Sports Lady®

Sports Lady®

22.11.2011

Sports Lady 1 vuotta: ensimmäinen raakakakkuni & Arvonta



8.11 tuli täyteen blogini 1-vuotis taival. Innokkaana leipurina en silloin ehtinyt kakkua pyöräyttämään, mutta nyt oli ihan pakko kokeilla. Olen työn puolesta maistellut ihania raakakakkuja ja ajattelin nyt tehdä sellaisen ihan itse. For the first time :)


Sports Lady® puolukka/suklaa raakakakku

Pohja:
1 kupillinen taateleita
n. 1 dl manteleita
ripaus suolaa

Poista taateleista kivet ja liota hetki manteleita ja taateleita. Blendaa nämä sekaisin. Käytin itse sauvasekoitinta, koska blenderini on hieman kotikäyttöinen ja homma ei sillä pelittänyt. Laita taikina vuoan pohjalle.

Täyte:
2 banaania
2 dl cashew pähkinöitä
2 dl sulatettua kookosöljyä
1 rasiallinen puolukkaa
2 rkl hunajaa
3 rkl kaakaojauhetta

Liota pähkinöitä. Sulata kookosöljy (vesihauteessa). Blendaa banaanit ja puolukat ja lisää joukkoon pähkinät sekä öljy. Lopuksi laitoin joukkoon hunajan ja kaakaojauheen. 
This is all you need
Pamixillä pohjan aineet sekaisin
Banskut ja puolukka sekoitettu, ihana väri
Valmis täyte lisätty pohjan päälle
Koristelu 
Koristele! Itse käytin omaatekemää raakasuklaata. Olen tehnyt sen Ikean sydänjääpala -muotteihin CocoVin raakasuklaanvalmistuspaketin aineilla. Jos minulla olisi ollut raakasuklaanvalmistuspaketti, olisin tehnyt suklaan ja tehnyt siitä tällaisia koristeita. Tämän kakun tein viime jouluksi, se on ihan normi "epätervellinen kakku" :)

Aikaa meni koko touhuun 50 min. Olisi mennyt vähemmän, jos olisin suoraan käyttänyt sauvasekoitinta enkä sotkenut blenderin kanssa. Ja olisi mennyt toisaalta enemmän jos olisin tehnyt vielä suklaan ja koristellut sillä kakun. Mutta tämä on terveellistä, sitä voi syödä hyvällä omallatunnolla. Njam! 

P.S. Sports Ladyn Facebookissa on arvonta. Voit voittaa 2 viikon smoothiet CocoVi Bar'iin. Kanntattaa käydä tykkäämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti