Lady®

30.4.2011

Good Morning Pori






Terveisiä aurinkoisesta karhukaupungista. Aamulenkkini alkoi 6:45. Montakaan ihmistä ei vastaan tähän aikaan kävellyt. Lämmintä +3 astetta, tunnin lenkki ja keskisyke 143. Kulutus 370 kcal. Nyt saa taas syödä munkkia ja tippaleipää :) Ihanaa vapun aattoa teille kaikille!

28.4.2011

Sports Lady Photo Shoots

Töiden jälkeen pääsin Hiustaivaaseen kaunistautumaan. 


Laura loihti kasvoilleni kauniin meikin ja sen jälkeen Jaana laittoi hiukseni (kuvassa vasta meikki tehtynä ja hiukset odottavat vielä vuoroaan). Laura pitää myös tosi kivaa blogia "Meikkitaivaan kauneimmat tähdet". Käykääpä katsomassa. Sieltä löytyy loistavia vinkkejä.


Sitten kuvauksiin ja innolla jään odottamaan Linuksen ottamia kuvia, niitä otettiinkin aika paljon :)




Kauneushöpinöitä ja muitakin aamun ajatuksia



Viikon verran on tullut testailtua Bottega Verden muutamaa tuotetta ja olen kyllä nyt ihastunut niihin. Viime viikonloppuna testasin ekaa kertaa Thai vartaloöljyä. Paketti kertoo, että se elvyttää, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote sisältää manteliöljyä, perilla öljyä , teepensasuutetta ja luomutuotettua seesamiöljyä. Mielestäni tämä on ihanan tuoksuinen, mutta ei liian voimakkaan tuoksuinen kuten useimmat öljyt. Sen jälkeen se on ollut oikeastaan päivittäisessä käytössä. Tämä imeytyykin nopeasti, joten ihosta ei jää ollenkaan tahmainen. 


Myös ihokarvojen poiston jälkeen tarkoitettu "Epil-stop" -voide pääsi testiin. Tämän luvataan hidastavan karvakasvua ja se sopii myös rauhoittamaan ihoa karvan poiston jälkeen. Se oli ihanan viilentävää, saa nähdä kuinka se myös auttaa. 


Tänään otetaan vihdoin ne kuvatkin Sports Ladyn edustuskäyttöön.  Työpäivän jälkeen pääsen siis Lauran käsittelyyn ja samalla laitetaan tukka kuntoon Hiustaivaassa. Saa nähdä miten kuvaus menee, kameran tähtäimessä on aina vaikeaa olla. Varsinkin kun kuvaus tapahtuu oikeassa studiossa, jännää. Mutta sitä ennen siis duunia, ekan ohjattavani treffaankin jo seitsemältä aamulla salilla, eli ihan kohta :) Sitten päivä jatkuu toisenlaisilla liikuntaan liittyvillä hommilla. Ai että mä sitten tykkään tehdä tätä työtä. Eilinenkin oli taas niin huippukiva työpäivä! Ihana mennä töihin ja tulla sieltä kotiin kun on hyvä mieli! 


Aurinkoisen ihanaa torstaita, nyt pitää mennä!

26.4.2011

"Lepopäivä"

Tänään on urheilusta ollut lepoa, mutta töitä on paiskittu aamu kahdeksasta lähtien. Tämä viikko on töiden kannalta poikkeuksellisen kiireinen, mutta ei haittaa kun työ kivaa :)
Meikitön päivä tänään. Bottega Venetan lasit sekä Mac'n huulipuna pelastavat. 
Päivällinen aurinkoisessa Waynes Coffeessa
Treffaan vielä tänään yhden asiakkaan ja sitten on päivä pulkassa.  Tänään on ollut kyllä järkyttävä nälkä, tuntuu että voisin syödä koko ajan :) Tässä mun päivällinen. Salaatti jossa lohta ja quinoaa, namileipää ja latte. 

25.4.2011

Kukkulan kuninkaat

Jee, mun uudet kuulat sain tänään. Uutuuden kiiltävät, uunituoreet, ihanat kahvakuulat. Tadaa!



Kivettiin korkealle kukkulalle Liinan ja kuulien kanssa ja heiluteltiin niitä sitten huipulla hetki. Upea keli! Sitten juostiin vielä pieni lenkki. Tähän on hyvä päättää pääsiäisen lomailut ja huomenna sitten alkaa puurtaminen. Jänniä uutisia luvassa, niistä lisää tuonnempana :)





Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Aurinkoinen Porvoo

Olen aloittanut taas aamulenkit. Suoraan sängystä ylös ja lasi vettä napaan ja ulos. Ekan aamulenkkini tein lauantaina ja nyt joka aamu olen lähtenyt ihastelemaan kaunista aurinkoa. Aamulenkit teen reippaasti kävellen. Kuulaakin on tullut heiteltyä kotipihassa.

Mutta on sitä pääsiäisenä muutakin tehty kun urheiltu. Porvoossa tulee käytyä yleensä kerran, pari vuodessa. Yleensä keväisin ollaan käyty Fiskarsissa, mutta eilen oli jotenkin kiva lähteä Porvooseen kun sinne on niin lyhyt matkakin. 

Tänään saan mun pari uutta kahvakuulaa, jee! Testaan niitä Liinan kanssa iltapäivällä ja tarkoitus on myös vetää vähän "mäkilähtöjä". Katsotaan mikä kiva fiilistreeni tänään vedetäänkään. Ulkona urheillaan joka tapauksessa kun on tällainen ilma. 

Tässä pari kuvaa eiliseltä Porvoon reissulta. 





 

24.4.2011

House of Harlow 1960 aurinkolasit

Olen pitkään himoillut Nicole Richien House of Harlow 1960 aurinkolasimallistosta "Jordana" laseja ja nyt ne on tilattu! Innolla jään odottelemaan paketein saapumista. Tykkään Nicolen tyylistä tosi paljon ja malliston korut ja lasit ovat ihania. 



23.4.2011

Pääsiäistreeniä pihalla

Hyvää pääsiäistä ja tervetuloa uudet lukijat!


Eilen tuli juostua sateessa, mutta tänään onneksi paistoi aurinko ihanasti jo aamulla! Tein lyhyen 40min peruskestävyyslenkin heti aamulla ja siihen päälle 20min kahvakuulaa omassa pihassa. Ihanasti alkoi päivä!


Laitoin kynnetkin pitkästä aikaa, testasin Max&Co illasta lahjaksi saatua Bottega Verden kynsilakkaa. Väri on "Bouganville" ja sopii ihan loistavasti mun uuteen juoksutakkiin :) On muuten hyvää lakkaa, levittyy tasaisesti ja kuivuu hyvin. Vaikuttaa myös kestävältä, mutta kuulaillessa kädet vähän joutuivat kyllä taas koetukselle. 


On kyllä upea keli, tekisi mieli hommata rullaluistimet ja sauvat. Niillä pääsisi vähän kauemmaksi ja saisi vaihtelua maisemiin.  Onko kenelläkään hyviä vinkkejä luistimista ja sauvoista?

Treenattavani Suvi

Haluan esitelllä asiakkaani Suvin teille. Suvi otti minuun yhteyttä aivan opiskeluni alussa ja aloitimme yhteistyön. Hän oli ensimmäinen asiakas, joka lähestyi minua personal trainingiin koskevassa asiassa. 


Ensin treffasimme ja tein Suville alkukartoituksen, jonka pohjalta lähdin tekemään hänelle harjoitusohjelmaa, hänen omien toiveidensa ja tavoitteidensa pohjalta. Suville tehtiin 12 viikon kausiohjelma, kuntosaliohjelma ja pakettiin sisältyi ravinto-ohjauspuoli sekä 6 yhteistä treenikertaa. Teimme alussa myös kuntotestauksen ja kehonkoostumusmittauksen hänelle. Suvi on ollut kyllä ihana valmennettava. Molemmat olemme oppineet tämän yhteistyön aikana mielettömästi. Ja kaikki on mennyt tosi hyvin.


Kiitos Suville siitä, että uskalsi luottaa minuun ja lähteä vasta aloittelevan treenarin "koekaniiniksi". Olen hänestä tosi ylpeä, Suvi treenasi tosi ahkerasti ja malttoi myös ottaa rauhallisesti. Tuloksia alkoi näkyä jo piankin. Ja sitten nämä Suvin vastaukset. Kiitos kaunis Suville vielä palautteestakin! Eilen olimme yhdessä lenkillä. Juoksimme tunnin verran vesisateessa ja ihan huippua oli!

Tunnin lenkillä perjantaina
Suvi vastasi muutamaan kysymykseen ja julkaisen nämä hänen luvallaan.  


1. Mikä sai sinut ottamaan Personal Trainerin?
Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan vaihtelevuutta treeniin ja että se olisi kropalle kokonaisvaltaista. Salitreeni kiinnosti, mutta sinne meno oli aina kynnys koska laitteet ei olleet tuttuja. Halusin yksilöllistä valmennusta ja ajattelin että personal trainer olisi siihen vaihtoehto. 
Vuoden alussa bongasin SportsLadyn blogin, jonka energisyys ja positiivisuus tulvi ihan ruudun toisellekin puolelle ja ajattelin kysyä Hannalta vinkkejä pt:n etsimiseen ja sitten sovittiinkin jo tapaaminen. Aluksi tavattiin, Hanna teki alkukartoituksen ja keskusteltiin tavoitteistani, jonka mukaan hän lähti tekemään minulle ohjelmaa.

2. Miltä 3 kk valmennus on tuntunut ja mitä olet oppinut?
Olin ennen himojumppaaja ja ihmettelin miksi en saanut kunnollisia tuloksia. Myös aika-ajoin tuli totaalinen väsymys eikä jumppaaminen kiinnostanut. 
Hanna neuvoi mulle aivan uuden tavan urheilla, jossa isoksi osaksi tuli peruskunnon nosto sopivilla sykkeillä, salitreeni, kehonhuolto ja lepo. Jumpat jossa sykkeet kohosivat pilviin, jäivät harvakseltaan raskaille treeniviikoille. 
Kuukauden Hannan tekemän ohjelman jälkeen en voinut uskoa sitä energian määrää ja väsymys urheillessa oli poissa. Tähän auttoi lisäksi ruokavalio neuvonta ja yhdeksi tärkeimmäksi nostan palauttavan aterian treenin jälkeen, oli kello kuinka paljon tahansa! ;) Olen myös oppinyt, että maltillinen painonpudotus on tehokkainta ja PYSYVÄÄ.
Hannan kanssa yhteiset treenikerrat ovat olleet todella hyviä, ja joka kerta se on tuonut uutta buustia jatkamaan treenaamista kun on oppinut uutta ja toinen on tsempannut vieressä.

3. Kuinka sinulle asetetut tavoitteet mielestäsi toteutuivat? 
Koen että lihaskuntoni on kehittynyt huomattavasti, kun vertaan jaksamista 3kk sitten (silloin pelkän treenikassin kantaminen oli tuskaa, nyt käyn treenien jälkeen kaupassa, ja sekään ei tuota ongelmia;). Myös yleinen jaksaminen on noussut esim. raskaassa työssäni, jossa kroppa saattaa joutua koville. Painon pudotus oli myös tavoitteenani ja sekin on tippunut kiitettävästi, vaikka mielummin katson peilikuvaa ja laitan vanhoja farkkuja jalkaan, jotka taas mahtuvat jalkaan.

4. Risuja ja ruusuja Hannalle :)
Hanna on ymmärtäväinen ja osaa tsempata ihanan positiivisesti, oli kyseessä sitten repsahdus tai väsymys töiden takia. Hän on neuvonut kuuntelemaan omaa kehoa ja tekemään sen mukaan päätökset. Se on kiva huomata kun on tullut sähköposti tai tekstiviesti Hannalta ja hän on kyselee miten treenit ovat sujuneet ja neuvonut aina tarpeen vaatiessa. Hannasta todella huomaa että hän tekee tätä työtä intohimolla ja en voisi olla tyytyväisempi omaan personal traineriin! :)


22.4.2011

Bottega Verde - Italialaista luonnonkosmetiikkaa





Nyt päästään yhteen lempiaiheeseeni, purkkeihin ja puteleihin! Ja vielä kun aiheeseen liittyy Italia ja luonnonkosmetiikka, niin tarvitseeko aihe sen enempää hehkutusta näin alkuun. Olin eilen Bottega Verdellä tutustumassa heidän tuotevalikoimaansa. Liike on Aleksanterinkadulla, Carrolssia vastapäätä. Meri kertoi minulle tuotteista, jutustelimme mukavia ja tottakai, italialaiseen tapaan joimme kahvia. 




Illalla aloin heti testailemaan ihania uusia puteleitani, ja ensimmäiseksi kokeiluun pääsivät Body+ kiinteyttävä vartalovoide ja Lifting effect kaula ja dekolte-voide. Varatalovoidetta hierotaan vartalolle pyörivin liikkein. Se sisältää Vegeseryl -yhdistettä, manteliöljyä ja makkarapuu-uutetta. Voide oli ihanan silkkinen, riittoisa ja levittyi sekä imeytyi hyvin. Ja hyvän tuoksuinen. Kaula- ja dekoltevoide oli myös ihanan silkkinen ja erittäin kosteuttava. Tämä paikka vartalossa on juuri se, josta ikä paljastuu. Testasin heti myös Ialuron Plus -kasvovoidetta. Se siloittaa juonteita, tekee ihosta tasaisemman ja hyvin kosteutetun. Sisältää hyaaluronihappoa, avocadoa ja valkoista liljaa. Todella hyväntuoksuinen on tämä voide, ja myös riittoisa. Tämä oli hinnaltaan noin 30euroa ja purkin koko on 50ml.


Myöhemmin tulossa testiarvostelua luomiväreistä, sinisestä nestemäisestä rajauskynästä, ihanan keväisestä huulikiillosta sekä huumaavan tuoksuisesta vartaloöljystä ja ihokarvoja vähentävästä voiteesta. 


Bottega Verde tarjoaa myös meikkitaiteilijoiden palveluja. Yläkerrassa on kaunis studio, jossa he järjestävät niin ryhmille kuin yksityisillekin henkilöille huippumeikkitaitelijoiden meikkausta vaikkapa rennon illanvieton puitteissa. Itse voisin istahtaa näiden huippunimien käsittelyyn välittömästi! Mm. meikkaustaan aloitteliville neitosille on ollut omia ryhmiään, joissa opetellaan jo heti nuorena kuinka tehdä kaunis meikki itselle. Myös yritysten tai ryhmien hyvinvointi/kaunesiltoja heillä on paljon. Minua näistä aiemmin ovat meikanneet Hannele Herttua sekä Ilkka Ruotsalainen ja olen käsittelyn jälkeen ollut enemmän kuin tyytyväinen naamaani.





Bottega Verden valikoimissa on niin voiteita kuin meikkejäkin. Oma luomusarjakin löytyy. Tuotteita on todella paljon ja ne ovat erittäin kohtuuhintaisia ja hyvin laadukkaita. Esim. testaamani kasvovoide oli 30 eur luokkaa, kun Stokkalla jostain naamarasvasta saatat joutua pulittamaan parisataakin euroa. Uusia tuotteita heille tulee jatkuvasti. Bottega Verdellä on erittäin ystävällinen palvelu ja heillä monet kantisasiakkaat käyvätkin hengaamassa ja jutustelemassa mukavia. Ihanan Italialainen fiilis. Tämä on liike, jonne varmasti palaat uudelleenkin ostoksille kerran käytyäsi. 




Tässä pieni esittelyteksti Bottega Verden sivuilta:

Alussa, yli 35 vuotta sitten, oli yrttikosmetiikkakauppa Pienzassa, pienessä Toskanalaisessa kylässä. Pienza on nykyisin yksi UNESCOn kulttuuriperintökohde.

Bottega Verde on tänään yksi Italian johtavista kosmetiikkavalmistajista. Sillä on yli 6 miljoonaa asiakasta sekä yli 300 myymälää yksin Italiassa. Syy jatkuvaan ja kasvavaan menestykseen on luonnon ja tieteen harmoniassa. Bottega Verde kehittää, valmistaa ja myy aktiivisiin kasviainesosiin perustuvaa kosmetiikkaa. Saatavilla on yli 700 erilaista tuotetta. Haluamme tarjota korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa yhdistettynä ainutlaatuiseen ostokokemukseen ja keskihintaluokkaan.

21.4.2011

Sports Lady lenkitti Lady Line Vallilan juoksukoululaisia


Kuvat on otettu Kaivarissa, tässä ei siis venytellä Vallilan maisemissa :)
Tänään olin sijaistamassa juoksukoulun vetäjää Vallilan Lady Linen treenaajille. Olipa huippua lähteä vetämään heille lenkki! Kymmenisen juoksijaa oli ryhmässä. Juoksimme Vallilan/Kumpulan lenkkipoluilla ja näin olikin ihan loistava aloittaa pääsiäisen vietto. Mahtavaa kun on innostuneita, ihania juoksijoita. Loppuvenyttelyt teimme Lady Linen vastapäisessä puistossa.


Juoksukoulu aloitettiin viime viikolla ja tänään oli heidän toinen kertansa. Mukaan siis mahtuu mainiosti ja kärryille pääsee loistavasti! Jäsenille tämä on ilmainen ja muilta veloitus on 10euroa. Nyt kaikki juoksusta innostuneet ja harrastuksen aloittajat Vallilaan juoksemaan torstaisin! 


Startti on torstaisin klo 18.00 Lady Line Vallilan vastaanotosta. Kesto 45-60min. Mukaan tarvitset sopivat lenkkeilyvarusteet ja iloisen mielen! Sään ollessa todella huono, he järjestävät sisätiloissa juoksu- ja lenkkeilyaiheisen tietoiskun.

Rentoutuskonserttidemo

Eilen olin kuuntelemassa Henrican rentoutuskonserttidemoa . Henrican idea rentoutuskonsertista vaikutti aivan loistavalta ja onneksi minulla oli mahdollisuus mennä rentoutumaan tänään ja kuuntelemaan musiikkia Lady Line Vallilan aurinkosaliin.



Henrica Fagerlund-Sippoin, basso ja Henrican suloinen Aurelia-tytär

Tiibetiläinen soiva malja


Kuvia itse tunnista ei valitettavasti ole. Makailin matolla silmät kiinni ja nautiskelin musiikista. Biisit vaihtuivat ja mielentila vaihtui. Alussa tuli fiilis, että olen jossain aivan muualla. Paikat joissa olin, näkyivät selkeinä mielikuvina, samoin säätila ja värit ja kaikki. Toisessa biisissä tuli kylmä, yhdessä biisissä taas nukahdin ja heräsin siihen kun sätkähdin. Hienoja fiiliksiä. Ja ihan alussa sain loistavia ideoita. Henrica varoittelikin etukäteen, että tällainen voi olla mahdollista. 


Ylen kulttuuriuutiset oli paikalla kuvaamassa, joten myös teillä on hieno mahdollisuus nähdä tämä telkkarista ensi viikon tiistaina  26.4. klo 18:00 Ylellä ohjelmassa "Musiikin parantava voima". Tunnin jälkeen myös minua haastateltiin fiiliksistä ohjelmaan, jännää... Sitten se nähdään miten meni :)

20.4.2011

Kahvakuulatreeniä Kaivarissa








Liina ja lennokas kuula
Kuulaa voi viskoa maahan niin lujaa kuin jaksaa...

...vapauttavaa!

Voi myös karjua samalla :)
Kaivarissa lenkillä ollut Moppe-koira tuli fanittamaan kahvakuulia